Anmeldelser / Biografanmeldelse

1465 - 1476 ud af 1563
Biografanmeldelse
19. aug. 2015 | 23:31

Underdog

Svenske Ronnie Sandahl overbeviser med stilsikkert, socialrealistisk drama, som med få virkemidler berører følsomme emner.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 14:26

Un­der­ver­den

Fenar Ahmads hævndrama kæmper med troværdigheden, men som actionfilm er den en brutal Pusher for en ny generation.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 12:16

Ung og smuk

François Ozon har lavet et feministisk statement med historien om en syttenårig overklassepige, der vælger at blive prostitueret. Hvorfor hun gør det, er befriende uforklarligt!

Biografanmeldelse
29. jan. 2019 | 08:21

Unge Astrid

Filmen om Astrid Lindgrens unge år er en smuk, velspillet og medrivende beretning, der efterlader én med tårer på kinden.

Biografanmeldelse
02. dec. 2016 | 14:36

United States of Love

Polsk prisvinder fortæller i Kieślowskis ånd en stærk historie om fire kvinder, hvis muligheder står i kontrast til et frit Polen anno 1990.

Biografanmeldelse
14. juni 2016 | 00:52

Urmageren

Hirschbiegels drama er billedet på den glidebane, tyskerne med mere eller mindre åbne øjne kom ind på, og 70 år efter krigsafslutningen føler man et sug i maven over, hvor hurtigt det ene ord tog det anden.

Biografanmeldelse
21. mar. 2019 | 00:25

Us

Jordan Peele jonglerer i opfølgeren til Get Out så stilsikkert med blodigt gys og skarp komik, at man ender fornøjeligt rundforvirret.

Biografanmeldelse
04. maj 2019 | 11:55

Usynligt hjerte

Dansk debutant tegner et skiftevis brutalt og kærligt generationsportræt af fortabte, unge mennesker, der så hjertens gerne vil elske og elskes.

Biografanmeldelse
02. juni 2014 | 15:08

Vå­bens­mug­lin­gen

Arkivmateriale og mesterlige rekonstruktioner mikses til en åndeløst spændende dokumentar-thriller i Andreas Kofoeds portræt af den danske våbensmugler Niels Holck.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 18:58

Vå­d­om­rå­der

En ung pige roder rundt i en forsinket, anal fase i en tysk tisse/bæ-film, som sætter en ære i at være rigtig irriterende. Missionen lykkes.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:38

Vaiana

Heroisk høvdingedatter er et charmerende bekendtskab, men eventyret læner sig for tungt op ad tidligere Disney-hits til at blive en ny klassiker.

Biografanmeldelse
02. aug. 2017 | 19:03

Valerian and the City of a Thousand Planets

Trods Rihanna som strippende rumvæsen og et fantastisk univers skuffer Luc Bessons nye eventyr, fordi han overser det vigtigste element i en god blockbuster.

© Filmmagasinet Ekko