Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 573
Biografanmeldelse
21. maj 2015 | 14:45

Midti­mel­lem

Et ungt par tager budcyklen rundt i København, mens voksne står på spring med livsvisdomme om det svære ungdomsliv. Det er velmenende, om end det er set og hørt før.

Biografanmeldelse
21. maj 2015 | 00:00

To­mor­rowland: A World Beyond

Disneys sci-fi-blockbuster ser tilbage i tiden for at se lyst på fremtiden. Vi må ikke opgive at gøre morgendagen bedre, lyder opsangen, i et naivt, men storslået univers.

Biografanmeldelse
20. maj 2015 | 15:40

Jens Munk – Nord­ve­stXpe­di­tio­nen

Ole Japps historiske søfartsdrama illustrerer imponerende, hvad man kan lave for få penge, men filmen falder desværre også på jævnt skuespil og middelmådig dialog.

Biografanmeldelse
20. maj 2015 | 10:13

Hot Pursuit

Modsætninger mødes, og død komik opstår i desperat roadtrip-komedie, hvor en fejlcastet Reese Witherspoon skal forestille at ligne en mand!

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 16:27

The Duke of Burgundy

Sidse Babett Knudsen spiller lesbisk sex-herskerinde. Men det er mindre uartigt og mere kunstfærdigt, end det lyder, i Peter Stricklands femi-psykodrama.

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 13:58

I dine hænder

Trods dødvægten af indiefilm-klichéer har dansk debutfilm en kraftfuld historie på hjerte om romantik på en selvmordsklinik.

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 09:52

The Salt of the Earth

Wim Wenders forstår stillbilledets natur, og aldrig har han hyldet det så smukt på film som i dokumentaren om mesterfotografen Sebastião Salgado.

Biografanmeldelse
14. maj 2015 | 00:00

Mad Max: Fury Road

Mad Max gør al fanfrygt til skamme: George Miller har ikke blot lavet en mesterlig reboot, men årets hidtil bedste genrefilm.

Biografanmeldelse
14. maj 2015 | 00:00

McFarland, USA

Kevin Costner spiller løbetræner i en klassisk, medrivende sportsfilm, hvor underprivilegerede skolebørn tager kampen op mod alle odds og alle konkurrenter.

Biografanmeldelse
12. maj 2015 | 20:18

Familien Bélier

Øm, fransk film om et sangtalent med lutter døve familiemedlemmer er rammende som et sociologisk studie, men mangler gehør for fortællekunst.

Biografanmeldelse
12. maj 2015 | 16:47

Jimmy’s Hall

Nogen bør spare et budget sammen, så den blodfattige biopic Jimmy’s Hall ikke går over i historien som det sidste værk fra mesteren Ken Loach.

Biografanmeldelse
06. maj 2015 | 23:52

The Guest

Horror-duo viser, at uhyggen ikke altid er gemt bag hjørner eller masker, men kan stirre dig direkte i øjnene med stor og underholdende effekt.

© Filmmagasinet Ekko