Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 913
Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 23:34

When the Bough Breaks

Rugemorsdrama vil gerne være en iskold og erotisk thriller, men ender som en flad og fjollet omgang rod.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 21:40

Kubo – den modige samurai

Visuelt overvældende perle i stop motion-magi er fortalt med hjertevarme og finesse i samme tradition som Akira Kurosawa og Hayao Miyazaki.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 16:40

Déjà vu

Jon Bang Carlsens dissekering af livet og filmkunsten byder på glædelige gensyn med fortiden, men instruktøren finder ikke sit eget nøglehul.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 11:18

The Mag­ni­fi­cent Seven

Genindspilningen af The Magnificent Seven ejrer er et underholdende bekendtskab, der fastholder originalens charme og giver historien om de syv hævnende mænd en frisk kant af politisk releavns.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 10:47

Blå

Juliette Binoche er stadig skræmmende og rørende i den første af Kieślowskis Tricolore-film, hvor hun får lov at opleve den totale friheds uhyrligheder.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 08:48

Swinger

Mikkel Munch-Fals gør sig klogere end sine personer i swingerkomedie, der snarere er en analyse af mennesker i midtvejskrise og højst fremkalder bedrevidende fnis.

Biografanmeldelse
19. sep. 2016 | 21:29

Suburra

Stefano Sollimas gangster-thriller tegner et afgrundsmukt billede af en by badet i neonlys og mørke skygger, hvor ingen kan vide sig sikker.

Biografanmeldelse
15. sep. 2016 | 13:27

Free State of Jones

En væsentlig historie om de sortes vilkår efter slaveriets ophævelse tabes på gulvet i Gyldendals Bogklub-artig film.

Biografanmeldelse
14. sep. 2016 | 22:08

Blair Witch

Blair Witch lægger sig tæt op ad originalen fra 1999, men takket være et større budget kan den gå planken ud.

Biografanmeldelse
14. sep. 2016 | 19:25

Bridget Jones’ baby

Genkendeligheden er en styrke, og tolv år efter den seneste Bridget Jones-film er Renée Zellweger stadig lige så kikset og charmerende i sine røde pyjamasbukser.

Biografanmeldelse
14. sep. 2016 | 18:33

Sidste nat i Caracas

Alle forfølger alle i Guldløve-vinderen Sidste nat i Caracas, der er et fascinerende uforudsigeligt drama om forholdet mellem en moden herre og en ung voldsmand.

Biografanmeldelse
14. sep. 2016 | 10:29

One More Time with Feeling

Nick Cave forlader kunstnermyten og stiller sig frem som et sårbart menneske i en dokumentar om sønnens død og det musikalske sorgarbejde.

© Filmmagasinet Ekko