Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 494
Biografanmeldelse
29. jan. 2015 | 11:37

Project Almanac

High school-komedie og science fiction mødes i uskøn forening i Project Almanac, der behandler tidsrejsens og logikkens love lidt for afslappet.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 17:15

Party Girl

En 60-årig stripklubværtinde finder kærligheden i billedskøn fransk film med en blændende amatør i hovedrollen.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 11:53

Big Hero 6

Rørende, intelligent og hylende morsom: Nyskabende superheltefilm er en eksplosiv og fremragende blanding af det bedste fra Disney og Marvels animerede universer.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 09:38

The Imitation Game

Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch er brillant som plaget matematisk geni i en film, der nægter at svælge i offerfølelse, men undersøger frygten for ensomheden.

Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 21:37

Seventh Son

Bogforlægget strækker sig over flere tusind siders saftig teen-fantasy. Alligevel har filmen svært ved at tage sit eget, halvfærdige univers helt alvorligt.

Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 12:55

Sange fra en sigøjner

Efter den bjergtagende Ida imponerer polsk film igen med et billedskønt kvinde- og tidsportræt – en gribende fortælling om romakvinden og forfatteren Papusza.

Biografanmeldelse
21. jan. 2015 | 10:34

American Sniper

Bradley Cooper leverer karrierens bedste præstation i Clint Eastwoods patriotiske heltekvad om Amerikas skarpeste skarpskytte.

Biografanmeldelse
20. jan. 2015 | 13:40

Birdman

Michael Keaton gør comeback i en af de bedste og mest filmiske teaterfilm nogensinde.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 19:37

En chance til

Man fornemmer en kunstnerisk splittelse mellem Susanne Bier og hendes manusforfatter i det snedigt drejede drama, der hæmmes af et plot-postulat af kamelstørrelse.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 16:59

Blackhat

Blackhat er en thriller af den slags, Michael Mann kunne instruere i søvne. Til tider virker det endda, som om det er det, han har gjort.

Biografanmeldelse
14. jan. 2015 | 16:28

Pad­ding­ton

Den elskelige bjørn Paddington er tilbage i en charmerende, sjov og gennemsympatisk film, der oven i købet leverer en relevant britisk samfundskritik.

Biografanmeldelse
13. jan. 2015 | 14:04

Camp X-Ray

Kristen Stewart træder helt ud af Twilight-skyggen og ind i Guantanamo-basens skarpe lys med en film, hvor karakterstudiet overskygger systemkritikken.

© Filmmagasinet Ekko