Anmeldelser

For tag: tv 2
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Serieanmeldelse
27. apr. 2019 | 14:31

Sy­geple­jesko­len – sæson 2

Det har styrket periodedramaet, at seriens problematiske hovedperson har rykket teltpælene op og givet mere plads til det muntre persongalleri.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 13:51

Håbet

TV 2’s nye familieserie henter inspiration fra danske folkekomedier til en underholdende fortælling om en piges søgen efter sin far i 1899.

Serieanmeldelse
06. apr. 2018 | 21:30

Drabet uden lig

Bliver drabssag uden lig pustet op til et justitsmord for spændingens skyld? Efter de første to afsnit lader Ekkos anmelder tvivlen komme TV 2’s true crime-serie til gode.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 21:20

Greyzone – første afsnit

TV 2’s terrorserie ligner Homeland med droneskud og locations i flere lande, men der skal kød på personerne for at komme op på samme niveau.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
22. okt. 2018 | 17:33

Sy­geple­jesko­len

Smukt dekoreret kostumedrama om ligestilling på arbejdsmarkedet døjer med uheldige kønsstereotyper.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

© Filmmagasinet Ekko