Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 277
Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:16

Yes No Maybe – sæson 2

Den fornøjelige satire over Tinder-æraens ekshibitionistiske datingkultur opvejer seriens til tider bedagede kvinderoller.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
09. mar. 2017 | 13:03

Farang

Ola Rapace fungerer glimrende som solbrun machomand i eksil i thailandske Phuket, hvor han indhentes af fortiden i C Mores lovende og energiske nye serie Farang.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Serieanmeldelse
10. juli 2017 | 17:22

Snowfall

Serie om crackens indtog i Los Angeles skildrer smukt underklasselivet i 1980’erne, men roder rundt i sin tredelte fortælling.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 12:57

Lovleg

Ny NRK-serie om det komplicerede ungdomsliv er frisk og humoristisk, men fyldt med utroværdigt mange pinlige øjeblikke.

Serieanmeldelse
11. nov. 2018 | 13:59

Dog­gysty­le

DR3-serie rammer den sex-fikserede og socialmedie-afhængige storbytype på kornet, men der mangler menneskelige nuancer, skriver Ekkos anmelder, som er på alder med hovedpersonen Asta.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

© Filmmagasinet Ekko