Anmeldelser

1 - 12 ud af 743
Biografanmeldelse
06. juli 2015 | 17:55

Af­skeds­fe­sten

Sorthumoristisk komedie om aktiv dødshjælp handler i sidste ende om kærlighed. Grin og gråd følges ad i smuk film.

Biografanmeldelse
02. juli 2015 | 07:57

Minions

Med Minions har de små, gule væsner fra Grusomme Mig-universet fået deres helt egen og ganske underholdende film.

Biografanmeldelse
01. juli 2015 | 13:54

Magic Mike XXL

Det mandlige stripperensemble er tilbage med mere dans, men mindre drama. McConaughey er skredet – og har taget plottet med.

Boganmeldelse
01. juli 2015 | 10:33

En engel af sten. Charles Bronsons vision

Kantet, studs, direkte – B-filmskuespilleren Charles Bronson bliver rehabiliteret i veloplagt mytologisk hymnebog skrevet i en bronsonsk stil.

Biografanmeldelse
01. juli 2015 | 07:42

Guld­ky­sten

Daniel Denciks spillefilmdebut er et ambitiøst udstyrsstykke, men desværre er det ikke helt vellykket.

Kunstanmeldelse
30. juni 2015 | 12:54

Secret Cinema – The Empire Strikes Back

Ørkenplaneten Tatooine genskabt i en gigantisk industrihal. Denne sæsons Secret Cinema-arrangement fejrer en af filmhistoriens bedste fortsættelser. Mekka for Star Wars-nørder!

streamingtjeneste-anmeldelse
26. juni 2015 | 13:10

Empire

Pimpet tv-serie driver af flødelækker pop og hidsig rap, men også af et overgearet drama, der med konstante overraskelser og fermt skuespil fastholder fascinationen.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 23:43

The Word

Polsk-dansk ungdoms-thriller udforsker kærlighed i webkameraets tid med få, men effektive og ildevarslende virkemidler.

filmanmeldelse
25. juni 2015 | 18:39

Nine Rocks

Dokumentarfilm om ni unge menneskers død på Roskilde Festival i 2000 er en sympatisk og terapeutisk rejse for et vidne, der selv var tæt på døden. Vises på femtenårsdagen for tragedien.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 01:02

Bridgend

Jeppe Røndes fiktionsdebut er en ualmindeligt stemningsfuld film, der skaber et ubehag hos publikum og lader logikken i stikken.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 00:16

Ter­min­at­or Genisys

Man skal være ualmindeligt vild med Arnold for at kaste sig over Terminator Genisys, der klunser sig til et spændingsløst metervareprodukt.

Biografanmeldelse
24. juni 2015 | 17:17

Træk vejret

Fransk film med fremragende skuespillerpræstationer udforsker ungdommens forbandede følelsesliv.

© Filmmagasinet Ekko