Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1129
Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 11:07

Minder fra i går

Bedre sent end aldrig får japansk anime-klassiker fra 1991 om den skrøbelige barndom dansk biografpremiere.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 08:53

Bigfoot Junior

Det mystiske skovvæsen Bigfoot har fået en næsten helt almindelig teenagesøn i eventyrlig og energisk familiefilm.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 07:53

Atomic Blonde

Når Charlize Theron som superagent tager os i hånden, er David Leitch’ instruktørdebut en adrenalinfyldt fornøjelse.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 17:24

May God Save Us

Jagten på en seriemorder i Madrids bymidte spænder ben for sin egen spænding.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 09:53

Whitney: Can I Be Me

Som en grådig vampyr suger dokumentarfilm af Whitney Houstons talent og fortaber sig sensationslystent i sangerens misbrug af stoffer og kærlighed.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 07:53

Girls Night Out

Folkene bag den nicheprægede serie Broad City forsøger at brede morskaben ud i Hollywood-komedie, men det er svært at forene de to størrelser.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 04:41

Dunkirk

Christopher Nolans overlevelsesdrama er en imponerende lektion i filmisk krigsførelse og en fædrelandsbesyngelse med nogle besynderlige fravalg.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:35

Wish Upon

Det er et alvorligt problem for en gyserfilm, hvis man er ligeglad med, om helten lever eller dør.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:20

Kid­nap­ning

Bjarne Reuters populære børnebog om Bertram og hans familie genoplives uden bid eller morskab.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 21:48

Abernes planet: Opgøret

Den sidste del af abe-trilogien brillerer med en rørende fortælling og visuel overlegenhed, der kan hamle op med selv Ringenes herre.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 12:35

Tuli­pan­fe­ber

Der kæles for detaljen i malerisk trekantsdrama fra 1600-tallet, hvor skønheden er formidabel, men også for meget.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 05:33

Girls Lost

Magisk-realistisk, svensk film om en dreng i en pigekrop er en forfriskende ungdomsfilm, der for en gangs skyld ikke har modenhed som klimaks.

© Filmmagasinet Ekko