Anmeldelser

1 - 12 ud af 952
Tv-anmeldelse
04. feb. 2016 | 16:57

Animals

Sorthumoristisk animationskomedie giver morsom stemme til New Yorks sexfikserede og eksistensplagede dyr.

Biografanmeldelse
04. feb. 2016 | 12:29

Ex Machina

Alex Garlands science fiction-thriller Ex Machina, der langt om længe får dansk biografpremiere, er intens og intelligent.

Biografanmeldelse
04. feb. 2016 | 01:15

Den danske pige

Tom Hoopers Oscar-bejler om danskeren, der som en af de første fik foretaget en kønsskifteoperation, er kedsommeligt kønsløs.

Biografanmeldelse
03. feb. 2016 | 15:55

Alvin og de frække jordegern 4 – På farten

Fjerde, fortvivlende uopfindsomme film om Alvin og de frække jordegern er alt for meget, men alligevel alt for lidt.

Biografanmeldelse
03. feb. 2016 | 14:23

Fifty Shades of Black

Fifty Shades of Black vil genne fortælle os noget om race og kønsroller, men det drukner i pik, patter og billige grin.

Biografanmeldelse
28. jan. 2016 | 10:09

The Big Short

De små skurke snyder de store skurke i Oscar-nomineret finanskrisekomedie, der er en sort, sørgelig og udsøgt fornøjelse.

Biografanmeldelse
27. jan. 2016 | 14:49

Tor­denskjold & Kold

Henrik Ruben Genz både moraliserer og morer sig over søhelten som kvindebedårer i visuelt flot film, hvis svage punkt er manuskriptet.

Biografanmeldelse
27. jan. 2016 | 08:19

1864 – Brødre i krig

Filmversionen af Ole Bornedals 1864 er skåret ind til bajonetterne. Slagscenerne er flotte og flamboyante i biografen, men modsiger filmens budskab.

Biografanmeldelse
25. jan. 2016 | 16:35

Motley’s Law

Dokumentar om en amerikansk skønhedsdronning, som bliver advokat i Afghanistan, er et fascinerende bekendtskab.

Tv-anmeldelse
21. jan. 2016 | 13:46

The X-Files – første afsnit

Første afsnit minder os om, hvad det var, serien oprindeligt kunne, men der lægges ikke op til meget mere end et nostalgi-trip.

Biografanmeldelse
20. jan. 2016 | 18:25

Steve Jobs

Filmatisering af murstenbiografien om Steve Jobs skjuler ikke hans menneskelige kulde, men er til gengæld småforelsket i den kompromisløse iværksætter.

Biografanmeldelse
20. jan. 2016 | 09:39

The Revenant

Fantasifulde Iñárritu tager på overlevelsestur i virkeligheden med en voldsom vildmarkshistorie, der byder på intense præstationer af DiCaprio og Tom Hardy.

© Filmmagasinet Ekko