Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1075
Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 08:32

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Efterfølgeren til filmen om galaksens vogtere er en festlig humørbombe, som elegant jonglerer med et hav af elskværdige rumvæsner og superhelte.

Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 02:25

Elsk mig!

Marion Cotillard bærer ene kvinde den ellers tamme Elsk mig! med opofrende skuespil som den passionerede og seksuelle Gabrielle.

Biografanmeldelse
25. apr. 2017 | 23:15

The Fits

Med fremragende skuespil af den blot elleveårige Royalty Hightower og en gennemført billedside kommer uhyggen snigende i en af årets overraskelser.

Biografanmeldelse
22. apr. 2017 | 16:17

Den anden side

Nærgående dokumentar optaget over fire år overrasker med en pineramt Anders Matthesen. Er Anden fanget i egen dam?

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 08:29

The Edge of Seventeen

Ungdomsfilm går den slagne vej, men skildringen af teenageres charmerende dårskab er sjov og sød – og krydret med sardonisk Woody Harrelson.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 07:48

Creative Control

Benjamin Dickinsons tankevækkende sci-fi-thriller spidder vores teknologibegejstring og virtuelle internetliv.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 00:13

Du for­svin­der

Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas skal som par forsøge at tackle både hjerneskade og retssag. Men Peter Schønau Fogs ægteskabs-thriller modarbejder sin egen historie.

Biografanmeldelse
13. apr. 2017 | 14:33

David Lynch – The Art Life

Kongenial dokumentar om David Lynch kommer tæt på værkernes magi uden at befamle eller afmystificere. Sådan skal et kunstnerportræt skæres!

Biografanmeldelse
12. apr. 2017 | 20:08

Fast & Furious 8

Den populære filmserie kan stadig levere fantasifulde actionscener, men franchisen er blevet sygeligt bilfikseret og ender med at ligne en dårlig Bond-film.

Biografanmeldelse
10. apr. 2017 | 17:05

The Hand­maid­en

Pirrende erotik afløses af blodige rædsler i Park Chan-wooks raffinerede trekantsdrama.

Biografanmeldelse
10. apr. 2017 | 15:11

Aquarius

Sonia Braga leverer en pragtpræstation i rollen som den aldrende musikkritiker, der nægter at føje ungdommens trang til fornyelse.

Biografanmeldelse
08. apr. 2017 | 17:35

The Allins

På scenen opførte GG Allin sig som en voldelig lort, der smurte sig ind i lort og kastede med lort. Men dansk dokumentar viser, at han også bare var sin mors søn.

© Filmmagasinet Ekko