Anmeldelser / Tv-anmeldelse

37 - 48 ud af 175
Tv-anmeldelse
10. juni 2016 | 00:53

Casual – sæson 2

En af sidste års bedste nye serier kan endelig ses i Danmark. Anden sæson fortsætter lovende den bittersøde humor og det naturlige drama.

Tv-anmeldelse
30. juni 2014 | 18:40

Comedians in Cars Getting Coffee – sæson 4

Jerry Seinfeld er suveræn som kaffedrikkende talkshowvært i fjerde sæson af sin egen webbaserede serie. Han ser de små, irrationelle ting, vi går rundt og gør.

Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 15:39

Daredevil

Superhelten Daredevil er løs i bydelen Hells Kitchen i New York, og Netflix kan meget vel have fundet en opskrift på menneskelige superskurke.

Tv-anmeldelse
18. mar. 2016 | 10:19

Daredevil – sæson 2

Marvel og Netflix rammer igen plet. Første halvdel af sæsonen er tv-kunst, der med nye personer sætter spørgsmålstegn ved den blinde superhelts selvtægt.

Tv-anmeldelse
23. jan. 2017 | 18:02

David Bowie: The Last Five Years

Fascinerende BBC-dokumentar lægger byggesten til historien om de sidste fem år af David Bowies liv og giver nyt indblik i hans sidste to plader.

Tv-anmeldelse
13. nov. 2014 | 14:33

Democrats

Dansk instruktør undersøger grænselandet mellem demokrati og diktatur i et scoop af en dokumentar, der følger den beskidte proces med at udarbejde Zimbabwes første forfatning.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 22:57

Den klassiske musikquiz

Skægge quiz-elementer og den klassiske musiks dekadente univers forenes eminent, når nørder og en syleskarp satiriker gætter løs med imponerende præcision.

Tv-anmeldelse
13. apr. 2016 | 13:46

Dice

Den falmede kultkomiker Andrew Dice Clay lægger hjertet og nosserne på blokken i selvbiografisk serie, der savner lidt til hjernen.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

Tv-anmeldelse
30. okt. 2015 | 13:29

Difficult People

Morskaben vokser efterhånden som seriens to vanskelige hovedpersoner lægger egen røv i klaskehøjde og blander drama ind i komedien.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 18:01

Ditte & Louise

Ærlig komik fra makkerparret Ditte Hansen og Louise Mieritz er herligt bramfri, som den slipper barmen løs og løfter sløret for nogle af kvindelivets inderste tanker.

Tv-anmeldelse
22. mar. 2016 | 20:22

Downton Abbey – sæson 6

Sidste sæson af Downton Abbey er en rosenrød omgang, men med så mange elskede personer ville andet faktisk også være ubærligt.

© Filmmagasinet Ekko