Kom gratis i biografen med Ekko

Du får en gratis biografbillet til en valgfri film, når du opretter et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko. Billetterne gælder til alle Nordisk Film Biografer i hele landet.

Vi brænder for filmoplevelser. Det gør Nordisk Film Biografer Dagmar også, og derfor har vi slået os sammen om en kampagne, hvor vi giver en gratis biografbillet til en valgfri film til alle, der opretter et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko.

Tilbuddet gælder så længe lager haves, og billetterne kan bruges i alle Nordisk Film Biografer i hele landet. 

Du får det trykte magasin ind ad døren fire gange årligt. Desuden giver abonnementet adgang til Ekko-appen, hvor du kan læse det aktuelle magasin og alle de tidligere udgivelser på mobil, tablet eller i din browser.

Husk at udfylde feltet med e-mailadresse i bestillingsformularen, så vi kan sende dig billetten. Årsabonnementet omfatter fire udgivelser og er fortløbende. Det koster 395,- inkl. forsendelse og kan opsiges via mail til sekretariat@ekkofilm.dk

Får du allerede Ekko ind ad døren, bliver du bestemt ikke overset. Til foråret starter vi nemlig et særligt tilbud til abonnenter, hvor vi udlover en bunke gratis billetter til vores særarrangementer.

© Filmmagasinet Ekko