Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1594
Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 16:54

The Captive

Der er kidnapning, pædofili, skyld, sorg og mystiske spor. Men i Atom Egoyans hænder bliver The Captive til en kedelig thriller med et skolepige-pænt budskab.

Biografanmeldelse
05. nov. 2014 | 13:46

Drengen og verden

Hypnotiserende animationsfilm holder ikke vand som andet end et eksperiment.

Biografanmeldelse
30. okt. 2014 | 08:16

The Quiet Ones

Ufrivilligt morsom horror-film med en besat kvinde og et rodet opkog af alverdens overnaturligheder.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 16:07

Love, Rosie

Britisk rom-com har mistet forgængernes skæve charme. Tilbage er kun klichéerne og de falske smil.

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 16:12

Annabelle

Forudsigelig gyser stjæler med arme og ben fra genrens kanon: en neurotisk mor, en dæmonuddrivende præst og en dukke, der er ond som satan selv.

Biografanmeldelse
02. okt. 2014 | 00:17

Krummerne – Alt på spil

Genopvækkelsen af Krummerne er en bevidstløs og humorforladt imitation af de folkekære forgængere.

Biografanmeldelse
01. okt. 2014 | 17:53

Peddersen og Findus – Den lille dril­lepind

Peddersen og Findus mødes i en ny, uskøn forening mellem live action og cumputeranimation. Og deres legesyge venskab er blevet til et dysfunktionelt far-barn-forhold.

Biografanmeldelse
01. okt. 2014 | 10:58

Let's Be Cops

Idéen om at lave en komedie, hvor to nobodies klæder sig ud og agerer politibetjente, er ikke helt dårlig. Det er Let’s Be Cops til gengæld.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 19:05

If I Stay

If I Stay, om en teenagepige i koma, presser hårdt på tårekanalerne, men der er noget forlorent over filmen.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 19:48

Alphabet

Østrigsk-tysk dokumentarfilm om at tænke ud af boksen forbliver selv inden for en gudsjammerlig kedelig og konform boks.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 07:15

Think Like a Man Too

Romantisk ensemble-komedie om den lille forskel mellem mænd og kvinder, sorte og hvide, er en lind strøm af speedsnakkende fordoms-tour de force i Las Vegas.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 20:57

Teenage Mutant Ninja Turtles

Padderne bliver nærmest bifigurer i den halvhjertede Teenage Mutant Ninja Turtles, der savner tegneserieforlæggets fjollede sprælskhed.

© Filmmagasinet Ekko