Anmeldelser

1 - 12 ud af 1430
Streaminganmeldelse
25. mar. 2017 | 21:26

Southside with You

Indiefilm om tidligere præsidentspars første date er ekstremt rost i USA, men har amerikanerne helt overset de mange ubehagelige og kritisable karaktertræk?

Cph:Dox 2017
24. mar. 2017 | 07:50

Stay Behind – Min farfars hemmelige krig

Ida Grøn udforsker dobbeltliv og anskueliggør overbevisende og morsomt, at hendes farfar var hemmelig agent under Den Kolde Krig.

Cph:Dox 2017
23. mar. 2017 | 12:44

City of Ghosts

Matthew Heinemans dokumentar om almindelige syrere, der skildrer Islamisk Stats rædselsregime i Raqqa, er den ultimative beretning fra krigen i Syrien.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 10:59

Power Rangers

Kitschet 90’er-serie får veldrejet og sympatisk reboot, der byder på den første homoseksuelle superhelt i en blockbuster-film.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 10:02

Ping­vin­mar­chen 2

Efterfølgeren til den franske Oscar-vinder fra 2005 er en imponerende flot og betagende detaljeret fortælling om kejserpingvinerne.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 07:37

Life

Sci-fi-gyser forsøger at gøre Ridley Scotts mesterstykke Alien efter, men fejler på alle parametre.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 07:22

Det er bare verdens undergang

Xavier Dolan har et tragisk stiliseret tunnelsyn på den destruktive familie i sin stilistisk gennemførte filmatisering af et teaterstykke.

Cph:Dox 2017
22. mar. 2017 | 17:52

Do Donkeys Act?

Digterisk kommentarspor af Willem Dafoe gør ikke noget godt for dokumentarfilm, der vil have mennesker til at spejle sig i æsler.

Cph:Dox 2017
22. mar. 2017 | 15:25

Peshmerga

Selv om filosoffen Bernard-Henri Lévy indimellem stjæler opmærksomheden, er Peshmerga en intens hyldest til de kurdiske tropper, der er i kamp med Islamisk Stat.

Cph:Dox 2017
22. mar. 2017 | 13:33

Gray House

David Lynch’ søn beviser med kunstnerisk dokumentar, at han med lyd og billeder kan fremtrylle miljøer og stemninger lige så godt som sin far.

Biografanmeldelse
20. mar. 2017 | 11:09

Guy and Madeline on a Park Bench

Damien Chazelles sort-hvide debutfilm er et noget famlende, men interessant forstudie til La La Land.

Cph:Dox 2017
20. mar. 2017 | 09:32

Stranger in Paradise

Debutinstruktør undersøger den globale flygtningekrise i et enkelt klasselokale. Resultatet er tankevækkende.

© Filmmagasinet Ekko