Anmeldelser

For tag: steven spielberg
1 - 12 ud af 12
Biografanmeldelse
03. apr. 2018 | 22:55

The Post

Personligt drama og storpolitik går op i en højere end, når Spielberg suverænt udfolder en af USA’s største whistleblower-historier med et kvindeligt fokus og forelskede 70’er-billeder.

Biografanmeldelse
28. mar. 2018 | 15:25

Ready Player One

Steven Spielbergs Ready Player One er et overflødighedshorn af popkulturelle referencer og en sympatisk hyldest til nørdernes triumf, men magien mangler.

Streaminganmeldelse
19. okt. 2017 | 20:51

Spielberg

HBO-dokumentar om Steven Spielberg er et ukritisk helteportræt, men hører alligevel hjemme på pensumlisten for unge filmfans.

Biografanmeldelse
21. juli 2016 | 08:15

Den store venlige kæmpe

Spielbergs filmatisering af Roald Dahls børnebog er en film for alle, der er forelsket i sprog.

Biografanmeldelse
23. nov. 2015 | 20:15

Spio­ner­nes bro

Der er noget goldt over Spielbergs imponerende rekonstruktion af koldkrigstiden, men historien er grundlæggende båret af det, man engang kaldte Hollywood-humanisme.

Biografanmeldelse
11. juni 2015 | 00:00

Jurassic World

Dinoerne er større, flottere og mere levende end nogensinde, men fascinationen dræbes af ligegyldige monsterkampe.

Biografanmeldelse
05. maj 2015 | 13:17

Wild Tales

Skamløst underholdende hævnkomedie skider hul i samfundsnormerne og bør blive årets kultfilm.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 12:21

Fury

Fury er et intenst, intimt og nådesløst blodigt soldaterportræt, der giver et hårrejsende indblik i, hvad krig kan gøre ved en mand.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 08:04

Kraf­ti­di­o­ten

Norge viser sig for alvor som et filmland med ambitioner i den absurd-komiske Kraftidioten, der er Skandinaviens svar på Fargo. Stellan Skarsgård deler øretæver ud til den norske mafia.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 17:20

Bogtyven

Endnu en Nazi-film forsøger at spinde gåsehudsfremkaldende drama på Verdenskrigens gru. Men bogforlæggets hyldest til litteraturen kammer over i kitsch med tysk dummkopf-accent.

Biografanmeldelse
18. feb. 2014 | 12:10

12 Years a Slave

12 Years a Slave er et umådelig stærkt slave-epos om lidelse og udholdenhed. Den elegance, historien fortælles med, er ærefrygtindgydende.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 20:01

Lincoln

Daniel Day-Lewis’ berømte metodeskuespil truer næsten med at bryde illusionen i Spielbergs smukke snakkefilm Lincoln.

© Filmmagasinet Ekko