Anmeldelser

1 - 12 ud af 706
Biografanmeldelse
27. maj 2015 | 14:31

San Andreas

Katastrofefilm er mere optaget af at bevæge jordskorpen end at bevæge publikum. Den er fejende flot, men rivende uvedkommende.

Biografanmeldelse
26. maj 2015 | 16:17

While We’re Young

Fyrrerne er de nye tyvere i Noah Baumbachs vittige og glaserede generationskomedie om at gå eftertrykkeligt i ungdom.

Biografanmeldelse
26. maj 2015 | 09:29

Flugten til frihed

Viggo Mortensen spiller stort med små virkemidler i original, eksistentialistisk western.

Biografanmeldelse
21. maj 2015 | 14:45

Midti­mel­lem

Et ungt par tager budcyklen rundt i København, mens voksne står på spring med livsvisdomme om det svære ungdomsliv. Det er velmenende, om end det er set og hørt før.

Biografanmeldelse
21. maj 2015 | 00:00

To­mor­rowland: A World Beyond

Disneys sci-fi-blockbuster ser tilbage i tiden for at se lyst på fremtiden. Vi må ikke opgive at gøre morgendagen bedre, lyder opsangen, i et naivt, men storslået univers.

Biografanmeldelse
20. maj 2015 | 15:40

Jens Munk – Nord­ve­stXpe­di­tio­nen

Ole Japps historiske søfartsdrama illustrerer imponerende, hvad man kan lave for få penge, men filmen falder desværre også på jævnt skuespil og middelmådig dialog.

Tv-anmeldelse
20. maj 2015 | 11:25

Between

Ny miniserie fra Netflix er en gemen kalkule af overnaturlige hændelser i et apokalyptisk univers tilsat hashtags, #ForDetErDetDeUngeVilHave.

Biografanmeldelse
20. maj 2015 | 10:13

Hot Pursuit

Modsætninger mødes, og død komik opstår i desperat roadtrip-komedie, hvor en fejlcastet Reese Witherspoon skal forestille at ligne en mand!

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 16:27

The Duke of Burgundy

Sidse Babett Knudsen spiller lesbisk sex-herskerinde. Men det er mindre uartigt og mere kunstfærdigt, end det lyder, i Peter Stricklands femi-psykodrama.

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 13:58

I dine hænder

Trods dødvægten af indiefilm-klichéer har dansk debutfilm en kraftfuld historie på hjerte om romantik på en selvmordsklinik.

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 09:52

The Salt of the Earth

Wim Wenders forstår stillbilledets natur, og aldrig har han hyldet det så smukt på film som i dokumentaren om mesterfotografen Sebastião Salgado.

Teateranmeldelse
15. maj 2015 | 10:02

Von Trier – persona non grata

Teaterstykke om Trier handler hverken om manden eller hans kunst, men om noget, der rækker langt længere ud.

© Filmmagasinet Ekko