Anmeldelser

1 - 12 ud af 1058
Boganmeldelse
06. maj 2016 | 08:42

Astas skygge

I sin portrætbog om Asta Nielsen kommer Eva Tinds egen historie til at skygge for hovedpersonen, som hun mangler kritisk distance til.

Biografanmeldelse
05. maj 2016 | 11:04

Mother’s Day

Jennifer Aniston og resten af det veloplagte skuespilhold kan ikke redde Mother’s Day fra at ende som en ligegyldig gentagelse.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 14:20

The Boy

Gyser om en skræmmende porcelænsdukke behersker genrekonventionerne, men ambitionerne er lave og slutningen decideret latterlig.

Tv-anmeldelse
04. maj 2016 | 10:11

Veep – sæson 5

Emmy-vinderen Veep er den ubestridte mester i politisk satire, og femte sæson fortsætter i overlegen stil og tårnhøjt tempo.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 07:27

En-​to-​tre-​nu!

Filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs populære ungdomsroman rammer indimellem noget ægte, men den er for pæn og gammeldags.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 06:31

Eye in the Sky

Krigs-thriller leverer intelligent spænding med en overbevisende Helen Mirren i spidsen.

Biografanmeldelse
03. maj 2016 | 17:18

Markedets lov

Fransk drama viser kapitalismens umenneskelige ansigt, og den mesterlige skuespiller Vincent Lindons lader sin moralske kamp udspille sig i mundvigen.

Boganmeldelse
02. maj 2016 | 19:43

Ame­ri­kansk avant­gar­de­film

Lars Movins kærlige og kundskabsrige bog er et godt eksempel på, at tolkningen af kunsten kan være mindst lige så interessant som kunsten selv.

Biografanmeldelse
02. maj 2016 | 17:41

Vejen er lang – om kvin­de­be­væ­gel­sens historie

Historisk dokumentarfilm om kvindebevægelsen er ikke et æstetisk vidunder, men den har en sjælden, handlekraftig kvalitet.

Biografanmeldelse
28. apr. 2016 | 00:00

Captain America: Civil War

Treeren byder på endnu et stærkt underholdende topmøde mellem Marvels superhelte, hvor eksplosiv action og kække replikker hæsblæsende afløser hinanden.

Biografanmeldelse
27. apr. 2016 | 23:54

Mar­guer­ite

Beundringsværdigt portræt af en forblændet kvinde, men den franske film ved ikke, om den skal være sjov eller alvorlig.

Biografanmeldelse
27. apr. 2016 | 22:16

Månen over kir­se­bærtræ­er­ne

Jordnært drama møder visuel melankoli i den japanske Månen over kirsebærtræerne, der fordrer en tilskuer, som gør sig umage og registrerer detaljerne.

© Filmmagasinet Ekko