Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 256
Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

Serieanmeldelse
11. apr. 2017 | 15:46

Veni Vidi Vici

Endelig svensk-dansk kvalitetshumor, og Thomas Bo Larsen har aldrig været bedre i rollen som kunstfilminstruktøren, der bliver degraderet til porno.

Serieanmeldelse
15. juli 2016 | 09:41

Vice Prin­cipals

Opfølgeren til Eastbound & Down er endnu en mørk komedieserie med usikre facademænd og en grænseoverskridende tone, som dog ikke når de helt samme højder.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 09:50

Vice Prin­cipals – sæson 2

Diabolsk morsom komedieserie spidder de vrede, hvide mænd, der gjorde Donald Trump til verdens mest magtfulde mand.

Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
08. dec. 2017 | 14:44

Vikings – sæson 5

Med danske Alex Høgh Andersen i spidsen som galsindet vikingekrøbling fortsætter den dragende, rå og dunkle fortælling om vores voldsomme forfædre.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
04. aug. 2017 | 13:26

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Camp Firewood-klikens tiårs-jubilæum er underholdende genreleg, men den oprindeligt geniale vanvidshumor fortaber sig i forcerede fjollerier.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

© Filmmagasinet Ekko