Anmeldelser / Serieanmeldelse

205 - 216 ud af 276
Serieanmeldelse
17. maj 2017 | 00:36

The Keepers

Netflix’ nye true crime-serie går forbilledligt grundigt til værks i sagen om et uopklaret nonnemord og seksuelle overgreb i den katolske kirke.

Serieanmeldelse
07. maj 2017 | 12:22

The Handmaid’s Tale – afsnit 1-5

Dystopisk og højaktuel historie om kvindeundertrykkelse i et rædselsregime tegner til at blive en af årets bedste serieoplevelser.

Serieanmeldelse
06. maj 2017 | 16:55

Better Call Saul – sæson 3

Flere bipersoner fra Breaking Bad kan med legende lethed stå på egne ben i spin-off-serien, som kvalitetsmæssigt er ved at overhale storebroren.

Serieanmeldelse
02. maj 2017 | 13:38

Dear White People

En trailer fremkaldte en shitstorm og beskyldninger om racisme over for hvide. Men serien viser sig at være en både vedkommende og afvæbnende satire.

Serieanmeldelse
29. apr. 2017 | 16:42

Skam – sæson 4, afsnit 3

Det første store vendepunkt og sjælden nærhed mellem forældre og barn. Skams fjerde sæson er for alvor kommet i gang.

Serieanmeldelse
24. apr. 2017 | 19:33

Girls – sæson 6

Trods slagkraftig feminisme er det befriende ved Hannah og hendes veninder, at de ikke er powerkvinder, men helt almindelige fuck-ups.

Serieanmeldelse
22. apr. 2017 | 14:27

Skam – sæson 4, afsnit 2

Skandinaviens store ungdomsserie løfter niveauet i andet afsnit, hvor små problemer bliver højdramatiske i det kompromisløse teenageliv.

Serieanmeldelse
21. apr. 2017 | 01:58

Fargo – sæson 3

Med et nyt karaktergalleri og uforudsigelige mord suger Noah Hawley os igen ind i sit kaotiske, men dragende univers.

Serieanmeldelse
18. apr. 2017 | 13:55

Skam – sæson 4, afsnit 1

Kan man være en artig muslim, selv om man er teenager i Norge? Fjerde sæson af den norske successerie tegner til at byde på et intenst og måske endda blodigt trekantsdrama.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Serieanmeldelse
12. apr. 2017 | 18:21

Veep – sæson 6

Showrunner David Mandel går ligesom Veeps fantastiske ensemble nye veje i en sjette sæson, der mangler lidt tempo for at komme op på foregående sæsoners Emmy-niveau.

Serieanmeldelse
11. apr. 2017 | 15:46

Veni Vidi Vici

Endelig svensk-dansk kvalitetshumor, og Thomas Bo Larsen har aldrig været bedre i rollen som kunstfilminstruktøren, der bliver degraderet til porno.

© Filmmagasinet Ekko