Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1593
Biografanmeldelse
09. maj 2018 | 01:23

Tully

Charlize Theron leverer med hjertevarme og isnende sarkasme en pragtpræstation som nybagt mor, der forsøger at slippe fra babygråd og bleskift.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 20:00

Turbo

Dreamworks vinder over Disney med morsom racerløbsfilm om en snegl, der kører speedway.

Biografanmeldelse
28. nov. 2012 | 20:00

Tyr­an­no­saur

Paddy Considine leverer med sit instruktørdebut en uhyre fin skildring af modsætninger, der mødes. Men også en stærk, ligefrem brutal film, der skildrer et miljø fyldt af fysisk vold og mental forarmelse.

Biografanmeldelse
30. maj 2013 | 00:39

Tøm­mer­mænd tur-retur

Den sidste Tømmermænds-film fuldfører trilogiens negative spiral mod absolut bundskraberniveau.

Biografanmeldelse
11. apr. 2018 | 17:05

Ud af intet

Troværdige Diane Kruger bliver ladt i stikken af et hævndrama, der mister overblikket og forspilder chancen for at gå i clinch med hadforbrydelser.

Biografanmeldelse
25. nov. 2016 | 16:02

Udyret og hans lærling

Udyret og hans lærling er med sin vittige, rørende og utroligt flotte dannelseshistorie en af de film, man ikke må gå glip af denne vinter.

Biografanmeldelse
15. juni 2017 | 09:59

Ulv i få­re­klæ­der

Russisk animationsfilm vil underholde det meste af familien med en veldrejet fortælling om får og ulve.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 17:02

Ul­ve­hund­en

Sanselig og malerisk smuk animationsfilm udfolder en ulvehunds inderste væsen.

Biografanmeldelse
12. juni 2018 | 22:42

Ulydighed

To kvinders forbudte kærlighed i et religiøst miljø er et udstillingsvindue for, hvad moderne skuespillere kan præstere. Og så er filmen tilmed pivfræk.

Biografanmeldelse
07. jan. 2015 | 11:21

Unbroken

Angelina Jolie gør den gribende, virkelige historie om en mesterløber i krigsfangenskab til en bibelsk lidelsesfortælling befolket af lutter lækre mænd.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Under regnbuen

En uendelig række referencer til de klassiske eventyr gør i længden Agnès Jaouis romantiske komedie anstrengende.

Biografanmeldelse
02. dec. 2015 | 15:59

Under sandet

I hans tredje film falder alt på plads for Martin Zandvliet, der med førsteklasses filmhåndværk og en suveræn Roland Møller stiller skarpt på en ubeskrevet dansk krigsskamplet.

© Filmmagasinet Ekko