Anmeldelser / Serieanmeldelse

253 - 264 ud af 358
Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 00:44

Midnight Diner: Tokyo Stories

Serie om en natlig restaurant i Tokyo er comfort tv: rørende, hjertevarm og dårende smuk i sin enkelhed. Og så giver den både rejsefeber og maverumlen.

Serieanmeldelse
11. sep. 2017 | 06:31

Twin Peaks: The Return – hele sæsonen

David Lynch’ tilbagevenden til Twin Peaks er skiftevis fascinerende og irriterende, men et sted mellem de atten afsnit ligger et mesterværk gemt og kalder på en nedklipning.

Serieanmeldelse
10. sep. 2017 | 20:14

Hassel

Svenske politiserier er mere brutale end de danske, og med spændstige Ola Rapace i hovedrollen er der dømt bøllebank til underverdenen i hævndramaet Hassel.

Serieanmeldelse
07. sep. 2017 | 13:58

BoJack Horseman – sæson 4

Den deprimerede kendishest er bedre end nogensinde før. Fjerde sæson balancerer elegant mellem samfundssatiriske dyreanalogier og en skrækindjagende historie om BoJacks fortid.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 16:37

Channel Zero: Candle Cove

Gyser-serie er ivrig efter at vise sine monstrøsiteter frem, men bedst, når den er visuelt dragende og intenst foruroligende.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 14:32

The State

Miniserie om Islamisk Stat giver et barskt, nøgternt indblik i hverdagen i kalifatet. Men et vigtigt spørgsmål besvares aldrig.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:40

It's Always Sunny in Phil­adelphia – sæson 11

Afsindig amerikansk sitcom hylder menneskets værste sider og er selv i ellevte sæson et komisk fyrtårn i serielandskabet.

Serieanmeldelse
04. sep. 2017 | 09:17

Better Things – sæson 2, afsnit 1-3

Pamela Adlon og Louis C.K. holder det meget høje niveau, når en vidunderligt brysk alenemor bryder med liderlige latinoer og forbasket romantik.

Serieanmeldelse
31. aug. 2017 | 16:23

Narcos – sæson 3

Alle trækkes ned i ondskabens søle i tredje sæson af den colombianske narkokrig. Den uoverskuelige kamp mod kokain turneres så autentisk, at det mærkes i maven.

Serieanmeldelse
30. aug. 2017 | 15:39

Game of Thrones – sæson 7

Verdens største serie brillerer med tv-historiens bedste actionscener, men trods forløsende genforeninger savner man uforudsigeligheden fra de forrige sæsoner.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
23. aug. 2017 | 12:57

Halt and Catch Fire – sæson 4

Det bliver meget vemodigt at skulle tage afsked med de opfindsomme computernørder i en fjerde sæson, der tegner til at blive seriens bedste.

© Filmmagasinet Ekko