Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 407
Serieanmeldelse
08. mar. 2017 | 14:27

Mercur

Mercur er et veldrejet nichedrama om de radiopirater, der i slutningen af 1950’erne trodsede DR’s radiomonopol og sendte populærmusik til folket fra et skib i Øresund.

Serieanmeldelse
01. apr. 2017 | 14:06

The Man in the High Castle – sæson 1

Amazon har store ambitioner med kontrafaktisk dramaserie, men selv et overbevisende nazificeret USA kan ikke redde den stillestående handling og kedelige karakterer.

Serieanmeldelse
08. juni 2017 | 20:30

Yes No Maybe

Mads Rosenkrantz Grage fiktionaliserer sin egen Tinder-historik med overskud og sans for samtidsdetaljer, når en ung fyr forsøger at kneppe sig ud af en livskrise.

Serieanmeldelse
10. sep. 2017 | 20:14

Hassel

Svenske politiserier er mere brutale end de danske, og med spændstige Ola Rapace i hovedrollen er der dømt bøllebank til underverdenen i hævndramaet Hassel.

Serieanmeldelse
14. sep. 2018 | 09:44

Condor

Ondskabens ansigt er en smule letkøbt i eksplosiv serie, som dog skaber drøneffektiv spænding i sin opdatering af paranoia-thriller.

Serieanmeldelse
19. sep. 2018 | 08:39

30

Anden sæson af komedieserie om grænselandet mellem ungdommen og voksenlivet er fyldt med charmerende personer og morsomme situationer.

Serieanmeldelse
04. mar. 2019 | 05:23

Den som dræber – Fanget af mørket

Dansk krimiserie er nærmest kvælende smuk, men hvorfor skal det endnu engang gå ud over unge, blonde kvinder?

Serieanmeldelse
07. juni 2019 | 11:38

After Life

Der er øjeblikke af sandhed og poesi i Ricky Gervais’ serie om sorg, men enmandsforestillingen er ofte mere pladder end humanisme.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
15. okt. 2019 | 20:23

Looking for Alaska

Ungdomsserie baseret på bestsellerroman byder på et dragende persongalleri og lægger op til et brag af et klimaks.

Serieanmeldelse
20. nov. 2019 | 11:19

The Crown – sæson 3

Med en pragtfuld rollebesætning og overdådig iscenesættelse viser periodedramaet, at der stadig er krudt i den britiske kongeslægt.

Serieanmeldelse
27. nov. 2019 | 10:23

The Sleepers

Spion-thriller byder på fascinerende drama, der suger seeren tilbage til den paranoide tid i Tjekkoslovakiet før Jerntæppets fald.

© Filmmagasinet Ekko