Anmeldelser

1 - 12 ud af 1282
Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

Biografanmeldelse
04. dec. 2016 | 21:30

Min far Toni Erdmann

Årets komedie er en mesterligt morsom og sjældent dybsindig film, hvor man til sidst øjner livets mening og føler sig helt lykkelig. Genialt!

Serieanmeldelse
04. dec. 2016 | 10:28

Vikings – sæson 4, 2. del

Fortællingen om vikingekongen Ragnar bliver flottere for hver sæson, og vikinge-karakterernes udvikling er fascinerende at følge.

koncert
03. dec. 2016 | 21:25

The 60 Years of Music Tour

Skønhedsfejl kunne ikke ødelægge en uforglemmelig aften, da 88-årige Ennio Morricone for første gang besøgte Danmark med orkester og lommerne fulde af fantastisk filmmusik.

Serieanmeldelse
02. dec. 2016 | 15:23

Ryt­te­ri­ets jul

Det søde, det salte og det sure balanceres perfekt i Rytteriets aparte adventskalender. Men hvorfor har DR ikke givet den fuld skrue med en julekalender i 24 afsnit?

Biografanmeldelse
02. dec. 2016 | 14:36

United States of Love

Polsk prisvinder fortæller i Kieślowskis ånd en stærk historie om fire kvinder, hvis muligheder står i kontrast til et frit Polen anno 1990.

Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

Biografanmeldelse
01. dec. 2016 | 01:49

The Rolling Stones: Olé, Olé, Olé!

Turné i Sydamerika med tusindvis af lykkelige publikummer giver det støvede rockband The Rolling Stones en tiltrængt saltvandindsprøjtning.

Biografanmeldelse
30. nov. 2016 | 18:09

Hunt for the Wil­der­pe­op­le

Newzealandsk komedie er hjertevarm samfundskritik med en æstetik, der kan måle sig med de smukkeste Wes Anderson-film.

Biografanmeldelse
30. nov. 2016 | 12:41

Bad Santa 2

Billy Bob Thornton er tilbage som storslem julemand i den forglemmelige Bad Santa 2, der ikke tilføjer noget nyt i forhold til sin forgænger.

Biografanmeldelse
29. nov. 2016 | 21:32

Arrival

Denis Villeneuve forvandler noget så tørt som kryptografi og globaliseringens begrænsninger til et nervepirrende, uafrysteligt invasionsdrama.

Biografanmeldelse
29. nov. 2016 | 18:30

Shelley

Dansk-iranske Ali Abbasis debutfilm Shelley er et billedskønt og snigende uhyggeligt bud på en atypisk gyserfilm.

© Filmmagasinet Ekko