Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 443
Biografanmeldelse
30. okt. 2014 | 08:16

The Quiet Ones

Ufrivilligt morsom horror-film med en besat kvinde og et rodet opkog af alverdens overnaturligheder.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 17:02

No Good Deed

En ulmende Idris Elba kan ikke redde spændingen i home invasion-thrilleren No Good Deed fra at sive langsomt ud af ballonen.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 16:07

Love, Rosie

Britisk rom-com har mistet forgængernes skæve charme. Tilbage er kun klichéerne og de falske smil.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 13:46

Nigh­tcraw­ler

Dan Gilroys mediekritik klinger lidt hult, men Jake Gyllenhaal er fremragende som psykotisk reporter, der stikker sit kamera i storbyens blødende sår.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 09:41

Før vin­ter­kul­den

Philippe Claudel formår at gøre ægteskabelig tomgang så spændende som en god thriller i fortættet psykodrama.

Biografanmeldelse
28. okt. 2014 | 17:09

The Tribe

Utekstet, ukrainsk tegnsprogsdrama om bundløs forråelse på en døveskole er en unik filmoplevelse, der vibrerer i kroppen længe efter rulleteksterne.

Biografanmeldelse
28. okt. 2014 | 12:38

Ida

Polske Pawel Pawlikowski har lavet en perfekt film, der rummer alle de spørgsmål, man bør overveje som menneske. Se den til Ekkos snigpremiere 4. november i Grand Teatret!

Biografanmeldelse
28. okt. 2014 | 09:49

1989

Anders Østergaards bevægende og elegante dokumentar om Murens fald lærer os at forholde os til vores egen historie.

Biografanmeldelse
23. okt. 2014 | 21:40

The Look of Silence

Opfølgeren til The Act of Killing udgraver igen rædslerne fra Indonesiens folkemord, denne gang set fra ofrenes synsvinkel. Filmen er en modig kamp for sandhed, håb og humanisme.

Biografanmeldelse
22. okt. 2014 | 16:54

Min lejlighed i Paris

Bliv forelsket i Paris i dette lidt bedagede, men charmerende kammerspil med veloplagte skuespilpræstationer.

Biografanmeldelse
22. okt. 2014 | 13:32

John Wick

Hvad skal man med en stærk historie, når man har en übercool Keanu Reeves og en stribe sublime actionscener?

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 16:12

Annabelle

Forudsigelig gyser stjæler med arme og ben fra genrens kanon: en neurotisk mor, en dæmonuddrivende præst og en dukke, der er ond som satan selv.

© Filmmagasinet Ekko