Anmeldelser

1 - 12 ud af 563
Biografanmeldelse
18. dec. 2014 | 11:50

Klok­ke­blomst og legenden om øn­ske­dy­ret

Disneys samlebåndsfabrik overrasker positivt med den charmerende sjette film i deres indbringende fe-franchise.

Biografanmeldelse
17. dec. 2014 | 15:02

Ping­vi­ner­ne fra Mad­a­gas­car

Spion-pingvinerne fra Madagascar-serien får lov til at løse mysterier i deres egen film. Og med hjælp fra Malkovich, Cumberbatch og selveste Werner Herzog bliver det helt vildt morsomt.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 14:13

Vin­ter­søvn

Årets Guldpalme-vinder er fuld af åbne spørgsmål og strittende knopskydninger, men det hele samles til et herligt upoleret mesterstykke og Nuri Bilge Ceylans største film.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 10:32

Bag fjendens linjer

Stemningsfuld krigsfilm om Irlands religionskampe går helt tæt på en enkelt rekruts værste mareridt, men planter krigens angst og absurditet i os alle.

Biografanmeldelse
10. dec. 2014 | 17:06

Words and Pictures

Clive Owen og Juliette Binoche er bedre som fjender end kærester, og manuskriptet er ujævnt i haltende romcom.

Biografanmeldelse
09. dec. 2014 | 23:22

Hobbitten: Fem­hæ­resla­get

Han mestrer action, effekter og nu også personinstruktion. Men det er Peter Jacksons legesyge, der gør ham til den perfekte Tolkien-instruktør i den forrygende afslutning på Hobbitten-sagaen.

kortfilmanmeldelse
08. dec. 2014 | 19:58

Super16: Af­gangs­film årgang #7

Der er udsyret teenrevolution, hårrejsende horror og minimalistisk ungdomsstudie, men et klassisk drama sætter trumf på Super16’s afgangsfilm. Se fem af filmene på Ekkos hjemmeside frem til søndag 14. december.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2014 | 22:35

Tids­rej­sen

Kaspar Munk drager nytte af sin erfaring med unge skuespillere i DR’s julekalender, der tager svære emner op og ikke taler ned til hverken børn eller voksne.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 18:18

Trash

Oscar-darlingen Stephen Daldry går Slumdog Millionaire i bedene med en opbyggelig, men forglemmelig fortælling fra Brasiliens favelaer.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 14:33

Alexander og den fryg­te­li­ge, skræk­ke­li­ge, sløje, virkelig dårlige dag

Fornøjelig børnekomedie om verdens måske uheldigste dreng kan ikke beslutte sig til, hvilken målgruppe den vil fange – børnehaveklasser eller teenagere?

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 11:03

The Riot Club

Lone Scherfig åbner porten til Englands sekteriske universitets-broderskaber, og ud vælter skandalerne. Hun angriber de konservative, engelske traditioner med forfriskende dansk mod.

Biografanmeldelse
02. dec. 2014 | 14:02

The Homesman

Tommy Lee Jones har instrueret en dybsindig, moderne western med noget så utraditionelt som en kvindelig hovedrolle i sadlen og danske skuespillere på rollelisten.

© Filmmagasinet Ekko