Anmeldelser

1 - 12 ud af 1107
Biografanmeldelse
29. juni 2016 | 11:01

Idol

Kun granitmænd m/k med cement i tårekanalen får ikke lidt væde i øjet af autentisk drama om en palæstinensisk drengs rejse fra det krigsramte Gaza til sejr i en stor sangkonkurrence.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 10:07

Ixcanul: Vulkanen

Dramaet Ixcanul: Vulkanen beskriver et bevidsthedens og et kærlighedens fængsel, men vi lærer aldrig rigtig filmens hovedpersonen at kende.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 07:20

Den lille pige og profeten

Symboltung lommefilosofi skæmmer ellers befriende spraglet animationsfilm af instruktøren bag Løvernes konge.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 02:43

In­de­pend­ence Day: Re­sur­gence

Filmbyernes banemand Roland Emmerich tager 90’er-generationen på nostalgitrip uden at lægge til eller trække fra.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 01:04

Den lille grå traktor Fergie

Sympatisk sommerferiefilm skal nok vække glæde hos de mindste børn, men den voksne ledsager skal forberede sig på et banalt trummerum.

Biografanmeldelse
22. juni 2016 | 21:50

I Saw the Light

Biopic om Hank Williams opremser uopfindsomt fakta, årstal og personer. Og Tom Hiddleston fremstår for nydelig til at være alkoholiseret countrystjerne.

Biografanmeldelse
22. juni 2016 | 11:12

Evolution

Franske Lucile Hadzihalilovic finder det uhyggelige i hverdagen i dramaet om en gruppe børn, som bliver ofre for en ældre generation.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 14:00

Preacher

Komedieguruen Seth Rogen og manusmakkeren Evan Goldberg har med deres nye tv-serie skabt et velfungerende, blodsplattende og morsomt univers, hvor alt kan lade sig gøre.

Tv-anmeldelse
20. juni 2016 | 07:12

Orange Is the New Black – sæson 4

Serieskaber Jenji Kohan har langt om længe fundet den rette formel. Ny sæson af det fængslende drama er den bedste siden første sæson.

kortfilmanmeldelse
16. juni 2016 | 10:32

Ani­ma­tions­linj­en årgang 2016

Afgangsfilmene fra Den Danske Filmskoles animationslinje er dygtige og ambitiøse, men holder sig for meget på måtten. Og så handler de næsten alle om det samme.

Biografanmeldelse
16. juni 2016 | 03:47

Now You See Me 2

En flok af de største amerikanske skuespillere er igen samlet for at trylle. Desværre insisterer filmen på at forklare alle spektakulære illusioner ihjel.

Biografanmeldelse
16. juni 2016 | 02:50

Barber­shop 3 – A Fresh Cut

Som humlebien burde Barbershop-serien ikke kunne flyve, men det gør den. Nu med kvinder.

© Filmmagasinet Ekko