Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1548
Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 20:37

Vilde Rolf smadrer in­ter­net­tet

Disney sender Rolf på et underholdende eventyr i cyberspace, men stikket bliver trukket ud for tidligt.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 20:28

Vildheks

Filmatiseringen af Lene Kaaberbøls fantasy-roman er fængende med smukke billeder og et gennemført univers.

Biografanmeldelse
23. dec. 2015 | 13:55

Villads fra Valby

En af årets sødeste børnefilm kører den hjem på charme og begejstring, så man gerne ser gennem fingre med en gammeldags og brudstykkeagtig historie.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 14:13

Vin­ter­søvn

Årets Guldpalmevinder er fuld af åbne spørgsmål og strittende knopskydninger, men det hele samles til et herligt upoleret mesterstykke og Nuri Bilge Ceylans største film.

Biografanmeldelse
15. juli 2015 | 00:18

Violette

Biografisk drama om lidenskabelig, fransk forfatter er alt andet end forførende.

Biografanmeldelse
20. juni 2018 | 16:24

Vi­o­li­ni­sten

Finsk drama om den romantiske kunstnermyte starter forrygende, men bliver aldrig så intens som den beslægtede Whiplash.

Biografanmeldelse
04. juli 2016 | 07:20

Virgin Mountain

Islandsk-danske Dagur Kári har skabt en overbevisende anderledes kærlighedsfilm om en 43-årig enspænder, der både er jomfru og et bjerg.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 10:37

Vitello

Med charme og fabulerende vid fortryller animationstalentet Dorte Bengtson med sin spillefilmdebut, der fører barnlig nysgerrighed og vildskab ind i 2018.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 12:03

Vogterne

Drama om franske kvinder under Første Verdenskrig sætter fokus på den moderne kvinderolle og er samtidig en poetisk hyldest til mulden og gårdlivet.

Biografanmeldelse
30. okt. 2017 | 21:51

Vold – i kær­lig­he­dens navn

Christina Rosendahl udfolder voldsramte kvinders rørende beretninger, så en klump i halsen konstant vokser. Årsagen til volden står dog hen i det uvisse.

Biografanmeldelse
12. mar. 2018 | 10:15

Vores livs ferie

Helen Mirren og Donald Sutherland spiller fremragende i roadmovie ned ad mindernes boulevard, hvor sandheden kan være bitter og besk.

© Filmmagasinet Ekko