Anmeldelser / Serieanmeldelse

205 - 216 ud af 276
Serieanmeldelse
24. okt. 2018 | 11:54

Friheden

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen stråler som svindlere i Viaplay-serie, der vækker nysgerrighed med charme og humor.

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 00:52

My Brilliant Friend

Samfundskritik og fabulerende drømmescener går hånd i hånd i serieversionen af Elena Ferrantes romanværk om en ung piges opvækst i efterkrigstidens hærgede Italien.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 13:51

Håbet

TV 2’s nye familieserie henter inspiration fra danske folkekomedier til en underholdende fortælling om en piges søgen efter sin far i 1899.

Serieanmeldelse
14. jan. 2019 | 00:35

Success

Mord og korruption er på tapetet, når Oscar-vinderen Danis Tanović viser bagsiden af Kroatiens vækst i drønspændende miniserie.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Serieanmeldelse
12. feb. 2019 | 00:10

Lorena

Dokumentarserie graver dybere i kulørt sag om en kvinde, der skar sin mands penis af, og finder hustruvold, feministisk kønskamp og en krakeleret drøm om det gode liv.

Serieanmeldelse
18. feb. 2019 | 19:29

Stieg Larsson – Manden der legede med ilden

Flot helgenkåring af forfatteren og journalisten, der skabte Millennium-trilogien og brugte sit liv på at optrevle fascisme i et Sverige, som aldrig har gjort op med nationens sorte ugler i mosen.

Serieanmeldelse
20. feb. 2019 | 13:59

Ring til min agent!

Det er morsomt underholdende, når fransk serie åbner døren til skuespilagenternes lukkede verden og pirker til den piedestal, som stjernerne bliver anbragt på.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 11:43

Barry – sæson 2

Serien, som originalt blander komedie og blodig thriller, har svært ved at finde formen i starten af anden sæson.

Serieanmeldelse
15. apr. 2019 | 08:45

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 1

Tv-historiens største serie er tilbage med et første afsnit, der med sædvanlig rolig opbygning byder på følsomme gensyn og svære dilemmaer.

© Filmmagasinet Ekko