Anmeldelser

For tag: game of thrones
1 - 12 ud af 16
Serieanmeldelse
30. apr. 2019 | 20:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 3

Tredje afsnit er en magtdemonstration med imponerende kampscener og en twist, der viser, at serieskaberne stadig skødesløst kan gå imod seernes forventninger.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 19:15

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 2

Der er masser af ulmende konflikter og mere plads til befriende humor. Afsnit 2 i sidste sæson holder et forrygende tempo uden at miste nuancerne.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Dvd-anmeldelse
14. mar. 2014 | 16:39

Game of Thrones – sæson 3

Hit-fantasy-serien holder fascinationen med så grumme overraskelser, at man helt mister håbet for rigets fremtid. Vi varmer op til fjerde omgang royalt rænkespil med en anmeldelse af tredje sæson på dvd.

Serieanmeldelse
20. maj 2019 | 20:39

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 6

Kongekabalen går op i den endegyldige afslutning af tidens største serie, der når i mål uden flere svinkeærinder.

Serieanmeldelse
13. maj 2019 | 19:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 5

Næstsidste afsnit byder på filmiske bedrifter og endegyldige valg, der kridter karakterernes moral overraskende hårdt op.

Serieanmeldelse
07. maj 2019 | 12:16

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 4

Fjerde afsnit starter letkøbt og uvant rørstrømsk, men så træder det koldblodige fantasy-univers for alvor i karakter.

Serieanmeldelse
15. apr. 2019 | 08:45

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 1

Tv-historiens største serie er tilbage med et første afsnit, der med sædvanlig rolig opbygning byder på følsomme gensyn og svære dilemmaer.

Serieanmeldelse
30. aug. 2017 | 15:39

Game of Thrones – sæson 7

Verdens største serie brillerer med tv-historiens bedste actionscener, men trods forløsende genforeninger savner man uforudsigeligheden fra de forrige sæsoner.

Serieanmeldelse
17. juli 2017 | 12:50

Game of Thrones – sæson 7, afsnit 1

Vi får slukket hævntørsten, tømt en masse natpotter og oplever en yderst spændingsfyldt udforskning af borgen Dragonstone i første afsnit af sæson 7.

Tv-anmeldelse
12. apr. 2015 | 23:46

Game of Thrones – sæson 5

Ventetiden er ovre, og hele verdens foretrukne fantasy-sæbeopera vender stærkt tilbage med morderiske intriger. De første fire episoder holder niveauet.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 13:47

A Thousand Times Good Night

Juliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau er i topform i en visuelt overlegen fortælling om en krigsfotograf, der forsømmer sin familie i jagten på det perfekte billede.

© Filmmagasinet Ekko