Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 810
Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 07:27

En-​to-​tre-​NU!

Filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs populære ungdomsroman rammer indimellem noget ægte, men den er for pæn og gammeldags.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 06:31

Eye in the Sky

Krigs-thriller leverer intelligent spænding med en overbevisende Helen Mirren i spidsen.

Biografanmeldelse
03. maj 2016 | 17:18

Markedets lov

Fransk drama viser kapitalismens umenneskelige ansigt, og den mesterlige skuespiller Vincent Lindons lader sin moralske kamp udspille sig i mundvigen.

Biografanmeldelse
02. maj 2016 | 17:41

Vejen er lang – om kvin­de­be­væ­gel­sens historie

Historisk dokumentarfilm om kvindebevægelsen er ikke et æstetisk vidunder, men den har en sjælden, handlekraftig kvalitet.

Biografanmeldelse
28. apr. 2016 | 00:00

Captain America: Civil War

Treeren byder på endnu et stærkt underholdende topmøde mellem Marvels superhelte, hvor eksplosiv action og kække replikker hæsblæsende afløser hinanden.

Biografanmeldelse
27. apr. 2016 | 23:54

Mar­guer­ite

Beundringsværdigt portræt af en forblændet kvinde, men den franske film ved ikke, om den skal være sjov eller alvorlig.

Biografanmeldelse
27. apr. 2016 | 22:16

Månen over kir­se­bærtræ­er­ne

Jordnært drama møder visuel melankoli i den japanske Månen over kirsebærtræerne, der fordrer en tilskuer, som gør sig umage og registrerer detaljerne.

Biografanmeldelse
21. apr. 2016 | 09:29

Det Uop­nå­e­li­ge

Carina Randløv rister kunstneren og spilopmageren Knud Pedersen en smuk, morsom og kongenial rune, som Ekko udgiver på dvd med næste nummer.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 17:30

Bak­ke­kø­bing – Det store osteræs

Fortsættelsen til Jul i Bakkekøbing er flot og fornøjelig, men lever ikke helt op til forgængerens finurlige højder.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 16:13

Den 5. bølge

Infantil katastrofefilm overfortæller det åbenlyse og underudvikler de personer, der kunne have gjort historien interessant.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 13:48

Valley of Love

Isabelle Huppert og Gérard Depardieu tilbringer fem dage sammen i Death Valley i den velspillede, men kunstige Valley of Love.

Biografanmeldelse
20. apr. 2016 | 11:04

Der kommer en dag

Velproduceret børnehjemsdrama blander realisme og eventyr, men fungerer bedst, når det slipper fantasien løs.

© Filmmagasinet Ekko