Anmeldelser

1 - 12 ud af 785
Biografanmeldelse
01. sep. 2015 | 14:20

No Escape

Moralen skurrer, men Owen Wilson er et forfriskende valg som actionmand i den elementært spændende No Escape.

Biografanmeldelse
01. sep. 2015 | 12:03

Tavs­he­dens labyrint

Tysk drama fortæller historien om processen op til det retslige efterspil af Auschwitz i en velspillet og svimlende flot film.

Tv-anmeldelse
30. aug. 2015 | 12:55

Narcos

Ny serie om Pablo Escobar giver en detaljerig indføring i narkokongens eskapader og kokainens skæbnesvangre indtog i Sydamerika.

Biografanmeldelse
27. aug. 2015 | 00:29

Saint Laurent

Avantgardefilmens excesser forbliver tom staffage i en biopic uden sjæl eller interesse for modeskaberen.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 23:36

Inderst inde

Pixars nyeste skud på filmstammen bringer os ind i menneskehjernens følelseskabinet, en genial idé, der egentlig slet ikke har brug for en historie.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 14:47

Hitman: Agent 47

Den nyeste film om dræbermaskinen er åleglat action, hvor volden er flot eksekveret, men desværre kedeligt i længden.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 01:13

Jeg er Ingrid

Portrætfilmen om Ingrid Bergman er lige så nærværende og kompromisløs som hovedpersonen, der demonstrerede, at også kvinder kan følge deres kald.

Biografanmeldelse
25. aug. 2015 | 15:26

Sommeren ’92

Meget kunne være gået galt, men filmen om EM-triumfen i 1992 er både veloplagt underholdende og et agtværdigt bud på den første danske spillefilm om elitesport. 

Tv-anmeldelse
22. aug. 2015 | 12:49

Show Me a Hero

Manden bag The Wire har kastet sig over endnu en kriseramt by og skabt et stemningsmættet tidsbillede. Men titlens helt dukker aldrig op.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 11:36

Self/less

Original idé om folk, der bytter krop og identitet, bliver spildt på halvdårlig action, afstumpet skuespil og et alt for hektisk plot.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 08:52

Southpaw

Jake Gyllenhaal banker sig med møje og besvær ind i hjertekulen som selvdestruktiv bokser.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 01:21

Sinister 2

Børnene er onde, og husene er hjemsøgt i Sinister 2. En rendyrket gyser, der falder i samtlige kliché-fælder undervejs.

© Filmmagasinet Ekko