Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 594
Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 23:43

The Word

Polsk-dansk ungdoms-thriller udforsker kærlighed i webkameraets tid med få, men effektive og ildevarslende virkemidler.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 01:02

Bridgend

Jeppe Røndes fiktionsdebut er en ualmindeligt stemningsfuld film, der skaber et ubehag hos publikum og lader logikken i stikken.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 00:16

Ter­min­at­or Genisys

Man skal være ualmindeligt vild med Arnold for at kaste sig over Terminator Genisys, der klunser sig til et spændingsløst metervareprodukt.

Biografanmeldelse
24. juni 2015 | 17:17

Træk vejret

Fransk film med fremragende skuespillerpræstationer udforsker ungdommens forbandede følelsesliv.

Biografanmeldelse
24. juni 2015 | 10:29

Testament of Youth

En rørende kvindeberetning fra Første Verdenskrig sovses ind i et overlækkert, anglofilt periodeportræt.

Biografanmeldelse
17. juni 2015 | 18:22

Entourage

Gensynet med Hollywoods fire største drengerøve er alt andet end glædeligt. Seriens selvironiske satire trampes ned af en kendiskavalkade.

Biografanmeldelse
16. juni 2015 | 16:24

Houdini

Houdini og Tesla i animeret forening lyder som et magisk glansnummer, men føles nærmere som et billigt korttrick.

Biografanmeldelse
16. juni 2015 | 11:12

Pride

Det er en sejr, at en vigtig og rørende film om homoseksuelles rettigheder kan fokusere på politik frem for sex. Til gengæld mangler den lidt dramatisk frækhed.

Biografanmeldelse
11. juni 2015 | 00:00

Jurassic World

Dinoerne er større, flottere og mere levende end nogensinde, men fascinationen dræbes af ligegyldige monsterkampe.

Biografanmeldelse
10. juni 2015 | 14:10

Asterix: By­plan­læg­ge­ren

Asterix og Obelix er tilbage i et veloplagt og velproduceret eventyr, der lægger sig loyalt op ad albumforlægget og revser vores moderne teknokrati.

Biografanmeldelse
10. juni 2015 | 09:25

Paris of the North

En knudemand løser modvilligt sine knuder op i underfundig og tørt ironisk komedie fra Island.

Biografanmeldelse
09. juni 2015 | 14:03

Man­da­ri­ner

Det er set før, men det er stadig pokkers rørende, når Oscar-nomineret antikrigsfilm lærer os at se vores fjender som medmennesker.

© Filmmagasinet Ekko