Anmeldelser

1 - 12 ud af 1473
Serieanmeldelse
29. apr. 2017 | 16:42

Skam – sæson 4, afsnit 3

Det første store vendepunkt og sjælden nærhed mellem forældre og barn. Skams fjerde sæson er for alvor kommet i gang.

Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 08:32

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Efterfølgeren til filmen om galaksens vogtere er en festlig humørbombe, som elegant jonglerer med et hav af elskværdige rumvæsner og superhelte.

Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 02:25

Elsk mig!

Marion Cotillard bærer ene kvinde den ellers tamme Elsk mig! med opofrende skuespil som den passionerede og seksuelle Gabrielle.

Biografanmeldelse
25. apr. 2017 | 23:15

The Fits

Med fremragende skuespil af den blot elleveårige Royalty Hightower og en gennemført billedside kommer uhyggen snigende i en af årets overraskelser.

Kunstanmeldelse
25. apr. 2017 | 01:27

Rejsen

Christoffer Boes særudstilling på Moesgaard Museum er en ambitiøs og poetisk filmisk rejse i menneskehedens grundvilkår.

Serieanmeldelse
24. apr. 2017 | 19:33

Girls – sæson 6

Trods slagkraftig feminisme er det befriende ved Hannah og hendes veninder, at de ikke er powerkvinder, men helt almindelige fuck-ups.

Biografanmeldelse
22. apr. 2017 | 16:17

Den anden side

Nærgående dokumentar optaget over fire år overrasker med en pineramt Anders Matthesen. Er Anden fanget i egen dam?

Serieanmeldelse
22. apr. 2017 | 14:27

Skam – sæson 4, afsnit 2

Skandinaviens store ungdomsserie løfter niveauet i andet afsnit, hvor små problemer bliver højdramatiske i det kompromisløse teenageliv.

Serieanmeldelse
21. apr. 2017 | 01:58

Fargo – sæson 3

Med et nyt karaktergalleri og uforudsigelige mord suger Noah Hawley os igen ind i sit kaotiske, men dragende univers.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 08:29

The Edge of Seventeen

Ungdomsfilm går den slagne vej, men skildringen af teenageres charmerende dårskab er sjov og sød – og krydret med sardonisk Woody Harrelson.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 07:48

Creative Control

Benjamin Dickinsons tankevækkende sci-fi-thriller spidder vores teknologibegejstring og virtuelle internetliv.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 00:13

Du for­svin­der

Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas skal som par forsøge at tackle både hjerneskade og retssag. Men Peter Schønau Fogs ægteskabs-thriller modarbejder sin egen historie.

© Filmmagasinet Ekko