Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1031
Biografanmeldelse
25. feb. 2017 | 15:16

Auster­litz

Sergei Loznitsas dokumentarværk kræver tilskuerens tålmodighed, men belønningen er en tankevækkende, filmisk undersøgelse af holocaust-turisme.

Biografanmeldelse
25. feb. 2017 | 08:20

Zero Days

Månedens dokumentar i Cinemateket viser foruroligende, at cybervåben kan være lige så ødelæggende som andre våben.

Biografanmeldelse
24. feb. 2017 | 11:21

Efter kær­lig­he­den

De økonomiske følger af en skilsmisse udforskes hudløst ærligt og ultra-realistisk i belgisk-fransk drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før nogen bryder sammen.

Biografanmeldelse
22. feb. 2017 | 22:09

Fist Fight

Letfordøjelig amerikansk komedie er ligaer over de danske komedier. En sympatisk hovedrolle og noget på hjerte er vejen til god underholdning.

Biografanmeldelse
22. feb. 2017 | 09:58

Gold

Matthew McConaughey er charmerende som fedladen guldgraver med skæve tænder, men der mangler en klar vision.

Biografanmeldelse
17. feb. 2017 | 16:08

La La Land

Damien Chazelle forener nyt og gammelt, fantasi og virkelighed, i et vidunderligt mesterværk, der løfter musicalgenren op på et højere niveau.

Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 02:57

The Great Wall

Zhang Yimou kan koreografere blodige slag, så statister og monstre danser elegant. Men stilen er ikke længere særegen – og budskabet er tandløst.

Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 01:49

A Cure for Wellness

Gore Verbinskis sanatoriegyser er spækket med visuelt spektakulære rædsler, men meningen forsvinder som kurvand mellem hænderne.

Biografanmeldelse
15. feb. 2017 | 14:41

Al­le­ti­ders kvinder

Instruktøren Mike Mills har skabt en kærlighedserklæring til sin mor med en film, hvor selv små øjeblikke lyser af noget ægte.

Biografanmeldelse
15. feb. 2017 | 10:54

Guldfeber

Ramsaltet realisme, smertelig romantik og genial slapstick er ingredienserne i en af filmhistoriens største bedrifter, som holder den dag i dag.

Biografanmeldelse
12. feb. 2017 | 08:43

Operation Avalanche

Årets nørdedrama leger morsomt og overbevisende med den forestilling, at månelandingen var et stort svindelnummer.

Biografanmeldelse
09. feb. 2017 | 14:49

Fifty Shades – I mørket

Efterfølgeren i E.L. James’ erotiske Fifty Shades-univers er fantastisk underholdende. Desværre er det ikke på den gode måde.

© Filmmagasinet Ekko