Nyhed
29. juni 2011 | 21:13

Ryan Gosling i Refns næste film

Nicolas Winding Refn fortsætter samarbejdet med den canadiske skuespiller Ryan Gosling i hele to film.
Af Helene Withington

Nicolas Winding Refns prisbelønnede Drive med Ryan Gosling i hovedrollen har premiere 15. september i Danmark, men instruktørens næste projekt, Only God Forgives, er allerede planlagt.

Og når Refn påbegynder optagelserne i Bangkok til foråret, bliver det igen med Ryan Gosling i hovedrollen.

Filmen kommer til at handle om Julian (Gosling). Han leder familiens thai-bokseklub, der i virkeligheden kun tjener som skalkeskjul for en smuglervirksomhed.

"Hvad kan jeg sige … det føles rigtigt," siger Refn om det fortsatte samarbejde med Ryan Gosling.

"Det er svært at sige præcist, hvad det er, der fungerer. Det gør det bare. Og så har jeg det sådan, at – hvorfor kører vi ikke bare videre,” siger Nicolas Winding Refn ifølge Det Danske Filminstitut, der har bevilget produktionsstøtte til Only God Forgives.

Genindspiller kultfilm
Men samarbejdet mellem de to stopper ikke her.

Ryan Gosling har nemlig også sagt ja til at spille med i Refns næste projekt, Logan’s Run, der også har Kristin Scott Thomas på rollelisten.

Filmen bliver en genindspilning af Michael Andersons kultfilm Flugten fra fremtiden fra 1976. Det har længe været på tale, at Flugten fra fremtiden skulle genindspilles, men hver gang er projektet ikke nået videre end tegnebrættet.

”De har prøvet at lave filmen i årevis ud fra den tanke, at man bare skulle lave en remake af den oprindelige film,” siger Refn ifølge Los Angeles Times.

”Men den er nødt til at blive tænkt helt om,” fortsætter den danske instruktør, der sammen med produceren Lene Børglum har lavet selskabet Space Rocket Nation.

© Filmmagasinet Ekko