Anmeldelser / Serieanmeldelse

181 - 192 ud af 256
Serieanmeldelse
18. aug. 2016 | 11:37

Halt and Catch Fire – sæson 3

Serien om computerbranchens intense udvikling i 1980’erne kører flot videre med drømme og hårdt arbejde, men de elskelige personer har kun set toppen af isbjerget.

Serieanmeldelse
13. aug. 2016 | 13:31

The Get Down

Baz Luhrmanns hiphop-serie er et sansebombardement af farver og lyde, der efterhånden finder sit menneskelige fokus midt i kaos.

Serieanmeldelse
01. aug. 2016 | 12:03

Skam – sæson 1 og 2

Norsk netserie giver et frisk indblik i ungdomskulturen i Oslo og fortæller både rørende og realistiske historier.

Serieanmeldelse
28. juli 2016 | 17:23

Les Revenants – sæson 2

Trods et lille fald i niveau er den mystiske serie om døde, der vender tilbage til en bjergby, stadig et fængende bekendtskab.

Serieanmeldelse
15. juli 2016 | 09:41

Vice Prin­cipals

Opfølgeren til Eastbound & Down er endnu en mørk komedieserie med usikre facademænd og en grænseoverskridende tone, som dog ikke når de helt samme højder.

Serieanmeldelse
26. juni 2015 | 13:10

Empire

Pimpet tv-serie driver af flødelækker pop og hidsig rap, men også af et overgearet drama, der med konstante overraskelser og fermt skuespil fastholder fascinationen.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Serieanmeldelse
17. mar. 2019 | 16:06

Sy­geple­jesko­len – sæson 2, afsnit 1-2

Med et betagende retro-univers udstilles 1950’ernes bedagede regelrethed, men ofte er dramaet tæt på at være tandløst.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

© Filmmagasinet Ekko