Gratis biograftur for to personer

Du får to gratis biografbilletter til en valgfri film, når du opretter et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko. Billetterne gælder til alle Nordisk Film Biografer i hele landet.

Vi brænder for filmoplevelser. Det gør Nordisk Film Biografer Dagmar også, og derfor har vi slået os sammen om en kampagne, hvor vi giver to gratis biografbilletter til en valgfri film til alle, der opretter et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko.

Tilbuddet gælder i en begrænset periode, og billetterne til en værdi af 180 kroner kan bruges i alle Nordisk Film Biografer i hele landet. Årsabonnementet koster stadig kun 395 kroner inkl. forsendelse, så der er virkelig noget at spare.Du får det trykte magasin ind ad døren fire gange årligt. Desuden giver abonnementet adgang til Ekko-appen, hvor du kan læse det aktuelle magasin og alle de tidligere udgivelser på mobil, tablet eller i din browser.

Husk at udfylde feltet med e-mailadresse i bestillingsformularen, så vi kan sende dig billetten. Årsabonnementet omfatter fire fyldige udgivelser på 132 sider hver (abonnementet er fortløbende).

Får du allerede Ekko ind ad døren, bliver du bestemt ikke overset. Snart starter vi nemlig et særligt tilbud til abonnenter, hvor vi udlover en bunke gratis billetter til vores særarrangementer.

© Filmmagasinet Ekko