Anmeldelser

1 - 12 ud af 511
Biografanmeldelse
23. okt. 2014 | 21:40

The Look of Silence

Opfølgeren til The Act of Killing udgraver igen rædslerne fra Indonesiens folkemord, denne gang set fra ofrenes synsvinkel. Filmen er en modig kamp for sandhed, håb og humanisme.

Biografanmeldelse
22. okt. 2014 | 16:54

Min lejlighed i Paris

Bliv forelsket i Paris i dette lidt bedagede, men charmerende kammerspil med veloplagte skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
22. okt. 2014 | 13:32

John Wick

Hvad skal man med en stærk historie, når man har en übercool Keanu Reeves og en stribe sublime actionscener?

Tv-anmeldelse
19. okt. 2014 | 18:48

Forsøget

TV 2-produceret dokumentarfilm om en ny, lovende kræftbehandling gør indtryk, men kunne godt have boret i, hvorfor det er svært at skaffe penge til behandlingen.

Tv-anmeldelse
16. okt. 2014 | 23:02

Bankerot

Efterårets anden nye serie på DR1 byder på spøjse karakterer i en fornøjelig, kriminel underverden. Forholdet mellem en ordblind far og en stum søn sørger for dramatisk tyngde.

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 16:12

Annabelle

Forudsigelig gyser stjæler med arme og ben fra genrens kanon: en neurotisk mor, en dæmonuddrivende præst og en dukke, der er ond som satan selv.

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 10:06

Kvinden der forsvandt

Du vil gerne kende din partner helt til bunds, ikke? David Finchers virtuose thriller viser, at det ikke altid er en god idé. Kom til Ekkos snigpremiere 20. oktober i Grand Teatret!

Biografanmeldelse
14. okt. 2014 | 23:32

Sume – lyden af en re­volu­tion

Rockbandet Sume skabte beatlemania og national frihedskamp på grønlandsk. Dokumentaren Sume – lyden af en revolution er musikhistorie, der appellerer til øregangene.

Biografanmeldelse
14. okt. 2014 | 10:36

Diplomati

En svensk diplomat skal overbevise en tysk nazist om ikke at bombe Paris. Volker Schlöndorffs teaterfilmatisering vækkes til live med uteatralske replikker og formidabelt skuespil.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 10:48

Krigerne fra Nord

Dokumentar om dansk-somaliske unge, der drager i hellig krig, er et afgørende humant og politisk portræt af verdens mest dæmoniserede mennesker.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 22:46

Dracula Untold

Verdens mest berømte vampyr forvandles til en godhjertet superhelt i en blodfattig genindspilning.

© Filmmagasinet Ekko