Anmeldelser

For tag: netflix
13 - 24 ud af 107
Serieanmeldelse
27. juli 2016 | 18:45

BoJack Horseman – sæson 3

Atter imponerer den verdenskendte, men konstant deprimerede hest, og tv-serien maler det sjoveste og mest tankevækkende billede af Hollywood i mange år.

Serieanmeldelse
07. sep. 2017 | 13:58

BoJack Horseman – sæson 4

Den deprimerede kendishest er bedre end nogensinde før. Fjerde sæson balancerer elegant mellem samfundssatiriske dyreanalogier og en skrækindjagende historie om BoJacks fortid.

Serieanmeldelse
07. sep. 2018 | 21:20

BoJack Horseman – sæson 5

Netflix-seriens satire over Hollywoods hykleri er stadig spiddende effektiv, og femte sæson finder en relevant og modig #MeToo-vinkel på filmbyen.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Streaminganmeldelse
01. maj 2017 | 08:41

Casting JonBenet

Lokale skuespillere genopfører en gammel mordsag i Netflix’ Casting JonBenet, der er en spændende fornyelse af true crime-genren.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Streaminganmeldelse
08. maj 2020 | 23:11

Circus of Books

Bøsseporno, homoseksuel kulturhistorie og en aparte familiekrønike går op i en højere enhed i medrivende dokumentar om en anderledes boghandel i Los Angeles.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2017 | 17:53

Death Note

Tandløs filmatisering af den ellers nervepirrende fortælling om seriemorderen Kira, der slår ihjel ved hjælp af en magisk notesbog.

© Filmmagasinet Ekko