Anmeldelser / Biografanmeldelse

1465 - 1476 ud af 1610
Biografanmeldelse
06. aug. 2017 | 14:39

Fortiden foran os

Belgisk debutfilm om en apatisk mor, der pludselig må tage sig af sin søn, formidler dygtigt en tyst melankoli.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 17:15

Na­bo­spio­nen

Historien om en lille detektiv byder på smukke tegninger og et fantasifuldt væsen, men kæmper med langtrukne replikker.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 19:10

Annabelle 2: Skabelsen

Skabelseshistorien om den rædselsfulde dukke er bedre end forgængeren, men holder kun gyserklichéerne i ave takket være gode børneskuespillere.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 15:23

Su­per­swe­de: En film om Ronnie Peterson

Svensk Formel 1-dokumentar fortæller med retro-skønhed om den lille forskel på sejr og død. Hovedpersonen Ronnie Peterson er desværre ikke lige så fængende.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 09:14

Pa­tri­ar­ken

Familiedrama på New Zealand om generationskløften holder et stærkt tempo og bruger gys og action til at indfange publikum.

Biografanmeldelse
15. aug. 2017 | 14:38

Hjemme i verden

Forfatteren Kirsten Thorup er en levende fortæller i anonym og bedaget portrætfilm.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 23:14

Lys i mørket

Efter seks år er finske Aki Kaurismäki tilbage med en herlig film om flygtningekrisen fyldt med humor og nostalgi.

Biografanmeldelse
23. aug. 2017 | 09:12

Souvenir

Isabelle Huppert viser igen, at hun er en af tidens største skuespillere. Desværre sker det i en film, hvor hverdagens små trakasserier fylder for meget.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 09:01

The Trip to Spain

To komikeres tredje rejse følger præcis samme opskrift som de forrige film i serien og hæver på den måde komikken op på et raffineret metaplan.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 09:28

Biler 3

I tredje omgang af Pixars velanimerede filmserie er motoren stadig velsmurt under løbet, men fortællingen går i tomgang i fortærskede motiver.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 07:15

Stefan Zweig: Farvel til Europa

Tysk portrætfilm er en undergangsfortælling om en af mellemkrigsårenes største forfattere. Og en mindelse om dengang for ikke så længe siden, hvor Europa ikke var et sted, man flygtede til, men fra.

© Filmmagasinet Ekko