Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1050
Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 10:59

Power Rangers

Kitschet 90’er-serie får veldrejet og sympatisk reboot, der byder på den første homoseksuelle superhelt i en blockbuster-film.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 10:02

Ping­vin­mar­chen 2

Efterfølgeren til den franske Oscar-vinder fra 2005 er en imponerende flot og betagende detaljeret fortælling om kejserpingvinerne.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 07:37

Life

Sci-fi-gyser forsøger at gøre Ridley Scotts mesterstykke Alien efter, men fejler på alle parametre.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 07:22

Det er bare verdens undergang

Xavier Dolan har et tragisk stiliseret tunnelsyn på den destruktive familie i sin stilistisk gennemførte filmatisering af et teaterstykke.

Biografanmeldelse
20. mar. 2017 | 11:09

Guy and Madeline on a Park Bench

Damien Chazelles sort-hvide debutfilm er et noget famlende, men interessant forstudie til La La Land.

Biografanmeldelse
20. mar. 2017 | 07:56

The Birth of a Nation

Nate Parkers biopic er bedst, når filmen bevidner den systematiske nedværdigelse af slaverne. Men instruktørens gamle voldtægtssag distraherer.

Biografanmeldelse
16. mar. 2017 | 09:10

Patriots Day

Den velspillede film om terrorangrebet i Bosten i 2013 er lige dele realisme og fædrelandskærligt melodrama, men er bedst, når den holder sig i skindet.

Biografanmeldelse
16. mar. 2017 | 08:15

Skønheden og udyret

Loyal gendigtning af barndomsklassikeren spiller sine kort sikkert, men skaber alligevel en overrumplende musicaloplevelse.

Biografanmeldelse
12. mar. 2017 | 18:11

Elle

Det føles, som om et ondsindet komisk geni har fået os til at fnise af et folkemord. Verhoevens comeback er et lille mesterværk med en pragtpræstation af Isabelle Huppert.

Biografanmeldelse
09. mar. 2017 | 02:16

Kærlighed kender ingen grænser

Lidt for sukkersødt drama fortæller den autentiske historie om, hvordan flere kongeriger gik i sort over et raceblandet ægteskab i 1948.

Biografanmeldelse
08. mar. 2017 | 19:42

Kong: Skull Island

Med gennemførte monsterdesigns og eventyrlig 70’er-stemning er Kong: Skull Island en af de bedste King Kong-film til dato.

Biografanmeldelse
08. mar. 2017 | 12:52

Aminas breve

Esben Smed er fænomenal i hovedrollen som en psykisk syg, der er på jagt efter sandheden i noget indforståede filmatisering af Jonas T. Bengtssons debutroman.

© Filmmagasinet Ekko