Anmeldelser

1 - 12 ud af 377
Biografanmeldelse
16. apr. 2014 | 16:32

Det store stile­hæf­te – krigs­dag­bo­gen

Nok har denne krigsskildring været Ungarns Oscar-kandidat, men mage til ubehagelig og hovedløs film skal man lede længe efter.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

Biografanmeldelse
15. apr. 2014 | 16:13

Når vinden rejser sig

Miyazakis måske sidste film er en højtsvævende og gådefuldt dragende hyldest til veteran-flyvemaskiner og den kunstneriske skabertrang.

Cph Pix
12. apr. 2014 | 10:00

Moebius

Kim Ki-duk penetrerer det sydkoreanske samfund. Forvent vold, blod, akavet sex og en mor, der fortærer sønnens penis efter tårevædet at have skåret den af.

Cph Pix
11. apr. 2014 | 19:06

Geron­top­hi­lia

Queer cinema-provokatøren Bruce LaBruce har kastet sig over et nyt tabu – sex med ældre mennesker – men det eneste provokerende er det virkelig ringe skuespil.

CPH PIX
10. apr. 2014 | 11:10

Blind

Medforfatteren til Joachim Triers mesterværker springer ud som instruktør med en original, morsom og rørende film, der formidler følelsen af at være blind.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 19:51

Non-Stop

Den drevne nakkeknækker Liam Neeson tilfører et strejf af klasse til en klaustrofobisk paranoia-thriller i tolv kilometers højde.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 18:58

Vå­d­om­rå­der

En ung pige roder rundt i en forsinket, anal fase i en tysk tisse/bæ-film, som sætter en ære i at være rigtig irriterende. Missionen lykkes.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 14:48

Rio 2

Skurkene er de sjoveste i Rio 2, der er fyldt med flotte farver og jungleromantik. Men hvorfor en toer?

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 12:55

De­tek­ti­ver­ne

Børnene charmerer i påskens store danske børnefilm, men der er for få sving og svirp i filmens thriller-intrige til at holde interessen ved lige.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 10:10

Divergent

Divergent er et patchwork af fantasifulde ungdomsfilm som Hunger Games og Harry Potter, men står alligevel stærkt på egne ben.

Biografanmeldelse
08. apr. 2014 | 15:39

Fjer­kon­gens rige

Esben Toft Jacobsen har med stort mod skabt en børnefilm, der er så dyster, at den nærmest er uegnet for voksne.

© Filmmagasinet Ekko