Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 753
Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 12:01

Zoolander 2

Zoolander 2 skyder med spredehagl, men rammer nok til, at vi får rørt lattermusklerne, når Ben Stiller, Owen Wilson og et hav af gæsteoptrædener hylder idiotien.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 09:50

Brooklyn

Oscar-nominerede Saoirse Ronan styrer overbevisende sin enfoldige, men stærke hovedperson gennem livets trængsler i irsk drama.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 02:34

Deadpool

Deadpool er et forfriskende bud på en superheltefilm, der uden skam i livet ironiserer over alle genrens regler.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 01:57

Zoo­tro­po­lis

Disney starter året med en uhyre veloplagt, original og gennemført animationsfilm. Zootropolis er både hæsblæsende politifilm og legesyg meta-tegnefilm.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 01:28

Single i New York

Tøsefilm er befriende fordomsfri, men den kan ikke rigtigt beslutte sig for, om den er et tankevækkende drama eller en rendyrket komedie.

Biografanmeldelse
10. feb. 2016 | 15:11

The Model

Mads Matthiesen vil vise modebranchens bagside, men glemmer, at det kræver mere end den perfekte krop at forme et helt menneske.

Biografanmeldelse
10. feb. 2016 | 00:52

Antboy 3

Foreningen af genkendelige ungdomskvaler og det farvestrålende fantastiske gør Antboy 3 til en indtagende størrelse i moderne klæ’r.

Biografanmeldelse
09. feb. 2016 | 13:04

Trumbo

Djævelsk charmerende og rasende underholdende film om, hvordan en manuskriptforfatter fik stoppet et sort kapitel i Hollywoods historie.

Biografanmeldelse
04. feb. 2016 | 12:29

Ex Machina

Alex Garlands science fiction-thriller Ex Machina, der langt om længe får dansk biografpremiere, er intens og intelligent.

Biografanmeldelse
04. feb. 2016 | 01:15

Den danske pige

Tom Hoopers Oscar-bejler om danskeren, der som en af de første fik foretaget en kønsskifteoperation, er kedsommeligt kønsløs.

Biografanmeldelse
03. feb. 2016 | 15:55

Alvin og de frække jordegern 4 – På farten

Fjerde, fortvivlende uopfindsomme film om Alvin og de frække jordegern er alt for meget, men alligevel alt for lidt.

Biografanmeldelse
03. feb. 2016 | 14:23

Fifty Shades of Black

Fifty Shades of Black vil genne fortælle os noget om race og kønsroller, men det drukner i pik, patter og billige grin.

© Filmmagasinet Ekko