Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 395
Biografanmeldelse
02. sep. 2014 | 17:15

Så meget godt i vente

Filminstruktør Phie Ambo sætter sig mellem to stole i en visuelt betagende landbrugsdokumentar med en lidt for løs fortælling.

Biografanmeldelse
27. aug. 2014 | 18:11

Fly­ve­ma­ski­ner 2: Red­nings­ak­tio­nen

Fortsættelsen til Flyvemaskiner er en fin, lille film, der vil begejstre børn, men for voksne flyver den lovligt lige ud ad luftvejen.

Biografanmeldelse
27. aug. 2014 | 17:18

Sin City: A Dame to Kill For

Opfølgeren til den stilskabende Sin City er en tung, ucharmerende, kynisk og halvklam affære, der minder om en ufrivillig parodi.

Biografanmeldelse
26. aug. 2014 | 17:14

Kapgang

Niels Arden Oplev vender hjem til Jylland i Kapgang, som desværre ikke rigtigt kan blive enig med sig selv om, hvorvidt den er et drama eller en komedie.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 18:07

What If

Romantisk komedie udforsker ”kan mænd og kvinder være venner”-tematikken med en fejlcastet Daniel Radcliffe og en kedsommelig konklusion.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 14:42

Into the Storm

Forvent absolut ingenting og bliv alligevel skuffet! Katastrofefilmen fejler på stort set alt andet end de computerskabte tornadoer.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 12:55

Sex Tape

Jason Segel og Cameron Diaz famler forvirret rundt i ægtesengen med alt muligt it-udstyr i en komedie, der kan mistænkes for at være en lang reklame for Apple.

Biografanmeldelse
19. aug. 2014 | 14:00

Joe

Joe er en smukt modelleret fortælling om traumatiserede tabere, og filmen er både instruktøren David Gordon Greens og skuespilleren Nicolas Cages bedste film i mange år.

Biografanmeldelse
19. aug. 2014 | 13:20

Blind

Medforfatteren til Joachim Triers mesterværker, Eskil Vogt, springer ud som instruktør med en original, morsom og rørende film, der formidler følelsen af at være blind.

Biografanmeldelse
13. aug. 2014 | 16:04

Amazonia

Dyrene er filmstjerner i denne mærkelige blanding af naturdokumentar og fiktion. Historien halter, men 3D-regnskoven er helt fænomenal.

Biografanmeldelse
13. aug. 2014 | 11:49

The Ex­pend­ables 3

Actionfilmenes oldboy-hold er tilbage med masser af øretæver og eksplosioner. Mel Gibsons skurk sørger for, at filmen er knap så rædderlig som sine forgængere.

Biografanmeldelse
12. aug. 2014 | 11:46

Magic in the Moonlight

I sit livs aften vender nihilisten Woody Allen sig mod håbet, troen og sågar den hvide magi. Magic in the Moonlight er måske en småkage mellem hans mere seriøse bagværk, men magien er til stede.

© Filmmagasinet Ekko