Anmeldelser

1 - 12 ud af 1078
Tv-anmeldelse
26. maj 2016 | 11:56

Roots

Den nye udgave af 70’er-serien Roots er et barskt, men vigtigt og vidtfavnende portræt af slavernes historie i USA igennem hundrede år.

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 09:22

Warcraft: The Beginning

Warcraft invaderer filmverdenen i en fantasykliché af en franchise-kickstarter, der i stedet for at fungere som appetitvækker får én til at længes efter the end.

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 00:58

Alice i Even­tyr­land: Bag spejlet

Fortsættelsen af Alice i Eventyrland lever desværre ikke op til forgængerens gakkeri og nonsenshistorie.

Tv-anmeldelse
25. maj 2016 | 19:13

All the Way

For anden gang på et år skildrer instruktør Jay Roach og skuespiller Bryan Cranston en anspændt periode. Her handler det om en præsident, der bruger begge udgaver af n-ordet.

Biografanmeldelse
25. maj 2016 | 14:14

Den unge Zlatan

Det giver ikke længere intellektuelle point at være uinteresseret i sport, konstaterer Lars Bukdahl, hvorefter han kaster sig over dokumentaren om fodboldstjernen Zlatan, som han ikke kan blive klog på.

Biografanmeldelse
23. maj 2016 | 09:33

En mand der hedder Ove

Storsælgende bog fra Sverige er nu overført til det store lærred, ligeledes på svensk – men det er en triviel, bittersød komedie, som aldrig bliver rigtigt vedkommende.

Tv-anmeldelse
22. maj 2016 | 23:27

Nat­por­ti­e­ren – hele sæsonen

Susanne Biers tv-serie er fejende flot og fyldt med bragende godt skuespil, men historien er desværre lidt for overfladisk.

Biografanmeldelse
20. maj 2016 | 17:25

The Neon Demon

Nicolas Winding Refn er bedst, når han ikke forsøger at være en stor filminstruktør. Det gør han desværre i The Neon Demon.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:57

X-Men: Apo­ca­lypse

Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:15

Al Medina

Omar Shargawi har et stærkere greb om stemning end historie, men leverer en smukt realiseret fabel om storbyfremmedgørelse og troskvaler.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 09:13

L'attesa

Franske Juliette Binoche slår endegyldigt fast, at hun tilhører den sjældne kategori af skuespillere, der kan ”eje” en film i en sådan grad, at den bliver god.

© Filmmagasinet Ekko