Anmeldelser

1 - 12 ud af 676
Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 19:38

Earth to Echo

Amerikansk børnefilm ender som en letbenet E.T. i forsøget på at genskabe 80’er-magien. Resultatet er hverken lige så sjovt eller lige så rørende.

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 13:59

Avengers: Age of Ultron

Vildere, større, højere, hurtigere. Der er dårligt tid til historien, endsige at trække vejret, men suset i maven er forrygende!

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 09:22

Limbo

Anna Sofie Hartmann debuterer selvsikkert og selvsmagende med et bittert, men fascinerende portræt af Udkantslolland.

Tv-anmeldelse
21. apr. 2015 | 16:16

Sci­en­to­lo­gys religiøse fængsel

Kontroversiel dokumentar, der vises på DR2 i aften, giver vital indsigt i en verdensfjern organisation, som bruger næsten alle manipulatoriske midler for at holde sig i live.

Biografanmeldelse
21. apr. 2015 | 13:48

Far from the Madding Crowd

Thomas Vinterberg kaster sig ud i en svær disciplin: engelsk, romantisk periodedrama. Men han mestrer genrens konventioner.

kortfilmanmeldelse
21. apr. 2015 | 09:59

Super16: Midt­vejs­film årgang #8

Der er yuppier, gangstere og ensomme skikkelser, men det er rumvæsnerne, der sender os mod himlen. Læs anmeldelserne og se de nye film på vores hjemmeside frem til den 23. april.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 22:47

Samba

Instruktør-makkerparret bag De urørlige er tilbage med en helt igennem forglemmelig og kalkuleret dramedy om kærligheden mellem en afrikansk flygtning og en fransk socialrådgiver.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 20:47

Black or White

Kevin Costner spiller fordrukken og sorgramt morfar i en film, der blander fad humor og store følelser i noget, der vistnok skulle have været et gribende familiedrama.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 17:57

Rosita

Kærligheden kan købes på Filippinerne i Frederikke Aspöck humoristiske drama, men filmen kan ikke snyde sig til et autentisk fiskermiljø i Udkantsdanmark.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 13:19

Run All Night

Lyder det bekendt med Liam Neeson som hård banan i en actionfilm? Men Run All Night er faktisk bedre, end de fleste andre af sin slags.

Cph Pix
14. apr. 2015 | 17:14

White God

Et svigtet kæledyrs hævn er udsyret og grusom. Lassie kan godt gå hjem og lægge sig, når det ungarske gadekryds Hagen slippes løs i Budapests gader.

Cph Pix
14. apr. 2015 | 10:19

Virgin Mountain

Den Cph Pix-aktuelle Virgin Mountain overvinder sin egen selvironi og giver et rundt og kærligt portræt af en mindre begavet outsider med et kæmpe hjerte.

© Filmmagasinet Ekko