Anmeldelser / Tv-anmeldelse

169 - 180 ud af 181
Tv-anmeldelse
12. juli 2016 | 12:04

The Fun­da­ment­als of Caring

Spillefilmen The Fundamentals of Caring – der har premiere på Netflix – charmerer med engagerende skuespil og en sympatisk fortælling.

Tv-anmeldelse
13. juli 2016 | 11:25

O.J.: Made in America

Dokumentarserie om O.J. Simpson borer dybt i USA’s raceopdelte sjæl og blotlægger et historisk betinget had, der i disse dage er tragisk aktuelt.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2017 | 15:28

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Dokumentaren om mor-datter-stjerneparret er ærlig og hjertevarm, men skildrer også bagsiden af berømmelsen.

Tv-anmeldelse
31. jan. 2017 | 18:10

Byen der blev overtaget af en nynazist

Spektakulær dokumentar kommer hele landevejen rundt i en skræmt, mikroskopisk by, som en gakket nynazist forsøger at overtage.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2017 | 17:04

Sekten der stjal børn

Pirrende og grufuld dokumentar om en åndelig sekt, kidnappede børn og LSD-forsøg misser oplagt chance for at skabe autentisk uhygge.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Tv-anmeldelse
08. juni 2017 | 12:33

Familien FIFA – en kær­lig­heds­hi­sto­rie

Veldokumenteret dokumentar opruller FIFA’s skandaler via en uromantisk kærlighedshistorie om excentrisk pamper og hans ekskæreste.

Tv-anmeldelse
13. juni 2017 | 15:04

Helvede på jord – Syriens fald og Isis’ fremmarch

En tålmodig og kronologisk gennemgang af den syriske borgerkrig og Islamisk Stats rædselsregime er den røde tråd i vellykket dokumentar.

Tv-anmeldelse
04. juli 2017 | 09:29

Putin ifølge Oliver Stone

Oliver Stones forsonlige interviews med Putin fænger i timevis og viser os verden set fra Rusland. Vi har godt af at få pudset vores vestlige briller.

Tv-anmeldelse
10. sep. 2017 | 15:29

Lida

Anna Eborns eftertænksomme dokumentar om den 81-årige Lida i Ukraine indkapsler tidens tand og alderdommens ensomhed.

Tv-anmeldelse
06. dec. 2017 | 19:45

Be­sæt­tel­sens danske film­kon­ger

Der lægges op til et kæmpe medløberdrama, men to DRK-programmer om nazi-venlige filmbosser skyder gråspurve med kanoner og er fyldt med fejl.

Tv-anmeldelse
18. dec. 2018 | 15:57

Walaas vilje

Usædvanlig dokumentar om en palæstinensisk piges opvækst på Vestbredden er øjenåbnende, rørende og nem at identificere sig med.

© Filmmagasinet Ekko