Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 435
Biografanmeldelse
23. okt. 2014 | 21:40

The Look of Silence

Opfølgeren til The Act of Killing udgraver igen rædslerne fra Indonesiens folkemord, denne gang set fra ofrenes synsvinkel. Filmen er en modig kamp for sandhed, håb og humanisme.

Biografanmeldelse
22. okt. 2014 | 16:54

Min lejlighed i Paris

Bliv forelsket i Paris i dette lidt bedagede, men charmerende kammerspil med veloplagte skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
22. okt. 2014 | 13:32

John Wick

Hvad skal man med en stærk historie, når man har en übercool Keanu Reeves og en stribe sublime actionscener?

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 16:12

Annabelle

Forudsigelig gyser stjæler med arme og ben fra genrens kanon: en neurotisk mor, en dæmonuddrivende præst og en dukke, der er ond som satan selv.

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 10:06

Kvinden der forsvandt

Du vil gerne kende din partner helt til bunds, ikke? David Finchers virtuose thriller viser, at det ikke altid er en god idé. Kom til Ekkos snigpremiere 20. oktober i Grand Teatret!

Biografanmeldelse
14. okt. 2014 | 23:32

Sume – lyden af en re­volu­tion

Rockbandet Sume skabte beatlemania og national frihedskamp på grønlandsk. Dokumentaren Sume – lyden af en revolution er musikhistorie, der appellerer til øregangene.

Biografanmeldelse
14. okt. 2014 | 10:36

Diplomati

En svensk diplomat skal overbevise en tysk nazist om ikke at bombe Paris. Volker Schlöndorffs teaterfilmatisering vækkes til live med uteatralske replikker og formidabelt skuespil.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 22:46

Dracula Untold

Verdens mest berømte vampyr forvandles til en godhjertet superhelt i en blodfattig genindspilning.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 17:52

Dannys dommedag

Et frisk, dansk bud på en monsterfilm mangler mod til at true familiefilm-hyggen med en ægte, uhyggelig dommedag.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 15:29

The Trip to Italy

Michael Winterbottom sender igen komikerne Steve Coogan og Rob Brydon på gastronomisk og filosofisk roadtrip – der er mere af det sjove, men for meget af det samme.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 09:09

Den usynlige kvinde

Ralph Fiennes’ smittende portræt af Charles Dickens og hans hemmelige elskerinde ser stort på historiebøgerne og kæler i stedet for den store historie.

Biografanmeldelse
02. okt. 2014 | 00:17

Krummerne – Alt på spil

Genopvækkelsen af Krummerne er en bevidstløs og humorforladt imitation af de folkekære forgængere.

© Filmmagasinet Ekko