Ekko søger webskribenter

Danmarks toneangivende filmmagasin søger filmentusiastiske skribenter, der har evne og lyst til at skrive anmeldelser, interviews og nyheder til magasinets hjemmeside.

På Filmmagasinet Ekkos hjemmeside, ekkofilm.dk, skriver vi begejstret og dybdegående om film og filmbranchen.

Vi bringer nyheder, interviews, reportager og anmeldelser af alle premiereaktuelle film og de mest interessante tv-serier. Og så præsenterer vi det nyeste filmtalent fra undergrunden på kortfilmhitlisten Ekko Shortlist til vores omkring 120.000 unikke besøgende hver måned.

Nu søger vi talentfulde skribenter, der vil indgå i magasinets faste webgruppe.

Som skribent står du bag to-fire artikler om måneden – nyheder, interviews, reportager, kommentarer og anmeldelser. Hver tredje uge deltager du i et aftenmøde på Ekkos redaktion på Christianshavn, hvor du pitcher idéer, får opgaver og modtager respons af gruppen. Du skal dog også være frisk på indimellem at springe til med kort varsel, hvis en historie pludselig opstår – selv i weekenden.

Du behøver ikke have gennemtærsket hele Antonionis bagkatalog, men du skal have en solid film- og tv-viden og først og fremmest brænde for stoffet.

Du skal helst have praktisk erfaring med at skrive artikler. Men det allervigtigste er, at du kan svinge pennen, så man får lyst til at sætte tænderne i lige nøjagtigt din tekst blandt de utallige retter på nettets tag-selv-bord. Der vil være en mindre betaling, men det er lysten, der skal drive værket.

Skriv en ansøgning og send dine to-tre bedste journalistiske tekster til chefredaktør Claus Christensen på cc@ekkofilm.dk. Inkluder gerne både en anmeldelse og en tekst i en anden journalistisk genre. Teksterne samt cv skal samles i to separate word-dokumenter (undlad venligst links).

Ansøgningsfristen er torsdag kl. 12 den 25. januar 2018.

© Filmmagasinet Ekko