Anmeldelser

1 - 12 ud af 486
Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 19:43

Svinene

Fransk films eksperimenterende førstedame Claire Denis har kastet sig ud i en thriller. Hos hende bliver et stramt plot til æggende, sansemættet og befriende mystificerende filmkunst.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 11:24

Op­ti­mi­ster­ne

Humoristisk, norsk dokumentarfilm om et aldrende volleyballhold rammer lige i hjertekulen og viser os, hvordan livet bør leves.

Boganmeldelse
23. sep. 2014 | 09:45

Pa­ra­dok­sets kunst

Det er absolut tilfredsstillende og totalt frustrerende at læse Andreas Halskovs nørdede monografi om vor tids ultimative auteur: David Lynch.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 08:25

Begravet i fortiden

Der er plads til forbedringer i, hvad der ligner en ny thriller-serie med Liam Neeson som den sammenbidte privatdetektiv Scudder.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 07:36

The Maze Runner

Ubesvarede spørgsmål gør den hæsblæsende ungdoms-actionfilm The Maze Runner til en forvirrende oplevelse. Måske slipper vi ud af plot-labyrinten i toeren?

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 20:36

The Purge: Anarki

Ambitionsniveauet hæves i opfølgeren til sidste års forskruede slasher-succes, hvor myndighederne én nat om året giver frit slag til at stjæle, voldtage og dræbe.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 19:48

Alphabet

Østrigsk-tysk dokumentarfilm om at tænke ud af boksen forbliver selv inden for en gudsjammerlig kedelig og konform boks.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 15:02

Something Must Break

Den svenske film om den androgyne Sebastian, der forelsker sig i den heteroseksuelle Andreas, er mere end bare en ”trans-film”. Det er et sexet identitetsmysterium.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 12:41

To dage, én nat

Dardenne-brødrene har begået endnu en menneskelig fabel om den krisetid, vi lever i. Marion Cotillard imponerer i rollen som en desperat kvinde, der kæmper for sit job.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 07:15

Think Like a Man Too

Romantisk ensemble-komedie om den lille forskel mellem mænd og kvinder, sorte og hvide, er en lind strøm af speedsnakkende fordoms-tour de force i Las Vegas.

Biografanmeldelse
16. sep. 2014 | 15:06

Million Dollar Arm

En snorlige fortalt baseball-film vinder på sit gennemsympatiske portræt af to ydmyge indiske drenge, der skal forsøge at slå igennem i en sport, de intet aner om.

Tv-anmeldelse
11. sep. 2014 | 16:08

Boardwalk Empire – sæson 5

Terence Winter og HBO lægger op til en fejende flot afslutning på sin serie om gangsterkongen Nucky Thompson, der kan måle sig med det bedste inden for genren.

© Filmmagasinet Ekko