Anmeldelser

1 - 12 ud af 447
Biografanmeldelse
31. juli 2014 | 09:37

Forelsket i New York

Manden bag Once er tilbage med ny musikfilm. Forelsket i New York gør, hvad den kan for at få os til at svæve, og i smukke momenter lykkes det.

Biografanmeldelse
30. juli 2014 | 20:02

Stratos

Yannis Economides vil gerne udstille absurditeten i det græske samfund, men traurige gangstere, patosfyldte monologer og lange indstillinger gør filmen til en endeløs vandring i elendighed.

Biografanmeldelse
30. juli 2014 | 16:00

Postmand Per – Filmen

En rigtig dårlig film kan sagtens være god underholdning. Det gælder desværre ikke for Postmand Per – Filmen, der forråder sit eget univers.

Biografanmeldelse
29. juli 2014 | 13:56

Guardians of the Galaxy

Marvels nye filmatisering leverer uhøjtidelig underholdning og utraditionel musik i et spacet univers, hvor gode grin vægtes højere end store følelser.

Biografanmeldelse
23. juli 2014 | 18:02

Deliver Us from Evil

Latinske rablerier, hovedrulleri og yada-yada-yada – Scott Derricksons okkulte gyser viser, at én dæmon er særligt svær at uddrive: arven fra Friedkins Eksorcisten.

Biografanmeldelse
23. juli 2014 | 14:33

Chinese Puzzle

Charmerende fransk film går Before-trilogien i bedene med tredje del i en serie, der har strakt sig over tolv år og er overraskende sjov.

Biografanmeldelse
21. juli 2014 | 17:28

Don Fabijans be­ken­del­ser

Man hygger sig undervejs i den djærve, rumsterende Don Fabijans bekendelser, der minder om balstyriske, skotske folkekomedier som Masser af whisky.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 18:41

Abernes planet: Re­vo­lu­tio­nen

Den nyeste film om Abernes planet er et smukt udført action-brag med overbevisende visuelle effekter og en enkel, men rammende kritik af krig.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 12:14

Som­mer­søn­dag

I den smukke og velspillede franske film Sommersøndag tynges alle karaktererne af smerte. Desværre taler filmen hverken til hjertet eller hjernen.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 09:26

Bad Neig­h­bours

Det er en skæg idé at lade Seth Rogen, den evige drengerøv, spille forsøgsvis moden familiefar i Bad Neighbours. Men filmen mangler det ægte vanvid, som får vittighederne til at fungere.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 09:00

My Life: Directed by Nicolas Winding Refn

Nicolas Winding Refn fremstår som dedikeret instruktør og ulidelig ægtemand i hustruen Liv Corfixens portræt, der har interessante bipersoner, men ikke føjer nye kapitler til personen i centrum.


Biografanmeldelse
09. juli 2014 | 19:15

Trans­formers: Age of Ex­tinc­tion

Den fjerde Transformers-film er et larmende og laaangt visuelt bombardement af effekter uden substans i pusterummene.

© Filmmagasinet Ekko