Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 321
Biografanmeldelse
17. apr. 2014 | 20:06

The Amazing Spider-​Man 2

The Amazing Spider-Man 2 er over to timers væg-til-væg-underholdning med masser af seje skurke og flotte action-scener.

Biografanmeldelse
16. apr. 2014 | 16:32

Det store stile­hæf­te – krigs­dag­bo­gen

Nok har denne krigsskildring været Ungarns Oscar-kandidat, men mage til ubehagelig og hovedløs film skal man lede længe efter.

Biografanmeldelse
15. apr. 2014 | 16:13

Når vinden rejser sig

Miyazakis måske sidste film er en højtsvævende og gådefuldt dragende hyldest til veteran-flyvemaskiner og den kunstneriske skabertrang.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 19:51

Non-Stop

Den drevne nakkeknækker Liam Neeson tilfører et strejf af klasse til en klaustrofobisk paranoia-thriller i tolv kilometers højde.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 18:58

Vå­d­om­rå­der

En ung pige roder rundt i en forsinket, anal fase i en tysk tisse/bæ-film, som sætter en ære i at være rigtig irriterende. Missionen lykkes.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 14:48

Rio 2

Skurkene er de sjoveste i Rio 2, der er fyldt med flotte farver og jungleromantik. Men hvorfor en toer?

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 12:55

De­tek­ti­ver­ne

Børnene charmerer i påskens store danske børnefilm, men der er for få sving og svirp i filmens thriller-intrige til at holde interessen ved lige.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 10:10

Divergent

Divergent er et patchwork af fantasifulde ungdomsfilm som Hunger Games og Harry Potter, men står alligevel stærkt på egne ben.

Biografanmeldelse
08. apr. 2014 | 15:39

Fjer­kon­gens rige

Esben Toft Jacobsen har med stort mod skabt en børnefilm, der er så dyster, at den nærmest er uegnet for voksne.

Biografanmeldelse
08. apr. 2014 | 10:22

Mig ejer ingen

Mikael Persbrandt viser sig som en af verdens bedste skuespillere i en såre seværdig film om en far, hans datter, lidt for mange fyraftensøl og svensk arbejdermoral i forfald.

Biografanmeldelse
03. apr. 2014 | 08:21

Noa

Darren Aronofskys bibel-katastrofefilm er en rodebunke af fantasy, New Age-okkultisme og kandiseret paradisidyl – og så er den lang som en ørkenvandring.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 17:35

Guld

Barbara-stjernen Nina Hoss er eneste lyspunkt i en tyndskåret, tysk western-schnitzel om preussere på fatale afveje i Canadas vildnis.

© Filmmagasinet Ekko