Anmeldelser / Serieanmeldelse

217 - 228 ud af 276
Serieanmeldelse
11. nov. 2018 | 13:59

Dog­gysty­le

DR3-serie rammer den sex-fikserede og socialmedie-afhængige storbytype på kornet, men der mangler menneskelige nuancer, skriver Ekkos anmelder, som er på alder med hovedpersonen Asta.

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

Serieanmeldelse
22. okt. 2018 | 17:33

Sy­geple­jesko­len

Smukt dekoreret kostumedrama om ligestilling på arbejdsmarkedet døjer med uheldige kønsstereotyper.

Serieanmeldelse
14. okt. 2018 | 22:57

Herrens veje II – afsnit 1-2

I anden sæson af DR’s serie om tro og tvivl får Gud ikke engang en chance om søndagen.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 12:57

Lovleg

Ny NRK-serie om det komplicerede ungdomsliv er frisk og humoristisk, men fyldt med utroværdigt mange pinlige øjeblikke.

Serieanmeldelse
04. sep. 2018 | 20:53

Hånd i hånd

Dansk dramaserie om kærlighedens kampe har sympatiske hovedpersoner, men giver ikke mavesmerte af hverken sorg eller latter.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 17:31

Swe­et­bit­ter

Dramaserie om New Yorks fancy restaurationsbranche byder på dragende personer og et fascinerende miljø, men serien slutter, før vi når hovedretten.

Serieanmeldelse
15. juni 2018 | 13:29

Mr. Mercedes

Trods chok og blod er tv-serien over Stephen Kings knaldroman mest en hyggekrimi.

Serieanmeldelse
11. juni 2018 | 09:18

Blank

Arvtageren til Skam tager fat i en interessant periode af ungdomslivet, men handlingen er for triviel og hovedpersonen for passiv.

Serieanmeldelse
08. juni 2018 | 19:15

Killing Eve

Phoebe Waller-Bridges James Bond-pastiche har kvinder i hovedrollerne, men alvorlige problemer med troværdigheden. Kim Bodnia er dog en fantastisk superskurk.

© Filmmagasinet Ekko