Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 256
Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 15:43

High Main­ten­ance

Den fremragende webserie om en cyklende potdealer i New York er blevet til en sjov og sært rørende tv-serie.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 05:07

Better Things

Louis C.K. har sammen med Pamela Adlon skabt en ny, fremragende autofiktionsserie – denne gang om en enlig mor.

Serieanmeldelse
01. sep. 2016 | 15:04

Swedish Dicks

Viaplays første egenproducerede serie skaber høj komik i mødet mellem svensk og amerikansk kultur, men har svært ved at forløse det mere alvorlige potentiale.

Serieanmeldelse
29. aug. 2016 | 17:29

Narcos – sæson 2

Netflix-serien om verdens største narkobaron hæver niveauet og hvirvler seerne ind i en ond og dybt fascinerende kokainkrig.

Serieanmeldelse
26. aug. 2016 | 12:59

Roadies

Cameron Crowe kan ikke genskabe musikmagien fra Almost Famous i de første tre afsnit af tv-serie, der ellers meget befriende fokuserer på folkene bag scenen.

Serieanmeldelse
24. aug. 2016 | 14:15

American Crime Story – første sæson

Første sæson af antologi-tv-serie er et forrygende spændende og velspillet retssalsdrama om superstjernen O.J. Simpson og mordene, han måske begik.

Serieanmeldelse
18. aug. 2016 | 11:37

Halt and Catch Fire – sæson 3

Serien om computerbranchens intense udvikling i 1980’erne kører flot videre med drømme og hårdt arbejde, men de elskelige personer har kun set toppen af isbjerget.

Serieanmeldelse
13. aug. 2016 | 13:31

The Get Down

Baz Luhrmanns hiphop-serie er et sansebombardement af farver og lyde, der efterhånden finder sit menneskelige fokus midt i kaos.

Serieanmeldelse
04. aug. 2016 | 00:41

Difficult People – sæson 2

Det kræver spidsede ører og dyb viden om popkultur at følge med i Julie Klausner og Billy Eichners grumme turbokomik. Men belønningen er spandevis af grin.

Serieanmeldelse
01. aug. 2016 | 12:03

Skam – sæson 1 og 2

Norsk netserie giver et frisk indblik i ungdomskulturen i Oslo og fortæller både rørende og realistiske historier.

Serieanmeldelse
28. juli 2016 | 17:23

Les Revenants – sæson 2

Trods et lille fald i niveau er den mystiske serie om døde, der vender tilbage til en bjergby, stadig et fængende bekendtskab.

© Filmmagasinet Ekko