Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 256
Serieanmeldelse
19. juli 2017 | 16:09

Ozark

Jason Bateman er i særklasse i en psykologisk thriller-serie, der skildrer komplekse skæbner i et naturreservat og konstant overrasker seeren.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 17:12

Hjem­me­ba­ne – sæson 2

Anden sæson af det norske fodbolddrama er længe om at finde storformen, men med charmerende karakterer og et højaktuelt tema om homofobi på lægterne er den stadig seværdig.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

Serieanmeldelse
07. dec. 2016 | 13:13

Fanget – en morder iblandt os

Islandsk krimi-thriller blander på formidabel vis den kolde natur med en drønspændende mordgåde, der ripper op i et lille lokalsamfund.

Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

Serieanmeldelse
08. dec. 2017 | 14:44

Vikings – sæson 5

Med danske Alex Høgh Andersen i spidsen som galsindet vikingekrøbling fortsætter den dragende, rå og dunkle fortælling om vores voldsomme forfædre.

Serieanmeldelse
26. mar. 2018 | 14:16

Trust

Danny Boyles tv-serie fortæller spektakulært og slående, men også med ujævne toneskift historien om kidnapningen af verdens rigeste mands barnebarn.

Serieanmeldelse
29. mar. 2018 | 17:22

Barry

Bill Hader er omringet af underholdende karakterer i dybsindig tv-serie, hvor han stjæler billedet som morsom lejemorder med ar på sjælen.

© Filmmagasinet Ekko