Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 373
Biografanmeldelse
21. juli 2014 | 17:28

Don Fabijans be­ken­del­ser

Man hygger sig undervejs i den djærve, rumsterende og oprigtigt folkelige Don Fabijans bekendelser. Vigtig bliver den dog ikke for alvor.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 18:41

Abernes planet: Re­vo­lu­tio­nen

Den nyeste film om Abernes planet er et smukt udført action-brag med overbevisende visuelle effekter og en enkel, men rammende kritik af krig.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 12:14

Som­mer­søn­dag

I den smukke og velspillede franske film Sommersøndag tynges alle karaktererne af smerte. Desværre taler filmen hverken til hjertet eller hjernen.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 09:26

Bad Neig­h­bours

Det er en skæg idé at lade Seth Rogen, den evige drengerøv, spille forsøgsvis moden familiefar i Bad Neighbours. Men filmen mangler det ægte vanvid, som får vittighederne til at fungere.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 09:00

My Life: Directed by Nicolas Winding Refn

Nicolas Winding Refn fremstår som dedikeret instruktør og ulidelig ægtemand i hustruen Liv Corfixens portræt, der har interessante bipersoner, men ikke føjer nye kapitler til personen i centrum.


Biografanmeldelse
09. juli 2014 | 19:15

Trans­formers: Age of Ex­tinc­tion

Den fjerde Transformers-film er et larmende og laaangt visuelt bombardement af effekter uden substans i pusterummene.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 17:03

Mi­ni­sek­ter­ne – kampen om myrernes dal

Halvanden times fransk animationsfilm om myrer og mariehøns. Uden dialog. Lyder det kedeligt? Det er det ikke! Minisekterne er raffineret børneunderholdning.

Biografanmeldelse
08. juli 2014 | 12:16

Ung og smuk

François Ozon har lavet et feministisk statement med historien om en syttenårig overklassepige, der vælger at blive prostitueret. Hvorfor hun gør det, er befriende uforklarligt!

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 16:21

Sådan træner du din drage 2

Sådan træner du din drage 2 spiller sikkert spil og følger alle regler for en animationsfilm i blockbuster-klassen. Men samtidig er det en de flotteste animationsfilm i lang tid.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 11:14

Et hus i Marokko

Tre søstre, deres mor og deres husholderske udfordrer vores fordomme om den undertrykte, muslimske kvinde i en marokkansk film, der både er sjov og tragisk.

Biografanmeldelse
02. juli 2014 | 08:04

Kraf­ti­di­o­ten

Norge viser sig for alvor som et filmland med ambitioner i den absurd-komiske Kraftidioten, der er Skandinaviens svar på Fargo. Stellan Skarsgård deler øretæver ud til den norske mafia.

Biografanmeldelse
26. juni 2014 | 09:37

Enough Said

Veltalende voksenfilm med James Gandolfini som førsteelsker speed-snakker a la Woody Allen om, hvor vigtigt det er behandle eks-kærlighed med respekt.

© Filmmagasinet Ekko