Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 851
Biografanmeldelse
29. juni 2016 | 11:01

Idol

Kun granitmænd m/k med cement i tårekanalen får ikke lidt væde i øjet af autentisk drama om en palæstinensisk drengs rejse fra det krigsramte Gaza til sejr i en stor sangkonkurrence.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 10:07

Ixcanul: Vulkanen

Dramaet Ixcanul: Vulkanen beskriver et bevidsthedens og et kærlighedens fængsel, men vi lærer aldrig rigtig filmens hovedpersonen at kende.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 07:20

Den lille pige og profeten

Symboltung lommefilosofi skæmmer ellers befriende spraglet animationsfilm af instruktøren bag Løvernes konge.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 02:43

In­de­pend­ence Day: Re­sur­gence

Filmbyernes banemand Roland Emmerich tager 90’er-generationen på nostalgitrip uden at lægge til eller trække fra.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 01:04

Den lille grå traktor Fergie

Sympatisk sommerferiefilm skal nok vække glæde hos de mindste børn, men den voksne ledsager skal forberede sig på et banalt trummerum.

Biografanmeldelse
22. juni 2016 | 21:50

I Saw the Light

Biopic om Hank Williams opremser uopfindsomt fakta, årstal og personer. Og Tom Hiddleston fremstår for nydelig til at være alkoholiseret countrystjerne.

Biografanmeldelse
22. juni 2016 | 11:12

Evolution

Franske Lucile Hadzihalilovic finder det uhyggelige i hverdagen i dramaet om en gruppe børn, som bliver ofre for en ældre generation.

Biografanmeldelse
16. juni 2016 | 03:47

Now You See Me 2

En flok af de største amerikanske skuespillere er igen samlet for at trylle. Desværre insisterer filmen på at forklare alle spektakulære illusioner ihjel.

Biografanmeldelse
16. juni 2016 | 02:50

Barber­shop 3 – A Fresh Cut

Som humlebien burde Barbershop-serien ikke kunne flyve, men det gør den. Nu med kvinder.

Biografanmeldelse
15. juni 2016 | 20:26

Hundeliv

Dansk debutfilm vakler mellem socialrealistisk drama og sort komedie, men alligevel er der masser af potentiale i instruktøren bag ungdomsfilmen.

Biografanmeldelse
14. juni 2016 | 14:35

Map­pleth­orpe: Look at the Pictures

Hver en sten bliver vendt i den imponerende grundige dokumentarfilm om Robert Mapplethorpe, der formodentlig skabte flere ikoniske billeder end nogen anden fotograf.

Biografanmeldelse
14. juni 2016 | 09:26

A Perfect Day

Det er befriende at kunne grine af tragiske situationer, men spansk krigskomedie fra Bosnien vækker også til eftertanke.

© Filmmagasinet Ekko