Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 612
Biografanmeldelse
30. juli 2015 | 10:21

Mission: Im­possible – Rogue Nation

Selv om vi aldrig lærer Tom Cruise rigtigt at kende, er han en vaskeægte actionhelt med muskler, mod og vilde stunts – også i femte forsøg.

Biografanmeldelse
29. juli 2015 | 15:23

Marshland

Hårdkogt spansk ørken-thriller byder på rigtige mænd og frie fugle kort efter Franco-styrets fald. Solidt skuespil skaber en fremragende oplevelse.

Biografanmeldelse
29. juli 2015 | 09:37

Amy

Det er umuligt at holde tårerne tilbage i en af de mest overvældende og hjerteskærende dokumentarfilm nogensinde, som vil ændre Amy Winehouses eftermæle.

Biografanmeldelse
28. juli 2015 | 10:29

Amour fou

Trods en original scorereplik er Jessica Hausners periodefilm en stillestående oplevelse, som er svær at blive klog på.

Biografanmeldelse
23. juli 2015 | 00:38

Kærlighed ved første slag

Fransk ungdomsfilm prøver at være morsom og samfundskritisk, men den er en forvirrende og uforløst oplevelse.

Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 20:37

Peter Pedal på eventyr i junglen

Filmen om den nysgerrige abe ligner ikke en biograffilm, men et samlebåndsprodukt, som Disney spyer ud på sine mange tv-kanaler.

Biografanmeldelse
22. juli 2015 | 17:08

The Little Death

Ufarlig, australsk komedie handler om ligegyldige menneskers tabubelagte, seksuelle fantasier i et univers af overdrivelser og dårlig humor.

Biografanmeldelse
21. juli 2015 | 16:17

Paper Towns

Opfølgeren til teen-hittet En flænge i himlen er en fortærsket affære, der er lige så sød og spiselig som en sensommer-is.

Biografanmeldelse
20. juli 2015 | 23:27

Ant-Man

Underholdningen er stor, når Paul Rudds superhelt på størrelse med en myre folder sine kræfter ud i sommerens medrivende og gribende hit.

Biografanmeldelse
16. juli 2015 | 00:30

Ted 2

Absurd-morsomme cameos og populærkulturelle parodier kan ikke redde Seth MacFarlanes makværk af et manuskript.

Biografanmeldelse
15. juli 2015 | 14:06

1001 gram

Underspillet, norsk humor går hånd i hånd med underfundig melankoli i Bent Hamers lille, men kloge film, der forsøger at veje kærligheden i kilo.

Biografanmeldelse
15. juli 2015 | 00:18

Violette

Biografisk drama om lidenskabelig, fransk forfatter er alt andet end forførende.

© Filmmagasinet Ekko