Anmeldelser

For tag: benedict cumberbatch
1 - 8 ud af 8
Streaminganmeldelse
11. jan. 2019 | 11:43

Brexit: The Uncivil War

Benedict Cumberbatch er i hopla i drama, der fortæller den fascinerende historie om Brexit, som har efterladt Storbritannien i kaos.

Biografanmeldelse
27. okt. 2016 | 08:10

Doctor Strange

Ny Marvel-film følger den klassiske superhelteopskrift, men imponerer alligevel med Benedict Cumberbatch i topform og hypnotiserende special effects.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 07:40

Grinchen

Den surmulende julehader Grinchen skal nok få smilet frem i biografsalen, men er for harmløs til at få følelserne i kog.

Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 19:21

Star Trek Into Darkness

J.J. Abrams opfølger til sin succesrige Star Trek-film fra 2009 følger skabelonen nærmest til punkt og prikke – og det er der ingen grund til at klage over.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

The Fifth Estate

Julian Assange skildres i uambitiøs spændingsfilm, der i modsætning til den gådefulde WikiLeaks-leder hurtigt vil blive glemt.

Biografanmeldelse
17. dec. 2014 | 15:02

Ping­vi­ner­ne fra Mad­a­gas­car

Spion-pingvinerne fra Madagascar-serien får lov til at løse mysterier i deres egen film. Og med hjælp fra Malkovich, Cumberbatch og selveste Werner Herzog bliver det helt vildt morsomt.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 09:38

The Imitation Game

Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch er brillant som plaget matematisk geni i en film, der nægter at svælge i offerfølelse, men undersøger frygten for ensomheden.

Tv-anmeldelse
10. jan. 2016 | 22:15

Sherlock – den af­sky­e­li­ge brud

Sherlocks juleafsnit er et velkomment mellemspil, mens vi venter på nye afsnit af den originale Sherlock Holmes-modernisering, der fiffigt og begavet leger med vores forventninger.

© Filmmagasinet Ekko