Anmeldelser / Biografanmeldelse

1465 - 1476 ud af 1590
Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 10:53

The Woman in Black 2: Angel of Death

Hvor mange gange har krakelerede porcelænsdukker optrådt i gyserfilm? Anden omgang natteroderi med den sortklædte gengangerske føles som noget, der er oplevet før og bedre.

Biografanmeldelse
18. feb. 2015 | 17:41

Step­pe­ul­ven

Ole Christian Madsen har lavet en fejende flot, farve-knaldet film, men den fanger langt fra ånden fra den unge steppeulv Eik Skaløe – han havde fortjent bedre.

Biografanmeldelse
11. feb. 2015 | 17:32

Fifty Shades of Grey

Filmatiseringen af den våde husmor-drøm dyrker en pervers parforholds-dynamik, mens s/m-scenerne efterlader én skuffende tør i trussen.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 19:58

Min søsters børn og guld­gra­ver­ne

Min søsters børn mister uskylden. Ny film er rovdrift på den danske filmskat og på grænsen til at være uegnet for børn.

Biografanmeldelse
29. jan. 2015 | 11:37

Project Almanac

High school-komedie og science fiction mødes i uskøn forening i Project Almanac, der behandler tidsrejsens og logikkens love lidt for afslappet.

Biografanmeldelse
06. jan. 2015 | 15:34

I Am Here

Anders Morgenthaler anstrenger sig for at være original og kompromisløs, men I Am Here med Kim Basinger er noget rådvildt rod, der tager sig selv alt for alvorligt.

Biografanmeldelse
10. dec. 2014 | 17:06

Words and Pictures

Clive Owen og Juliette Binoche er bedre som fjender end kærester, og manuskriptet er ujævnt i haltende romcom.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 19:45

Bryl­lup­ska­os

Romantisk fransk komedie om bryllupper på tværs af kulturer prædiker tolerance, men den underliggende tone er dybt racistisk.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 16:54

The Captive

Der er kidnapning, pædofili, skyld, sorg og mystiske spor. Men i Atom Egoyans hænder bliver The Captive til en kedelig thriller med et skolepige-pænt budskab.

Biografanmeldelse
05. nov. 2014 | 13:46

Drengen og verden

Hypnotiserende animationsfilm holder ikke vand som andet end et eksperiment.

Biografanmeldelse
30. okt. 2014 | 08:16

The Quiet Ones

Ufrivilligt morsom horror-film med en besat kvinde og et rodet opkog af alverdens overnaturligheder.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 16:07

Love, Rosie

Britisk rom-com har mistet forgængernes skæve charme. Tilbage er kun klichéerne og de falske smil.

© Filmmagasinet Ekko