Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 469
Biografanmeldelse
18. dec. 2014 | 11:50

Klok­ke­blomst og legenden om øn­ske­dy­ret

Disneys samlebåndsfabrik overrasker positivt med den charmerende sjette film i deres indbringende fe-franchise.

Biografanmeldelse
17. dec. 2014 | 15:02

Ping­vi­ner­ne fra Mad­a­gas­car

Spion-pingvinerne fra Madagascar-serien får lov til at løse mysterier i deres egen film. Og med hjælp fra Malkovich, Cumberbatch og selveste Werner Herzog bliver det helt vildt morsomt.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 14:13

Vin­ter­søvn

Årets Guldpalme-vinder er fuld af åbne spørgsmål og strittende knopskydninger, men det hele samles til et herligt upoleret mesterstykke og Nuri Bilge Ceylans største film.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 10:32

Bag fjendens linjer

Stemningsfuld krigsfilm om Irlands religionskampe går helt tæt på en enkelt rekruts værste mareridt, men planter krigens angst og absurditet i os alle.

Biografanmeldelse
10. dec. 2014 | 17:06

Words and Pictures

Clive Owen og Juliette Binoche er bedre som fjender end kærester, og manuskriptet er ujævnt i haltende romcom.

Biografanmeldelse
09. dec. 2014 | 23:22

Hobbitten: Fem­hæ­resla­get

Han mestrer action, effekter og nu også personinstruktion. Men det er Peter Jacksons legesyge, der gør ham til den perfekte Tolkien-instruktør i den forrygende afslutning på Hobbitten-sagaen.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 18:18

Trash

Oscar-darlingen Stephen Daldry går Slumdog Millionaire i bedene med en opbyggelig, men forglemmelig fortælling fra Brasiliens favelaer.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 14:33

Alexander og den fryg­te­li­ge, skræk­ke­li­ge, sløje, virkelig dårlige dag

Fornøjelig børnekomedie om verdens måske uheldigste dreng kan ikke beslutte sig til, hvilken målgruppe den vil fange – børnehaveklasser eller teenagere?

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 11:03

The Riot Club

Lone Scherfig åbner porten til Englands sekteriske universitets-broderskaber, og ud vælter skandalerne. Hun angriber de konservative, engelske traditioner med forfriskende dansk mod.

Biografanmeldelse
02. dec. 2014 | 14:02

The Homesman

Tommy Lee Jones har instrueret en dybsindig, moderne western med noget så utraditionelt som en kvindelig hovedrolle i sadlen og danske skuespillere på rollelisten.

Biografanmeldelse
02. dec. 2014 | 11:03

Girlhood

Hvorfor er ”tøs” et skældsord? Spørgsmålet rejser sig oven på et smukt og nuanceret portræt af en fransk pigebande, som hverken fordømmer eller glorificerer.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:31

Dommeren

Robert Duvall og Robert Downey Jr. spiller far og søn i et retssalsdrama, hvor følelser og hemmeligheder udbasuneres uden fornemmelse for subtilitet.

© Filmmagasinet Ekko