Anmeldelser

1 - 12 ud af 1202
Streaminganmeldelse
30. sep. 2016 | 11:02

Amanda Knox

Danskproduceret true crime-dokumentar om spektakulær mordsag i Italien savner serieformatets plads til at udfolde den komplekse sag.

Serieanmeldelse
30. sep. 2016 | 09:36

Easy

Joe Swanbergs antologiserie om mennesker, der tumler med livets ulidelige lethed, er så tilbagelænet, at den næsten vælter bagover.

Serieanmeldelse
29. sep. 2016 | 16:38

Luke Cage

Plottet er en halvsløv omgang, men det er en fryd at se den sorte superhelt, når han slås med gangstere i Harlems underverden.

Serieanmeldelse
29. sep. 2016 | 09:21

Trans­par­ent – sæson 3

Ny sæson giver endnu et smukt indblik i de elskede karakterers fortvivlede hoveder, som overvejer alt fra kønsskifteoperationer til sadomasochisme for at finde glæden i livet.

Biografanmeldelse
29. sep. 2016 | 00:20

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Tim Burton jagter fortidens originale skævhed, men mister overblikket i et eventyr om sælsomme børn, tentakelmonstre, nazisme og tidsrejser.

Biografanmeldelse
28. sep. 2016 | 21:47

The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years

Ron Howards dokumentarfilm om The Beatles’ turnéliv er en sand fornøjelse, der endegyldigt slår fast, at de var noget helt særligt.

Biografanmeldelse
28. sep. 2016 | 19:13

Deepwater Horizon

Autentisk katastrofe på en boreplatform er blevet en sympatisk og overraskende velfungerende spændingsfilm.

Kunstanmeldelse
27. sep. 2016 | 20:16

The Reviews

I sin live-performance fører Michael Madsen publikum ind i mesterværker, der aldrig er blevet lavet. Virkningen er hypnotisk, hvis man altså ikke falder i søvn.

Biografanmeldelse
26. sep. 2016 | 00:12

Snowden

Oliver Stones thriller om whistlebloweren Edward Snowden er en vigtig film – ikke for filmkunsten, men for den demokratiske verden.

Tv-anmeldelse
25. sep. 2016 | 21:12

Bedrag – sæson 2

Bedrag er med sin poetiske og meget danske socialrealisme stadigvæk et rimeligt originalt ridt i en skamredet krimi-tv-genre.

Serieanmeldelse
25. sep. 2016 | 17:46

Quarry

Klichéen om den martrede antihelt tynger ny serie, der også tilføjer nye dimensioner med et overbevisende 70’er-billede og en barsk æstetik.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 23:34

When the Bough Breaks

Rugemorsdrama vil gerne være en iskold og erotisk thriller, men ender som en flad og fjollet omgang rod.

© Filmmagasinet Ekko