Anmeldelser / Biografanmeldelse

1525 - 1536 ud af 1590
Biografanmeldelse
28. aug. 2013 | 23:07

Kick-Ass 2

Kreative oversættelser i underteksterne – fra grenguffer til bæbøf – er noget af det bedste ved opfølgeren til den veloplagte superhelte-satire Kick-Ass.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:45

The Mortal In­stru­ments

Første filmatisering af populær fantasy-serie har ikke format til at blive den nye Twilight.

Biografanmeldelse
08. aug. 2013 | 01:02

Won't Back Down

En vigtig debat om det amerikanske skolesystem bliver syltet af en middelmådig instruktør og et overfladisk manuskript.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Purge

Ethan Hawke kæmper for sin families overlevelse i en skuffende flad fremtids-thriller, hvor al kriminalitet lovliggøres i et årligt, tolv timers vindue af kaos og katarsis.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

Now You See Me

Stjernebesat tryllekunstnerfilm er ét stort, usandsynligt bluff.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

World War Z

Brad Pitts hår og skægstubbe sidder perfekt i hvert sekund af stort anlagt zombie-film, hvor undergangsinfernoet blot er en tom kulisse.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

To the Wonder

Terrence Malicks nye film bruger uendelig meget tid på al den udramatik, Hollywood fornuftigt jager forbi i montage-sekvenser. Det er Heidegger filmatiseret som en Campari-reklame – eller omvendt.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

Safe Haven

Ny Lasse Halmström-film om kvinde på flugt fra en grum fortid er mindre ophidsende end en episode af Alle vi børn i Bulderby.

Biografanmeldelse
02. juli 2013 | 20:00

The Lone Ranger

Den nye sommer-blockbuster fra Johnny Depp og holdet bag Pirates of the Caribbean skyder med spredehagl efter de store western-klassikere.

Biografanmeldelse
26. juni 2013 | 20:00

After Earth

Heller ikke med den banale science fiction-film After Earth kommer Den sjette sans-instruktøren M. Night Shyamalan tilbage på sporet.

Biografanmeldelse
13. juni 2013 | 15:22

Man of Steel

To timer og 23 minutters nærmest uafbrudt brølende action, katastrofalt blottet for humor og den barnlige, blåøjede begejstring, der i sin tid gjorde Superman til en af historiens mest elskede superhelte.

Biografanmeldelse
08. maj 2013 | 09:18

Broken City

Ny action-film med Mark Wahlberg er så moraliserende, at man til sidst ender med at holde med en korrupt og whisky-bællende Russell Crowe.

© Filmmagasinet Ekko