Anmeldelser / Serieanmeldelse

253 - 264 ud af 275
Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 07:58

Black Mirror – sæson 3

Det er lige dele ubehageligt og underholdende, når satirisk sci-fi-antologiserie holder spejlet op for vores afhængighed af teknologi.

Serieanmeldelse
14. okt. 2016 | 09:55

Divorce

HBO-dramedy med Sarah Jessica Parker er en skuffende kedsommelig skildring af en skilsmisse. Har vi nået et mætningspunkt med modne parforholdsdramaer?

Serieanmeldelse
08. okt. 2016 | 17:42

Crisis in Six Scenes

Man kan ikke holde et komisk geni nede seks afsnit i træk, men affæren mellem den gammeldags Woody Allen og en moderne tv-serie virker halvhjertet.

Serieanmeldelse
30. sep. 2016 | 09:36

Easy

Joe Swanbergs antologiserie om mennesker, der tumler med livets ulidelige lethed, er så tilbagelænet, at den næsten vælter bagover.

Serieanmeldelse
29. sep. 2016 | 16:38

Luke Cage

Plottet er en halvsløv omgang, men det er en fryd at se den sorte superhelt, når han slås med gangstere i Harlems underverden.

Serieanmeldelse
29. sep. 2016 | 09:21

Trans­par­ent – sæson 3

Ny sæson giver endnu et smukt indblik i de elskede karakterers fortvivlede hoveder, som overvejer alt fra kønsskifteoperationer til sadomasochisme for at finde glæden i livet.

Serieanmeldelse
25. sep. 2016 | 17:46

Quarry

Klichéen om den martrede antihelt tynger ny serie, der også tilføjer nye dimensioner med et overbevisende 70’er-billede og en barsk æstetik.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 15:43

High Main­ten­ance

Den fremragende webserie om en cyklende potdealer i New York er blevet til en sjov og sært rørende tv-serie.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 05:07

Better Things

Louis C.K. har sammen med Pamela Adlon skabt en ny, fremragende autofiktionsserie – denne gang om en enlig mor.

Serieanmeldelse
01. sep. 2016 | 15:04

Swedish Dicks

Viaplays første egenproducerede serie skaber høj komik i mødet mellem svensk og amerikansk kultur, men har svært ved at forløse det mere alvorlige potentiale.

Serieanmeldelse
29. aug. 2016 | 17:29

Narcos – sæson 2

Netflix-serien om verdens største narkobaron hæver niveauet og hvirvler seerne ind i en ond og dybt fascinerende kokainkrig.

© Filmmagasinet Ekko