Anmeldelser

1 - 12 ud af 1772
Biografanmeldelse
17. jan. 2018 | 23:18

Downs­iz­ing

I sin satire over forbrugskultur fortæller Alexander Payne en hjertevarm historie om behovet for sammenhold.

Biografanmeldelse
16. jan. 2018 | 19:55

Fra balkonen

Fra sin balkon i Oslo reflekterer Ole Giæver med charme og underfundighed over livet som midaldrende far i velfærdssamfundet.

Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 14:36

Dob­belt­spil

Per Fly fortæller spændende om grådighed og løgne i FN-systemet, men spørger også, om korruption kan være et nødvendigt onde i kampen for humanistiske idealer.

Biografanmeldelse
15. jan. 2018 | 08:29

Loveless

Det lydløse skrig forfølger én i Andrey Zvyagintsevs hjerteskærende skilsmissedrama, gådefulde smukke thriller og bidende samfundskritiske fabel.

Serieanmeldelse
13. jan. 2018 | 12:41

The Girl­friend Ex­per­i­ence – sæson 2

Midt under #MeToo nuancerer dramaserie om luksusprostitution forholdet mellem sex og magt og lader kvinder være lige så usympatiske som mænd.

Biografanmeldelse
11. jan. 2018 | 11:34

Sidste stop

Liam Neeson er vor generations Charles Bronson. Hans nye actionfilm har potentiale og starter lovende, men kører af sporet før endestationen.

Biografanmeldelse
10. jan. 2018 | 21:12

Det store nøddekup 2

De små gnavere må kæmpe for deres hjem i underholdende, men ordinær og overtydelig animationsfilm.

Streaminganmeldelse
10. jan. 2018 | 11:23

Mudbound

Netflix-film om racekamp i 1940’ernes USA viser med et eminent ensemble, at hvide og sorte deler en fælles skæbne.

Biografanmeldelse
07. jan. 2018 | 12:25

Three Bill­boards Outside Ebbing, Missouri

Med sort humor og eksplosioner af pludselig varme har irsk-britiske Martin McDonagh skabt årets måske mest uforudsigelige og gribende amerikanske film.

Biografanmeldelse
04. jan. 2018 | 06:57

Pitch Perfect 3

Tredje ombæring af musicalen med hits, Hollywood-stjerner og grineflip er for meget af det gode.

Biografanmeldelse
03. jan. 2018 | 13:56

Wonder

Man skal være lavet af sten for ikke at blive bevæget af familiefilm om en ung fyr, der starter i femte klasse med et vansiret ansigt.

Biografanmeldelse
03. jan. 2018 | 11:04

Hjer­testart

Norsk adoptionsdrama griber én om hjertet med historien om en enlig mand, der ikke magter faderrollen.

© Filmmagasinet Ekko