Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1593
Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Kriger

Medrivende tysk svar på American History X fortæller historien om to unge piger, der kommer på afveje i et nynazistisk bandemiljø.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Side Effects

Steven Soderberghs nye film er en effektiv fortalt genrehybrid, som man aldrig ved, hvor man har.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Anna Karenina

Joe Wrights Tolstoj-filmatisering med en gennemlyst smuk Keira Knightley er langt hen ad vejen mageløs.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 23:48

Iron Man 3

Med Shane Black i instruktørstolen får Robert Downey Jr.’s jernmand en velgørende vitaminindsprøjtning og kamp til stregen af to sjældent veloplagte superskurke.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 20:37

Efter re­vo­lu­tio­nen

Oliver Assayas tegner et detaljerigt og momentvist morsomt portræt af 70'ernes dogmatik og politisk gejst.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 20:00

Silver Linings Playbook

De klassiske screwball-komedier er forbilledet for David O. Russells Oscar-nominerede film, der er fuld af skæve og skøre familier.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 22:43

Scary Movie 5

Den værste Scary Movie til dato sætter en ny bundstandard for, hvilke film Hollywood finder værdige til at fodre biografgængere med anno 2013.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 20:00

Nordvest

Uden ironi og catchy replikker har Michael Noer skabt sin generations Pusher.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 16:50

Dans for mig

Danske Katrine Philp har begået en medrivende dansedokumentar om en russisk teenagedansers liv og længsler i et dansk forstadskvarter.

Biografanmeldelse
10. apr. 2013 | 20:00

Ginger & Rosa

Sally Potter har lavet en stærk coming of age-film fra atomfrygtæraen, der slår fast, at det personlige stadig er politisk.

Biografanmeldelse
10. apr. 2013 | 20:00

I Give It a Year

Den romantiske bøtte er vendt forfriskende på hovedet i britisk komedie, hvor lykke rimer på skilsmisse.

Biografanmeldelse
10. apr. 2013 | 20:00

Oblivion

Tron-instruktør har skabt en fuldkommen overbevisende, atomkrigshærget udørk i sci-fi-storfilmen med Tom Cruise.

© Filmmagasinet Ekko