Anmeldelser

1 - 12 ud af 632
Tv-anmeldelse
06. mar. 2015 | 12:46

Un­break­able Kimmy Schmidt

Ny serie af folkene bag 30 Rock får høj komik ud af sammenstødet mellem religiøs fanatisme og moderne forbrugskultur.

Tv-anmeldelse
05. mar. 2015 | 20:22

Babylon

Danny Boyles satiriske politiserie er ved at kløjs i sine ambitioner, men med Londons overvågningsapparat som kamerahold kan den udvikle sig til noget interessant.

Biografanmeldelse
04. mar. 2015 | 16:02

Focus

Will Smith skal forestille at være en distingveret storsvindler med fingrene langt nede i lommer og dametrusser. Men han er snarere en simpel fusentast i fad kupfilm.

Biografanmeldelse
04. mar. 2015 | 13:03

Chappie

Manden bag District 9 og Elysium har skabt en sjov og bjergtagende robot, der kommer i dårligt selskab i Sydafrikas gyder.

Biografanmeldelse
04. mar. 2015 | 10:01

Misfits

Dokumentar om tre homoseksuelles håb og drømme i det amerikanske bibelbælte giver aldrig indsigt i den modstand, de unge mennesker ifølge filmen lever med.

Biografanmeldelse
03. mar. 2015 | 16:32

Gett

Det kan tage årevis at blive skilt i Israel – hvis man overhovedet får lov. De sexistiske absurditeter hober sig op i kafkask retsalsdrama med empati og satirisk brod.

Biografanmeldelse
03. mar. 2015 | 13:52

Big Eyes

Fantasiens mester, Tim Burton, vover sig ud i virkelighedens verden med historien om maleren Margaret Keane. Men fantasi klæder nu engang Burton bedst.

Biografanmeldelse
03. mar. 2015 | 11:00

Jeg er stadig Alice

Oscar-vinderen Julianne Moore lader os mærke Alzheimers’ klamme hånd på egen krop i en befriende usentimental film, der lider af mild berøringsangst.

Musikanmeldelse
27. feb. 2015 | 16:20

Lost Themes

Filminstruktøren John Carpenter debuterer med et album, der er fyldt til randen med musik, man næsten ønsker, der var levende billeder til.

Tv-anmeldelse
26. feb. 2015 | 17:41

House of Cards – sæson 3

Udfordringerne vokser for Francis Underwood, der sidder på præsidentposten i den tredje og velskrevne ombæring af House of Cards. I rollen som Ruslands præsident ses en fremragende Lars Mikkelsen.

Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 23:27

Kingsman: The Secret Service

Matthew Vaughns nye tegneseriefilmatisering er en parodisk pærevælling, hvor action og satire har svært ved at forenes. Kun Colin Firth bider fra sig som hårdtslående spion med britisk klasse.

Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 10:53

The Woman in Black 2: Angel of Death

Hvor mange gange har krakelerede porcelænsdukker optrådt i gyserfilm? Anden omgang natteroderi med den sortklædte gengangerske føles som noget, der er oplevet før og bedre.

© Filmmagasinet Ekko