Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 256
Serieanmeldelse
13. maj 2019 | 19:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 5

Næstsidste afsnit byder på filmiske bedrifter og endegyldige valg, der kridter karakterernes moral overraskende hårdt op.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Serieanmeldelse
11. juni 2018 | 09:18

Blank

Arvtageren til Skam tager fat i en interessant periode af ungdomslivet, men handlingen er for triviel og hovedpersonen for passiv.

Serieanmeldelse
11. nov. 2018 | 13:59

Dog­gysty­le

DR3-serie rammer den sex-fikserede og socialmedie-afhængige storbytype på kornet, men der mangler menneskelige nuancer, skriver Ekkos anmelder, som er på alder med hovedpersonen Asta.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 00:52

My Brilliant Friend

Samfundskritik og fabulerende drømmescener går hånd i hånd i serieversionen af Elena Ferrantes romanværk om en ung piges opvækst i efterkrigstidens hærgede Italien.

Serieanmeldelse
19. feb. 2019 | 11:20

Ondt i røven

Dansk webserie afmystificerer med selvironi og realisme den labyrintiske kultur af seksuelle minoriteter.

Serieanmeldelse
30. sep. 2016 | 09:36

Easy

Joe Swanbergs antologiserie om mennesker, der tumler med livets ulidelige lethed, er så tilbagelænet, at den næsten vælter bagover.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Serieanmeldelse
19. juli 2017 | 16:09

Ozark

Jason Bateman er i særklasse i en psykologisk thriller-serie, der skildrer komplekse skæbner i et naturreservat og konstant overrasker seeren.

Serieanmeldelse
24. dec. 2017 | 17:07

Modus – sæson 2

Underholdningsværdien stiger i anden sæson af svensk krimiserie, der til gengæld må slække på troværdigheden og karaktertegningen.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

© Filmmagasinet Ekko