Anmeldelser

1 - 12 ud af 1562
Serieanmeldelse
27. juli 2017 | 19:24

Room 104

Mumblecore-kongerne Mark og Jay Duplass kaster sig ud i en high-concept-serie, hvis eneste formål er at se godt ud og være retro på den cool måde.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 11:07

Minder fra i går

Bedre sent end aldrig får japansk anime-klassiker fra 1991 om den skrøbelige barndom dansk biografpremiere.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 08:53

Bigfoot Junior

Det mystiske skovvæsen Bigfoot har fået en næsten helt almindelig teenagesøn i eventyrlig og energisk familiefilm.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 07:53

Atomic Blonde

Når Charlize Theron som superagent tager os i hånden, er David Leitch’ instruktørdebut en adrenalinfyldt fornøjelse.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 17:24

May God Save Us

Jagten på en seriemorder i Madrids bymidte spænder ben for sin egen spænding.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 09:53

Whitney: Can I Be Me

Som en grådig vampyr suger dokumentarfilm af Whitney Houstons talent og fortaber sig sensationslystent i sangerens misbrug af stoffer og kærlighed.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 20:42

Insecure – sæson 2

Alt for menneskelige Issa er tilbage i en ny sæson, der er endnu bedre end første og giver et enestående indblik i en sort kvindes almindelige liv.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 11:21

Ballers – sæson 3

Trods god kemi mellem The Rock og Rob Corddry kører tredje sæson af serien om NFL-agenter i tomgang med drengerøvshumor uden kant.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 07:53

Girls Night Out

Folkene bag den nicheprægede serie Broad City forsøger at brede morskaben ud i Hollywood-komedie, men det er svært at forene de to størrelser.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 04:41

Dunkirk

Christopher Nolans overlevelsesdrama er en imponerende lektion i filmisk krigsførelse og en fædrelandsbesyngelse med nogle besynderlige fravalg.

Serieanmeldelse
19. juli 2017 | 16:09

Ozark

Jason Bateman er i særklasse i en psykologisk thriller-serie, der skildrer komplekse skæbner i et naturreservat og konstant overrasker seeren.

Serieanmeldelse
17. juli 2017 | 12:50

Game of Thrones – sæson 7, afsnit 1

Vi får slukket hævntørsten, tømt en masse natpotter og oplever en yderst spændingsfyldt udforskning af borgen Dragonstone i første afsnit af sæson 7.

© Filmmagasinet Ekko