Anmeldelser / Serieanmeldelse

229 - 240 ud af 276
Serieanmeldelse
07. maj 2017 | 12:22

The Handmaid’s Tale – afsnit 1-5

Dystopisk og højaktuel historie om kvindeundertrykkelse i et rædselsregime tegner til at blive en af årets bedste serieoplevelser.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 13:55

The Hateful Eight – afsnit 1-4

I dagens identitetspolitiske klima føles Tarantinos western mere politisk ukorrekt end ved premieren i 2015, men hvorfor klippe den op til en tv-serie?

Serieanmeldelse
10. okt. 2018 | 17:20

The Haunting of Hill House

Under Netflix’ store gysersatsning gemmer der sig ikke blot en klam spøgelseshistorie, men også et tragisk familiedrama.

Serieanmeldelse
17. maj 2017 | 00:36

The Keepers

Netflix’ nye true crime-serie går forbilledligt grundigt til værks i sagen om et uopklaret nonnemord og seksuelle overgreb i den katolske kirke.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
30. okt. 2017 | 00:29

The Long Road Home

National Geographics serie om en gruppe amerikanske soldater i Irak-krigen er et solidt og unødigt heroiserende drama.

Serieanmeldelse
28. juni 2019 | 14:10

The Loudest Voice

Russell Crowe er fænomenalt maskeret som Fox News-frontfiguren Roger Ailes, der blev fældet efter overgreb på sine kvindelige ansatte.

Serieanmeldelse
01. apr. 2017 | 14:06

The Man in the High Castle – sæson 1

Amazon har store ambitioner med kontrafaktisk dramaserie, men selv et overbevisende nazificeret USA kan ikke redde den stillestående handling og kedelige karakterer.

© Filmmagasinet Ekko