Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 256
Serieanmeldelse
01. sep. 2016 | 15:04

Swedish Dicks

Viaplays første egenproducerede serie skaber høj komik i mødet mellem svensk og amerikansk kultur, men har svært ved at forløse det mere alvorlige potentiale.

Serieanmeldelse
26. aug. 2016 | 12:59

Roadies

Cameron Crowe kan ikke genskabe musikmagien fra Almost Famous i de første tre afsnit af tv-serie, der ellers meget befriende fokuserer på folkene bag scenen.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Serieanmeldelse
31. okt. 2018 | 22:32

Harry Que­bert-​af­fæ­ren

Guldalderen for tv-serier er gået hen over hovedet på utroværdigt og bedaget drama om en forfatter, der hvirvles ind i en mordgåde.

Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 09:23

Med koldt blod

Miniserie på DR2 om mordsagen, der startede true crime-genren, formår ikke at gøre ofrenes historie interessant.

Serieanmeldelse
06. juni 2018 | 12:12

Rig 45

Trods gode præstationer løber Viaplays svenske whodunit-thriller ombord på en olieboreplatform hurtigt tør for gas.

Serieanmeldelse
11. feb. 2018 | 15:42

Here and Now

Alan Balls opfølger til tv-mesterværket Six Feet Under drukner i en pærevælling af politisk korrekthed og spirituel hokuspokus.

Serieanmeldelse
27. dec. 2017 | 10:18

The X-Files – sæson 11

Scully og Mulder er tilbage – desværre. Ellevte sæson skuffer og kun et afsnit ud af de første fem er værd at bruge tid på.

Serieanmeldelse
07. dec. 2017 | 13:40

The Crown – sæson 2

Velproduceret Netflix-serie kan ikke skjule, at alle i The Crown er nogle usympatiske, royale røvhuller, som er uendeligt kedsommelige at følge.

Serieanmeldelse
27. juli 2017 | 19:24

Room 104

Mumblecore-kongerne Mark og Jay Duplass kaster sig ud i en high-concept-serie, hvis eneste formål er at se godt ud og være retro på den cool måde.

Serieanmeldelse
07. juli 2017 | 20:17

The Mist

Christian Torpes debut som amerikansk showrunner er et uinspireret og til tider dilettantisk opkog af halvdårlige skrækfilm.

© Filmmagasinet Ekko