Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 277
Serieanmeldelse
25. sep. 2016 | 17:46

Quarry

Klichéen om den martrede antihelt tynger ny serie, der også tilføjer nye dimensioner med et overbevisende 70’er-billede og en barsk æstetik.

Serieanmeldelse
30. sep. 2016 | 09:36

Easy

Joe Swanbergs antologiserie om mennesker, der tumler med livets ulidelige lethed, er så tilbagelænet, at den næsten vælter bagover.

Serieanmeldelse
14. okt. 2016 | 09:55

Divorce

HBO-dramedy med Sarah Jessica Parker er en skuffende kedsommelig skildring af en skilsmisse. Har vi nået et mætningspunkt med modne parforholdsdramaer?

Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

Serieanmeldelse
10. sep. 2017 | 20:14

Hassel

Svenske politiserier er mere brutale end de danske, og med spændstige Ola Rapace i hovedrollen er der dømt bøllebank til underverdenen i hævndramaet Hassel.

Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 17:46

Curb Your En­thu­si­asm – sæson 9, afsnit 1-4

Larry David gør gamle fans nervøse, når han trækker i en dårlig revy-forklædning. Men han finder tilbage på sporet med Salman Rushdie, der forbinder fatwa og sex.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Serieanmeldelse
17. sep. 2018 | 09:39

Maniac

True Detective-instruktøren Cary Fukunaga har med Jonah Hill og Emma Stone i spidsen skabt en syret, melankolsk og virkelig morsom komedieserie.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Serieanmeldelse
19. okt. 2018 | 00:07

Making a Murderer – sæson 2

Er den nye forsvarsadvokat samaritan eller grib? Vil sæson 2 pege på mulige gerningsmænd? Hvem er det egentlig, der ”skaber en morder”? True crime-hittet tager en interessant, men farlig drejning.

Serieanmeldelse
28. okt. 2018 | 12:00

The Cry

Britisk miniserie om forældres værste mareridt skaber nagende tvivl med dragende skuespil og medrivende spring i tid og sted.

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

© Filmmagasinet Ekko