Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 421
Biografanmeldelse
29. sep. 2014 | 13:51

Nick Cave: 20.000 dage på jorden

Dokumentaren om den 20.000’ende dag i Nick Caves liv giver et særegent indblik i at være menneske og kunstner på et bestemt tidspunkt i livet.

Biografanmeldelse
28. sep. 2014 | 13:51

Fa­san­dræ­ber­ne

Den romantiske hævn er benzinen i jagten på forbrydelsens element. Andet besøg i Jussi Adler-Olsens Afdeling Q er markant bedre, mere raffineret og dystert drevent fortalt end Kvinden i buret.

Biografanmeldelse
25. sep. 2014 | 19:12

Ekstra Bladet – uden for citat

Mikala Kroghs film er en dødsmesse over en avis, der hed Ekstra Bladet. Et drama om et rådvildt, synkende flagskib, som engang var Danmarks mastodont blandt aviserne.

Biografanmeldelse
24. sep. 2014 | 19:05

Ludo

Den første færøske spillefilm i femten år tvinger os til at mærke, hvordan det føles at vokse op med psykisk sygdom i familien.

Biografanmeldelse
24. sep. 2014 | 07:06

Jersey Boys

Clint Eastwoods musicalfilmatisering om The Four Seasons har svært ved at holde takten mellem et manuskript i kækt prestissimo og instruktørens andante melodrama.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 19:43

Svinene

Fransk films eksperimenterende førstedame, Claire Denis, har kastet sig ud i en thriller. Hos hende bliver et stramt plot til æggende, sansemættet og befriende mystificerende filmkunst.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 19:05

If I Stay

If I Stay, om en teenagepige i koma, presser hårdt på tårekanalerne, men der er noget forlorent over filmen.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 13:29

The Equalizer

Spændingen punkteres af Denzel Washingtons alt for fejlfrie helt og et konfliktforladt univers i en film, der gør effektiv brug af action-håndbogens ældste tricks.

Biografanmeldelse
23. sep. 2014 | 11:24

Op­ti­mi­ster­ne

Humoristisk, norsk dokumentarfilm om et aldrende volleyballhold rammer lige i hjertekulen og viser os, hvordan livet bør leves.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 08:25

Begravet i fortiden

Der er plads til forbedringer i, hvad der ligner en ny thriller-serie med Liam Neeson som den sammenbidte privatdetektiv Scudder.

Biografanmeldelse
18. sep. 2014 | 07:36

The Maze Runner

Ubesvarede spørgsmål gør den hæsblæsende ungdoms-actionfilm The Maze Runner til en forvirrende oplevelse. Måske slipper vi ud af plot-labyrinten i toeren?

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 20:36

The Purge: Anarki

Ambitionsniveauet hæves i opfølgeren til sidste års forskruede slasher-succes, hvor myndighederne én nat om året giver frit slag til at stjæle, voldtage og dræbe.

© Filmmagasinet Ekko