Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 829
Biografanmeldelse
30. maj 2016 | 17:05

The Assassin

Hou Hsiao-hsien har skabt en mageløs og fængslende film, der er så billedskøn, at den meget vel kan være årets smukkeste.

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 09:22

Warcraft: The Beginning

Warcraft invaderer filmverdenen i en fantasykliché af en franchise-kickstarter, der i stedet for at fungere som appetitvækker får én til at længes efter the end.

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 00:58

Alice i Even­tyr­land: Bag spejlet

Fortsættelsen af Alice i Eventyrland lever desværre ikke op til forgængerens gakkeri og nonsenshistorie.

Biografanmeldelse
25. maj 2016 | 14:14

Den unge Zlatan

Det giver ikke længere intellektuelle point at være uinteresseret i sport, konstaterer Lars Bukdahl, hvorefter han kaster sig over dokumentaren om fodboldstjernen Zlatan, som han ikke kan blive klog på.

Biografanmeldelse
23. maj 2016 | 09:33

En mand der hedder Ove

Storsælgende bog fra Sverige er nu overført til det store lærred, ligeledes på svensk – men det er en triviel, bittersød komedie, som aldrig bliver rigtigt vedkommende.

Biografanmeldelse
20. maj 2016 | 17:25

The Neon Demon

Nicolas Winding Refn er bedst, når han ikke forsøger at være en stor filminstruktør. Det gør han desværre i The Neon Demon.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:57

X-Men: Apo­ca­lypse

Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:15

Al Medina

Omar Shargawi har et stærkere greb om stemning end historie, men leverer en smukt realiseret fabel om storbyfremmedgørelse og troskvaler.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 09:13

L'attesa

Franske Juliette Binoche slår endegyldigt fast, at hun tilhører den sjældne kategori af skuespillere, der kan ”eje” en film i en sådan grad, at den bliver god.

Biografanmeldelse
17. maj 2016 | 14:43

The Diary of a Teenage Girl

Vellykket filmatisering af populær graphic novel er et naivt, liderligt og genkendeligt indblik i en teenagepiges sind på tærsklen til voksenlivet.

Biografanmeldelse
17. maj 2016 | 11:59

Slangens favntag

Det er næsten perverst, at det sydamerikanske drama Slangens favntag fravælger junglens farver og er filmet i sort-hvid, men resultatet er mageløst.

© Filmmagasinet Ekko