Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 412
Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 08:25

Begravet i fortiden

Der er plads til forbedringer i, hvad der ligner en ny thriller-serie med Liam Neeson som den sammenbidte privatdetektiv Scudder.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 07:36

The Maze Runner

Ubesvarede spørgsmål gør den hæsblæsende ungdoms-actionfilm The Maze Runner til en forvirrende oplevelse. Måske slipper vi ud af plot-labyrinten i toeren?

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 20:36

The Purge: Anarki

Ambitionsniveauet hæves i opfølgeren til sidste års forskruede slasher-succes, hvor myndighederne én nat om året giver frit slag til at stjæle, voldtage og dræbe.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 19:48

Alphabet

Østrigsk-tysk dokumentarfilm om at tænke ud af boksen forbliver selv inden for en gudsjammerlig kedelig og konform boks.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 15:02

Something Must Break

Den svenske film om den androgyne Sebastian, der forelsker sig i den heteroseksuelle Andreas, er mere end bare en ”trans-film”. Det er et sexet identitetsmysterium.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 12:41

To dage, én nat

Dardenne-brødrene har begået endnu en menneskelig fabel om den krisetid, vi lever i. Marion Cotillard imponerer i rollen som en desperat kvinde, der kæmper for sit job.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 07:15

Think Like a Man Too

Romantisk ensemble-komedie om den lille forskel mellem mænd og kvinder, sorte og hvide, er en lind strøm af speedsnakkende fordoms-tour de force i Las Vegas.

Biografanmeldelse
16. sep. 2014 | 15:06

Million Dollar Arm

En snorlige fortalt baseball-film vinder på sit gennemsympatiske portræt af to ydmyge indiske drenge, der skal forsøge at slå igennem i en sport, de intet aner om.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 23:17

A Hard Day’s Night

Den første Beatles-film står distancen, fordi den er en ret realistisk skildring af hverdagen for John, Paul, George og Ringo, mens begejstringen voksede til psykotiske højder.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 20:34

En, to, tresomt

Far til fire-instruktøren Claus Bjerre og tre unge skuespillerspirer følger nøje manualen for en improviseret dansk artfilm. Resultatet er forbløffende uerotisk og utroværdigt.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 16:21

Hund­re­de­fod­s­rej­sen

En sød kærlighedsaffære mellem en indisk kok og en fransk landsbypige står i skyggen af floskler om mad, integration og spiritualitet.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 13:43

Night Moves

Night Moves er en top-neglebidende-film, der tilmed stiller vigtige spørgsmål: Hvad gør politisk aktivisme ved mennesker, og hvad gør menneskelighed ved politisk terrorisme?

© Filmmagasinet Ekko