Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 552
Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 19:38

Earth to Echo

Amerikansk børnefilm ender som en letbenet E.T. i forsøget på at genskabe 80’er-magien. Resultatet er hverken lige så sjovt eller lige så rørende.

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 13:59

Avengers: Age of Ultron

Vildere, større, højere, hurtigere. Der er dårligt tid til historien, endsige at trække vejret, men suset i maven er forrygende!

Biografanmeldelse
22. apr. 2015 | 09:22

Limbo

Anna Sofie Hartmann debuterer selvsikkert og selvsmagende med et bittert, men fascinerende portræt af Udkantslolland.

Biografanmeldelse
21. apr. 2015 | 13:48

Far from the Madding Crowd

Thomas Vinterberg kaster sig ud i en svær disciplin: engelsk, romantisk periodedrama. Men han mestrer genrens konventioner.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 22:47

Samba

Instruktør-makkerparret bag De urørlige er tilbage med en helt igennem forglemmelig og kalkuleret dramedy om kærligheden mellem en afrikansk flygtning og en fransk socialrådgiver.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 20:47

Black or White

Kevin Costner spiller fordrukken og sorgramt morfar i en film, der blander fad humor og store følelser i noget, der vistnok skulle have været et gribende familiedrama.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 17:57

Rosita

Kærligheden kan købes på Filippinerne i Frederikke Aspöck humoristiske drama, men filmen kan ikke snyde sig til et autentisk fiskermiljø i Udkantsdanmark.

Biografanmeldelse
15. apr. 2015 | 13:19

Run All Night

Lyder det bekendt med Liam Neeson som hård banan i en actionfilm? Men Run All Night er faktisk bedre, end de fleste andre af sin slags.

Biografanmeldelse
10. apr. 2015 | 09:19

Jauja

Viggo Mortensen brillerer som en verdensfjern kaptajn i Lisandro Alonsos drømmende og sanselige fortælling om en mands rejse ud i vildmarken.

Biografanmeldelse
08. apr. 2015 | 18:16

Ide­a­li­sten

Christina Rosendahls film bæres af solidariteten med outsideren, men for ofte tager klichéerne overhånd, og historien løfter sig ikke til spillefilmformatet.

Biografanmeldelse
08. apr. 2015 | 10:11

Kurt Cobain: Montage of Heck

Portrætfilm af rockflaben Kurt Cobain er intet mindre end den mest intime og velunderbyggede musikdokumentar ever.

Biografanmeldelse
01. apr. 2015 | 12:38

De små ting

Hver dramatisk drejning er mejslet i granit i islandsk fletværksfortælling, der vil for meget og leverer for lidt.

© Filmmagasinet Ekko