Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 997
Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 16:29

Manchester by the Sea

Der er både komik og gribende øjeblikke i Kenneth Lonergans velspillede komediedrama om anstrengte familieforhold.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 14:26

Un­der­ver­den

Fenar Ahmads hævndrama kæmper med troværdigheden, men som actionfilm er den en brutal Pusher for en ny generation.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 11:39

Dancer

Ballettens bad boy Sergei Polunin kæmper med dansen som både en gave og en byrde i vedkommende dokumentarfilm.

Biografanmeldelse
17. jan. 2017 | 13:11

En uge og en dag

Israelsk komediedrama tager morsomme og flagrende livtag med døden, men er gribende i sit portræt af hverdagen efter et tab.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 22:00

Lev om natten

Ben Afflecks ambitiøse gangsterdrama virker langt og usammenhængende på trods af veldrejet action og en fortryllende Elle Fanning.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 13:01

Dræberne fra Nibe

Ole Bornedal forsøger at forene ægteskabskomedie og provinssatire, men glemmer den vigtigste regel for komedier: At vi skal holde af personerne.

Biografanmeldelse
10. jan. 2017 | 10:19

Jackie

Natalie Portman er mageløst fremragende som sorgfuld præsidentenke, der ophøjer middelmådige John F. Kennedy til en amerikansk martyr.

Biografanmeldelse
05. jan. 2017 | 09:45

Nocturnal Animals – Natdyr

Når Tom Fords film fungerer bedst, er den en kompleks psycho-thriller om begæret og bestialiteten under vores civiliserede overfalde.

Biografanmeldelse
05. jan. 2017 | 08:21

Assassin’s Creed

Filmatisering af computerspil gør stemningen mere dunkel – desværre på bekostning af spillenes troværdighed og eventyrlighed.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:23

Skønheden i alting

Trods et stjernecast skuffer ensemblefilm med en sødsuppe af sentimentalitet, tom lommefilosofi og en tam Will Smith i hovedrollen.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:00

Syng

Syngende dyr i et stort talentshow skal redde koalabjørnen Buster Moons konkurstruede teater. Men til trods for læssevis af pophits og evergreens savner Syng gehør.

© Filmmagasinet Ekko