Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 286
Serieanmeldelse
04. juni 2018 | 10:02

Pose

Farverigt tilbageblik på 1980’ernes barske drag-miljø i New York gør Ryan Murphys seneste udspil til et sælsomt nostalgitrip.

Serieanmeldelse
06. juni 2018 | 12:12

Rig 45

Trods gode præstationer løber Viaplays svenske whodunit-thriller ombord på en olieboreplatform hurtigt tør for gas.

Serieanmeldelse
08. juni 2018 | 19:15

Killing Eve

Phoebe Waller-Bridges James Bond-pastiche har kvinder i hovedrollerne, men alvorlige problemer med troværdigheden. Kim Bodnia er dog en fantastisk superskurk.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 17:31

Swe­et­bit­ter

Dramaserie om New Yorks fancy restaurationsbranche byder på dragende personer og et fascinerende miljø, men serien slutter, før vi når hovedretten.

Serieanmeldelse
27. juli 2018 | 07:00

Castle Rock

Stephen King-serie kommer langsomt fra start, men den fri leg i gysermesterens univers giver forhåbninger om skrækindjagende fanfiction.

Serieanmeldelse
04. sep. 2018 | 20:53

Hånd i hånd

Dansk dramaserie om kærlighedens kampe har sympatiske hovedpersoner, men giver ikke mavesmerte af hverken sorg eller latter.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
21. feb. 2019 | 17:46

Tin Star – sæson 2

Anden sæson af blodig krimiserie starter i højeste gear med et fatalt familiedrama, som er mere sæbeopera end Shakespeare.

Serieanmeldelse
28. mar. 2019 | 00:13

31

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag tager tidsånden på kornet og gør med humor tilværelsen som 31-årig til en sand fornøjelse.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

Serieanmeldelse
21. juni 2019 | 10:03

City on a Hill

Politidrama af Boston-drengene Ben Affleck og Matt Damon er en skuffende tyndslidt The Wire-klon, hvis figurer er så nuancerede som tændstikmænd.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

© Filmmagasinet Ekko