Anmeldelser

1 - 12 ud af 440
Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 18:41

Abernes planet: Re­vo­lu­tio­nen

Den nyeste film om Abernes planet er et smukt udført action-brag med overbevisende visuelle effekter og en enkel, men rammende kritik af krig.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 12:14

Som­mer­søn­dag

I den smukke og velspillede franske film Sommersøndag tynges alle karaktererne af smerte. Desværre taler filmen hverken til hjertet eller hjernen.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 09:26

Bad Neig­h­bours

Det er en skæg idé at lade Seth Rogen, den evige drengerøv, spille forsøgsvis moden familiefar i Bad Neighbours. Men filmen mangler det ægte vanvid, som får vittighederne til at fungere.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 09:00

My Life: Directed by Nicolas Winding Refn

Nicolas Winding Refn fremstår som dedikeret instruktør og ulidelig ægtemand i hustruen Liv Corfixens portræt, der har interessante bipersoner, men ikke føjer nye kapitler til personen i centrum.


Biografanmeldelse
09. juli 2014 | 19:15

Trans­formers: Age of Ex­tinc­tion

Den fjerde Transformers-film er et larmende og laaangt visuelt bombardement af effekter uden substans i pusterummene.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 17:03

Mi­ni­sek­ter­ne – kampen om myrernes dal

Halvanden times fransk animationsfilm om myrer og mariehøns. Uden dialog. Lyder det kedeligt? Det er det ikke! Minisekterne er raffineret børneunderholdning.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 12:16

Ung og smuk

François Ozon har lavet et feministisk statement med historien om en syttenårig overklassepige, der vælger at blive prostitueret. Hvorfor hun gør det, er befriende uforklarligt!

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 16:21

Sådan træner du din drage 2

Sådan træner du din drage 2 spiller sikkert spil og følger alle regler for en animationsfilm i blockbuster-klassen. Men samtidig er det en de flotteste animationsfilm i lang tid.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 11:14

Et hus i Marokko

Tre søstre, deres mor og deres husholderske udfordrer vores fordomme om den undertrykte, muslimske kvinde i en marokkansk film, der både er sjov og tragisk.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 08:04

Kraf­ti­di­o­ten

Norge viser sig for alvor som et filmland med ambitioner i den absurd-komiske Kraftidioten, der er Skandinaviens svar på Fargo. Stellan Skarsgård deler øretæver ud til den norske mafia.

Tv-anmeldelse
30. juni 2014 | 18:40

Comedians in Cars Getting Coffee – sæson 4

Jerry Seinfeld er suveræn som kaffedrikkende talkshowvært i fjerde sæson af sin egen webbaserede serie. Han ser de små, irrationelle ting, vi går rundt og gør.

© Filmmagasinet Ekko