Anmeldelser / Serieanmeldelse

205 - 216 ud af 256
Serieanmeldelse
29. apr. 2017 | 16:42

Skam – sæson 4, afsnit 3

Det første store vendepunkt og sjælden nærhed mellem forældre og barn. Skams fjerde sæson er for alvor kommet i gang.

Serieanmeldelse
06. maj 2017 | 16:55

Better Call Saul – sæson 3

Flere bipersoner fra Breaking Bad kan med legende lethed stå på egne ben i spin-off-serien, som kvalitetsmæssigt er ved at overhale storebroren.

Serieanmeldelse
07. maj 2017 | 12:22

The Handmaid’s Tale – afsnit 1-5

Dystopisk og højaktuel historie om kvindeundertrykkelse i et rædselsregime tegner til at blive en af årets bedste serieoplevelser.

Serieanmeldelse
24. maj 2017 | 01:57

Twin Peaks: The Return – afsnit 1-4

Kultseriens genkomst er mere David Lynch, end man havde turdet håbe – og fuldt på højde med hans bedste værker. 

Serieanmeldelse
27. maj 2017 | 00:05

House of Cards – sæson 5

Mørket breder sig, men spændingen er ikke lige så intens som i tidligere sæsoner af serien, der ellers har fået ny aktualitet med magtskiftet i Det Hvide Hus.

Serieanmeldelse
14. juli 2017 | 11:45

Friends from College

Hvis Netflix-serie om midtvejskrisefolk vil tage pis på selvoptagede, prætentiøse hipstere, så har den fejlet. Komikken er ulideligt usjov.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 20:42

Insecure – sæson 2

Alt for menneskelige Issa er tilbage i en ny sæson, der er endnu bedre end første og giver et enestående indblik i en sort kvindes almindelige liv.

Serieanmeldelse
27. juli 2017 | 19:24

Room 104

Mumblecore-kongerne Mark og Jay Duplass kaster sig ud i en high-concept-serie, hvis eneste formål er at se godt ud og være retro på den cool måde.

Serieanmeldelse
04. aug. 2017 | 13:26

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Camp Firewood-klikens tiårs-jubilæum er underholdende genreleg, men den oprindeligt geniale vanvidshumor fortaber sig i forcerede fjollerier.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
31. aug. 2017 | 16:23

Narcos – sæson 3

Alle trækkes ned i ondskabens søle i tredje sæson af den colombianske narkokrig. Den uoverskuelige kamp mod kokain turneres så autentisk, at det mærkes i maven.

Serieanmeldelse
04. sep. 2017 | 09:17

Better Things – sæson 2, afsnit 1-3

Pamela Adlon og Louis C.K. holder det meget høje niveau, når en vidunderligt brysk alenemor bryder med liderlige latinoer og forbasket romantik.

© Filmmagasinet Ekko