Anmeldelser

1 - 12 ud af 591
Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 21:37

Seventh Son

Bogforlægget strækker sig over flere tusind siders saftig teen-fantasy. Alligevel har filmen svært ved at tage sit eget, halvfærdige univers helt alvorligt.

Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 12:55

Sange fra en sigøjner

Efter den bjergtagende Ida imponerer polsk film igen med et billedskønt kvinde- og tidsportræt – en gribende fortælling om romakvinden og forfatteren Papusza.

Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 10:34

American Sniper

Bradley Cooper leverer karrierens bedste præstation i Clint Eastwoods patriotiske heltekvad om Amerikas skarpeste skarpskytte.

Biografanmeldelse
20. jan. 2015 | 13:40

Birdman

Michael Keaton gør comeback i en af de bedste og mest filmiske teaterfilm nogensinde.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 19:37

En chance til

Man fornemmer en kunstnerisk splittelse mellem Susanne Bier og hendes manusforfatter i det snedigt drejede drama, der hæmmes af et plot-postulat af kamelstørrelse.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 16:59

Blackhat

Blackhat er en thriller af den slags, Michael Mann kunne instruere i søvne. Til tider virker det endda, som om det er det, han har gjort.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 16:28

Pad­ding­ton

Den elskelige bjørn Paddington er tilbage i en charmerende, sjov og gennemsympatisk film, der oven i købet leverer en relevant britisk samfundskritik.

Biografanmeldelse
13. jan. 2015 | 14:04

Camp X-Ray

Kristen Stewart træder helt ud af Twilight-skyggen og ind i Guantanamo-basens skarpe lys med en film, hvor karakterstudiet overskygger systemkritikken.

Tv-anmeldelse
13. jan. 2015 | 00:11

Girls – sæson 4

HBO og Lena Dunham står klar med fjerde sæson af successerien Girls, der trods spændende forandringer og genial dialog lader karaktererne træde vande i deres usympatiske personligheder.

Biografanmeldelse
12. jan. 2015 | 13:28

Foxcat­cher

Steve Carell er uhyggeligt god i sin første dramatiske og Oscar-værdige rolle som regent i brydersportens verden. Men Foxcatcher imponerer allermest som et helstøbt værk.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om tungtvan­net

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om tungtvannet, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 13:17

Looking sæson 2

Anden sæson af HBO-serien om de tre unge homoseksuelle fyre er endnu bedre end den første.

© Filmmagasinet Ekko