Anmeldelser

1 - 12 ud af 756
Tv-anmeldelse
25. juli 2015 | 12:50

What Happened, Miss Simone?

Et gribende trekantsdrama mellem mor, far og datter er bare et af højdepunkterne i et komplekst portræt af Nina Simone og hendes kamp for sig selv og de sorte.

Biografanmeldelse
23. juli 2015 | 00:38

Kærlighed ved første slag

Fransk ungdomsfilm prøver at være morsom og samfundskritisk, men den er en forvirrende og uforløst oplevelse.

Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 20:37

Peter Pedal på eventyr i junglen

Filmen om den nysgerrige abe ligner ikke en biograffilm, men et samlebåndsprodukt, som Disney spyer ud på sine mange tv-kanaler.

Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 17:08

The Little Death

Ufarlig, australsk komedie handler om ligegyldige menneskers tabubelagte, seksuelle fantasier i et univers af overdrivelser og dårlig humor.

Tv-anmeldelse
22. juli 2015 | 09:43

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Bradley Cooper, Amy Poehler og Co. er efter fjorten år tilbage i sommerlejren Camp Firewood i en charmerende og veloplagt serie-prequel til kultfilmen Wet Hot American Summer.

Biografanmeldelse
21. juli 2015 | 16:17

Paper Towns

Opfølgeren til teen-hittet En flænge i himlen er en fortærsket affære, der er lige så sød og spiselig som en sensommer-is.

Biografanmeldelse
20. juli 2015 | 23:27

Ant-Man

Underholdningen er stor, når Paul Rudds superhelt på størrelse med en myre folder sine kræfter ud i sommerens medrivende og gribende hit.

Biografanmeldelse
16. juli 2015 | 00:30

Ted 2

Absurd-morsomme cameos og populærkulturelle parodier kan ikke redde Seth MacFarlanes makværk af et manuskript.

Biografanmeldelse
15. juli 2015 | 14:06

1001 gram

Underspillet, norsk humor går hånd i hånd med underfundig melankoli i Bent Hamers lille, men kloge film, der forsøger at veje kærligheden i kilo.

Biografanmeldelse
15. juli 2015 | 00:18

Violette

Biografisk drama om lidenskabelig, fransk forfatter er alt andet end forførende.

Tv-anmeldelse
14. juli 2015 | 17:00

BoJack Horseman – sæson 2

Anden sæson af Netflix’ animationssatsning BoJack Horseman er en underholdende parodi på fænomenet Hollywood med en knugende eftervirkning.

Biografanmeldelse
09. juli 2015 | 10:01

A Girl Walks Home Alone at Night

Hyperstiliseret, iransk vampyrdrama om outsiderkærlighed er en vådslikket fuckfinger til censurpolitiet i Mellemøsten.

© Filmmagasinet Ekko