Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 277
Serieanmeldelse
21. aug. 2017 | 12:44

The Defenders

Seriernes svar på The Avengers er en skuffende fortælling om en ellers dragende og dynamisk heltegruppe.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
31. aug. 2017 | 16:23

Narcos – sæson 3

Alle trækkes ned i ondskabens søle i tredje sæson af den colombianske narkokrig. Den uoverskuelige kamp mod kokain turneres så autentisk, at det mærkes i maven.

Serieanmeldelse
30. aug. 2017 | 15:39

Game of Thrones – sæson 7

Verdens største serie brillerer med tv-historiens bedste actionscener, men trods forløsende genforeninger savner man uforudsigeligheden fra de forrige sæsoner.

Serieanmeldelse
04. sep. 2017 | 09:17

Better Things – sæson 2, afsnit 1-3

Pamela Adlon og Louis C.K. holder det meget høje niveau, når en vidunderligt brysk alenemor bryder med liderlige latinoer og forbasket romantik.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:40

It's Always Sunny in Phil­adelphia – sæson 11

Afsindig amerikansk sitcom hylder menneskets værste sider og er selv i ellevte sæson et komisk fyrtårn i serielandskabet.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 14:32

The State

Miniserie om Islamisk Stat giver et barskt, nøgternt indblik i hverdagen i kalifatet. Men et vigtigt spørgsmål besvares aldrig.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 16:37

Channel Zero: Candle Cove

Gyser-serie er ivrig efter at vise sine monstrøsiteter frem, men bedst, når den er visuelt dragende og intenst foruroligende.

Serieanmeldelse
07. sep. 2017 | 13:58

BoJack Horseman – sæson 4

Den deprimerede kendishest er bedre end nogensinde før. Fjerde sæson balancerer elegant mellem samfundssatiriske dyreanalogier og en skrækindjagende historie om BoJacks fortid.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 00:44

Midnight Diner: Tokyo Stories

Serie om en natlig restaurant i Tokyo er comfort tv: rørende, hjertevarm og dårende smuk i sin enkelhed. Og så giver den både rejsefeber og maverumlen.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 07:42

Mary Kills People

Canadisk serie om en læges aktive dødshjælp er en interessant filosofisk refleksion over livet og døden.

Serieanmeldelse
24. sep. 2017 | 20:57

Herrens veje – afsnit 1-2

DR’s nye søndagsserie er fermt underholdende, men vor anmelder mener, at præster i den danske folkekirke har grund til at være stødt på præstekraven.

© Filmmagasinet Ekko