Anmeldelser / Serieanmeldelse

253 - 264 ud af 395
Serieanmeldelse
18. apr. 2017 | 13:55

Skam – sæson 4, afsnit 1

Kan man være en artig muslim, selv om man er teenager i Norge? Fjerde sæson af den norske successerie tegner til at byde på et intenst og måske endda blodigt trekantsdrama.

Serieanmeldelse
12. apr. 2017 | 18:21

Veep – sæson 6

Showrunner David Mandel går ligesom Veeps fantastiske ensemble nye veje i en sjette sæson, der mangler lidt tempo for at komme op på foregående sæsoners Emmy-niveau.

Serieanmeldelse
28. mar. 2017 | 14:05

13 Reasons Why

Ny Netflix-serie skaber drama ud af et aktuelt emne, når en pige, der har begået selvmord, via kassettebånd fortæller om digital mobning.

Serieanmeldelse
11. mar. 2017 | 16:01

Shadow of Truth

Israelsk true crime-dokumentarserie om bestialsk drab på en trettenårig skolepige balancerer faretruende tæt på kanten af det etisk forsvarlige.

Serieanmeldelse
09. mar. 2017 | 13:03

Farang

Ola Rapace fungerer glimrende som solbrun machomand i eksil i thailandske Phuket, hvor han indhentes af fortiden i C Mores lovende og energiske nye serie Farang.

Serieanmeldelse
08. mar. 2017 | 14:27

Mercur

Mercur er et veldrejet nichedrama om de radiopirater, der i slutningen af 1950’erne trodsede DR’s radiomonopol og sendte populærmusik til folket fra et skib i Øresund.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 21:13

Løftet

Fængslende dokumentarserie åbner gammel mordsag og rejser spørgsmålet, om morddømt har dræbt sine svigerforældre.

Serieanmeldelse
18. feb. 2017 | 17:37

Crashing

For undseelig til for alvor at rykke i lattermusklerne, men komedieserie om maskinrummet bag standup-scenen er et forfriskende sympatisk bekendtskab.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 11:49

Deut­schland 83

Koldkrigsparanoia og DDR-spionage er kernen i medrivende tysk serie, der tegner et farverigt tidsbillede af 80’erne.

Serieanmeldelse
03. feb. 2017 | 11:50

Santa Clarita Diet

Satiren er diffus, men humoren sprøjter veloplagt i blodig Netflix-serie, der viser en flink zombies kvaler i forstaden.

Serieanmeldelse
01. feb. 2017 | 14:54

Taboo

Tom Hardy spiller hårdkogt Afrika-fanatiker i stemningsfuld tv-serie, der fungerer bedst, når helten er mest skrøbelig.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

© Filmmagasinet Ekko