Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 968
Biografanmeldelse
04. dec. 2016 | 21:30

Min far Toni Erdmann

Årets komedie er en mesterligt morsom og sjældent dybsindig film, hvor man til sidst øjner livets mening og føler sig helt lykkelig. Genialt!

Biografanmeldelse
02. dec. 2016 | 14:36

United States of Love

Polsk prisvinder fortæller i Kieślowskis ånd en stærk historie om fire kvinder, hvis muligheder står i kontrast til et frit Polen anno 1990.

Biografanmeldelse
01. dec. 2016 | 01:49

The Rolling Stones: Olé, Olé, Olé!

Turné i Sydamerika med tusindvis af lykkelige publikummer giver det støvede rockband The Rolling Stones en tiltrængt saltvandindsprøjtning.

Biografanmeldelse
30. nov. 2016 | 18:09

Hunt for the Wil­der­pe­op­le

Newzealandsk komedie er hjertevarm samfundskritik med en æstetik, der kan måle sig med de smukkeste Wes Anderson-film.

Biografanmeldelse
30. nov. 2016 | 12:41

Bad Santa 2

Billy Bob Thornton er tilbage som storslem julemand i den forglemmelige Bad Santa 2, der ikke tilføjer noget nyt i forhold til sin forgænger.

Biografanmeldelse
29. nov. 2016 | 21:32

Arrival

Denis Villeneuve forvandler noget så tørt som kryptografi og globaliseringens begrænsninger til et nervepirrende, uafrysteligt invasionsdrama.

Biografanmeldelse
29. nov. 2016 | 18:30

Shelley

Dansk-iranske Ali Abbasis debutfilm Shelley er et billedskønt og snigende uhyggeligt bud på en atypisk gyserfilm.

Biografanmeldelse
25. nov. 2016 | 16:02

Udyret og hans lærling

Udyret og hans lærling er med sin vittige, rørende og utroligt flotte dannelseshistorie en af de film, man ikke må gå glip af denne vinter.

Biografanmeldelse
24. nov. 2016 | 00:58

Allied

Brad Pitt og Marion Cotillard er skønne at se på, men den spændende identitetshistorie drukner i overdramatiserende indfald.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 23:36

Peddersen og Findus: Den bedste jul no­gen­sin­de

Sven Nordqvists populære børnebøger rammer atter biograflærredet i en uskøn blanding af computeranimation og menneskeskuespil.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 21:48

Truman – venner for livet

Spansk venskabsfilm viser, at kræft ikke kun er noget, vi kan tale om, hvis vi lægger ansigtet i triste folder.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 15:29

Un­der­cov­er

Undercover sætter prikken over i’et for et svagt dansk film år og tager prisen for årets klammeste og dårligste film.

© Filmmagasinet Ekko