Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 277
Serieanmeldelse
24. okt. 2017 | 21:38

Stranger Things – sæson 2

Sci-fi-eventyret fortsætter med flere monstre, dybere karakterer og en mageløs retrostil, som får serien til at ligne en filmklassiker fra 1984.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

Serieanmeldelse
04. sep. 2018 | 20:53

Hånd i hånd

Dansk dramaserie om kærlighedens kampe har sympatiske hovedpersoner, men giver ikke mavesmerte af hverken sorg eller latter.

Serieanmeldelse
31. okt. 2018 | 22:32

Harry Que­bert-​af­fæ­ren

Guldalderen for tv-serier er gået hen over hovedet på utroværdigt og bedaget drama om en forfatter, der hvirvles ind i en mordgåde.

Serieanmeldelse
11. nov. 2018 | 13:59

Dog­gysty­le

DR3-serie rammer den sex-fikserede og socialmedie-afhængige storbytype på kornet, men der mangler menneskelige nuancer, skriver Ekkos anmelder, som er på alder med hovedpersonen Asta.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

Serieanmeldelse
19. feb. 2019 | 11:20

Ondt i røven

Dansk webserie afmystificerer med selvironi og realisme den labyrintiske kultur af seksuelle minoriteter.

Serieanmeldelse
28. mar. 2019 | 00:13

31

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag tager tidsånden på kornet og gør med humor tilværelsen som 31-årig til en sand fornøjelse.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 13:09

State of the Union

Med sprudlende sprog og et ultrakort format serverer serie af makkerparret bag High Fidelity veloplagt ægteskabets absurde, triste og morsomme kampe.

© Filmmagasinet Ekko