Anmeldelser

1 - 12 ud af 1323
Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 16:29

Manchester by the Sea

Der er både komik og gribende øjeblikke i Kenneth Lonergans velspillede komediedrama om anstrengte familieforhold.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 14:26

Un­der­ver­den

Fenar Ahmads hævndrama kæmper med troværdigheden, men som actionfilm er den en brutal Pusher for en ny generation.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 11:39

Dancer

Ballettens bad boy Sergei Polunin kæmper med dansen som både en gave og en byrde i vedkommende dokumentarfilm.

Biografanmeldelse
17. jan. 2017 | 13:11

En uge og en dag

Israelsk komediedrama tager morsomme og flagrende livtag med døden, men er gribende i sit portræt af hverdagen efter et tab.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 22:00

Lev om natten

Ben Afflecks ambitiøse gangsterdrama virker langt og usammenhængende på trods af veldrejet action og en fortryllende Elle Fanning.

Tv-anmeldelse
11. jan. 2017 | 15:28

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds

Dokumentaren om mor-datter-stjerneparret er ærlig og hjertevarm, men skildrer også bagsiden af berømmelsen.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 13:01

Dræberne fra Nibe

Ole Bornedal forsøger at forene ægteskabskomedie og provinssatire, men glemmer den vigtigste regel for komedier: At vi skal holde af personerne.

Serieanmeldelse
10. jan. 2017 | 13:51

Mozart in the Jungle – sæson 3

Musikalsk komedieserie byder på eskapistiske glæder og skaber fremragende øjeblikke i samspillet mellem de skæve figurer.

Biografanmeldelse
10. jan. 2017 | 10:19

Jackie

Natalie Portman er mageløst fremragende som sorgfuld præsidentenke, der ophøjer middelmådige John F. Kennedy til en amerikansk martyr.

Streaminganmeldelse
06. jan. 2017 | 16:24

Under the Shadow

Iransk-fødte Babak Anvari debuterer med en politisk og feministisk horrorfilm, som er hamrende uhyggelig.

© Filmmagasinet Ekko