Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 72
Serieanmeldelse
21. aug. 2019 | 23:54

Mind­hunter – sæson 2

Anden sæson af Netflix-serien om seriemordere hæver ambitionsniveauet til en samfundskritisk moralhistorie i traditionen fra The Wire.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Streaminganmeldelse
27. nov. 2018 | 04:56

The Ballad of Buster Scruggs

Coen-brødrene brillerer ubesværet, når de leger med westerngenren og prøver kræfter med det litterære antologiformat i stærkt seværdig film.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 19:49

Roma

Alfonso Cuarón har næsten skrevet sig selv ud af sin barndomserindring for i stedet at blæse en mikroskopisk skæbne op til udødeligt format. Et ikonmaleri til det nye årtusinde.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
11. juni 2015 | 17:06

Orange Is the New Black – sæson 3

Orange er ikke længere det nye sort, men Netflix’ flagskib om et pikant kvindefængsel sejler lydefrit videre med regnbuefarvede bannere.

Serieanmeldelse
19. juli 2016 | 09:07

Stranger Things

Seriehyldest til 80’ernes gyser- og sci-fi-film stråler igennem med mesterlig suspense, som kun forstyrres af en overspillende Winona Ryder.

Serieanmeldelse
24. okt. 2017 | 21:38

Stranger Things – sæson 2

Sci-fi-eventyret fortsætter med flere monstre, dybere karakterer og en mageløs retrostil, som får serien til at ligne en filmklassiker fra 1984.

© Filmmagasinet Ekko