Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 432
Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 16:12

Annabelle

Forudsigelig gyser stjæler med arme og ben fra genrens kanon: en neurotisk mor, en dæmonuddrivende præst og en dukke, der er ond som satan selv.

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 10:06

Kvinden der forsvandt

Du vil gerne kende din partner helt til bunds, ikke? David Finchers virtuose thriller viser, at det ikke altid er en god idé. Kom til Ekkos snigpremiere 20. oktober i Grand Teatret!

Biografanmeldelse
14. okt. 2014 | 23:32

Sume – lyden af en re­volu­tion

Rockbandet Sume skabte beatlemania og national frihedskamp på grønlandsk. Dokumentaren Sume – lyden af en revolution er musikhistorie, der appellerer til øregangene.

Biografanmeldelse
14. okt. 2014 | 10:36

Diplomati

En svensk diplomat skal overbevise en tysk nazist om ikke at bombe Paris. Volker Schlöndorffs teaterfilmatisering vækkes til live med uteatralske replikker og formidabelt skuespil.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 22:46

Dracula Untold

Verdens mest berømte vampyr forvandles til en godhjertet superhelt i en blodfattig genindspilning.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 17:52

Dannys dommedag

Et frisk, dansk bud på en monsterfilm mangler mod til at true familiefilm-hyggen med en ægte, uhyggelig dommedag.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 15:29

The Trip to Italy

Michael Winterbottom sender igen komikerne Steve Coogan og Rob Brydon på gastronomisk og filosofisk roadtrip – der er mere af det sjove, men for meget af det samme.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 09:09

Den usynlige kvinde

Ralph Fiennes’ smittende portræt af Charles Dickens og hans hemmelige elskerinde ser stort på historiebøgerne og kæler i stedet for den store historie.

Biografanmeldelse
02. okt. 2014 | 00:17

Krummerne – Alt på spil

Genopvækkelsen af Krummerne er en bevidstløs og humorforladt imitation af de folkekære forgængere.

Biografanmeldelse
01. okt. 2014 | 17:53

Peddersen og Findus – Den lille dril­lepind

Peddersen og Findus mødes i en ny, uskøn forening mellem live action og cumputeranimation. Og deres legesyge venskab er blevet til et dysfunktionelt far-barn-forhold.

Biografanmeldelse
01. okt. 2014 | 10:58

Let's Be Cops

Idéen om at lave en komedie, hvor to nobodies klæder sig ud og agerer politibetjente, er ikke helt dårlig. Det er Let’s Be Cops til gengæld.

Biografanmeldelse
29. sep. 2014 | 13:51

Nick Cave: 20.000 dage på jorden

Semidokumentaren om den 20.000’ende dag i Nick Caves liv giver et særegent indblik i at være menneske og kunstner på et bestemt tidspunkt i livet.

© Filmmagasinet Ekko