Anmeldelser / Biografanmeldelse

1465 - 1476 ud af 1488
Biografanmeldelse
10. nov. 2016 | 13:28

Rosemarie og gart­ne­rens hem­me­lig­hed

Norsk drama ripper gevaldigt op i fortiden, men gør det i en underfundig tone.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 19:26

Boss Baby

Den megalomane baby-boss er en urkomisk parodi på Donald Trump, men DreamWorks’ familiefilm er mere end en politisk satire.

Biografanmeldelse
16. nov. 2017 | 02:01

Rodin

En film om en ældre herre og hans grænseløse forbrug af unge kvinder i kunstens tjeneste lyder som benzin på kønsbålet, men Rodin-film demaskerer det geniale svin.

Biografanmeldelse
04. mar. 2018 | 13:41

120 slag i minuttet

Fra skildringen af en politisk bevægelse til intim adgang til kærlighed i skyggen af aids er Robin Campillos drama en brusende og bevægende filmoplevelse.

Biografanmeldelse
24. okt. 2018 | 10:33

Mads Holger – til farvel

Søsterens filmede farvel er en ærlig og respektindgydende nekrolog over den kontroversielle forfatter, satiriker og lapsede københavnerfigur, der tog sit eget liv.

Biografanmeldelse
11. okt. 2012 | 10:08

Monsieur Lazhar

Philippe Falardeaus lette touch sætter låg på filmens emotionelle gryde og bringer den ved slutningen i et perfekt, bulrende kog. Monsieur Lazhar kan fremkalde tårer hos selv det mest koldhjertede, børnehadende publikum.

Biografanmeldelse
20. mar. 2013 | 20:00

Oppe på val­mu­e­bak­ken

Miyazaki junior når ikke Miyazaki seniors mytologiske højder, men fortæller om blomstrende kærlighed med et sensitivt blik.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Mama

Nicolaj Coster-Waldau og Jessica Chastain er overbevisende i smuk, skræmmende og gammeldags spøgelsesgyser.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:59

Meteora

Religiøst drama om lyst, begær og kærlighed bliver forløst i Tarkovskijs symbolladede ånd og i ikonisk, græsk-ortodoks animation.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

Spise sove dø

Det svenske stortalent Gabriela Pichler fortæller overbevisende og muntert sørgmodigt om mennesker, der drømmer om, at livet rummer mere end at spise, sove og dø.

Biografanmeldelse
28. nov. 2013 | 22:45

Ender’s Game

Harrison Ford leverer en katastrofal præstation i science fiction-film, der er en slags dårlig Harry Potter i rummet.

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

Mandela: Vejen til frihed

Idris Elba slår Morgan Freeman af podiet som bedste film-Mandela nogensinde. Desværre sker det i et rodet og politisk korrekt melodrama.

© Filmmagasinet Ekko