Anmeldelser / Serieanmeldelse

205 - 216 ud af 244
Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 10:19

Star Trek: Discovery

Med antihelte og tvivl er den spændende nye tilføjelse til kultserien mere dyster og nærmest U-Star Trek’sk.

Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 17:46

Curb Your En­thu­si­asm – sæson 9, afsnit 1-4

Larry David gør gamle fans nervøse, når han trækker i en dårlig revy-forklædning. Men han finder tilbage på sporet med Salman Rushdie, der forbinder fatwa og sex.

Serieanmeldelse
30. okt. 2017 | 00:29

The Long Road Home

National Geographics serie om en gruppe amerikanske soldater i Irak-krigen er et solidt og unødigt heroiserende drama.

Serieanmeldelse
20. nov. 2017 | 15:48

Better Things – sæson 2

Pamela Adlon fortjener at blive hyldet som serieskaber, skuespiller og instruktør, for hun leverer en forrygende skæg og rørende hyldest til moderrollen.

Serieanmeldelse
02. dec. 2017 | 09:25

Godless

Er du til hesteoperaens vrinsk med verdenssmerte, byder Netflix-serie på ganske god underholdning og kvinder, der har indset, at de må lægge strikketøjet og lære at skyde.

Serieanmeldelse
02. dec. 2017 | 06:20

She’s Gotta Have It

Spike Lee har udvidet sit gamle, filmiske forsvar for en promiskuøs kvinde til en Netflix-serie. Emnerne er lige så relevante som i 1986, men de turneres ikke lige så friskt.

Serieanmeldelse
07. dec. 2017 | 13:40

The Crown – sæson 2

Velproduceret Netflix-serie kan ikke skjule, at alle i The Crown er nogle usympatiske, royale røvhuller, som er uendeligt kedsommelige at følge.

Serieanmeldelse
11. dec. 2017 | 16:15

Curb Your En­thu­si­asm – sæson 9

Larry David kommer haltende i gang, men så turneres en fatwa suverænt, og en storslået musical-finale slutter sæsonen af med schwung.

Serieanmeldelse
11. dec. 2017 | 18:56

Jim & Andy: The Great Beyond

Hemmeligholdte optagelser af Jim Carreys forvandling til komikeren Andy Kaufman i 1999 afslører et fascinerende vanvid, der sætter skuespillerens aktuelle image i relief.

Serieanmeldelse
25. dec. 2017 | 14:06

Black Mirror – sæson 4

Der bliver leget med Star Trek og kærligheden som begreb i antologiserien, der ikke er så original længere, men stadigvæk vedkommende som få.

Serieanmeldelse
03. jan. 2018 | 10:26

Broen IIII, afsnit 1-2

Terror er på trapperne i sidste sæson af den mest skelsættende Nordic Noir-serie, som starter spændende med stening under Øresundsbroen.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 22:38

Liberty – afsnit 1

Stærkt skuespil holder DR’s nye søndagsskude flydende, men iscenesættelsen er stresset, og der mangler et større perspektiv ud over europæisk bondeanger.

© Filmmagasinet Ekko