Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 868
Biografanmeldelse
28. juli 2016 | 06:36

Bad Moms

Makkerparret bag The Hangover angriber perfekte speltmødre med arsenaler af bramfrie one-liners i letfordøjelig komedie.

Biografanmeldelse
28. juli 2016 | 05:56

Jason Bourne

Det klæder Bourne, at Matt Damon er blevet ældre, men fjerde film i serien er rodet, og instruktøren Paul Greengrass overdriver sin hyperaktive stil.

Biografanmeldelse
27. juli 2016 | 16:39

Miles Ahead

Don Cheadles biopic om Miles Davis er forfriskende anderledes, men yder ikke det musikalske geni retfærdighed.

Biografanmeldelse
27. juli 2016 | 10:38

Monsieur Chocolat

Velspillet, autentisk drama om den første sorte cirkusartist i Frankrig er lige så aktuel nu som for over hundrede år siden – og viser, at racismen er en universel konflikt.

Biografanmeldelse
26. juli 2016 | 10:00

Paco de Lucía: Fla­men­co­ens mester

Man får lyst til at hoppe i en tidsmaskine og tage til Spanien i midten af forrige århundrede, hvor den guitarbaserede flamenco havde sin storhedstid, inden den blev kommercialiseret allemandseje.

Biografanmeldelse
21. juli 2016 | 08:15

Den store venlige kæmpe

Spielbergs filmatisering af Roald Dahls børnebog er en film for alle, der er forelsket i sprog.

Biografanmeldelse
21. juli 2016 | 00:40

Star Trek Beyond

Star Trek Beyond fylder popcornsbægeret op, så man næsten glemmer, at den dybest set er endnu en Star Wars-efterligning.

Biografanmeldelse
20. juli 2016 | 22:09

Lights Out

Udmærket skuespil og velfungerende chok-effekter gør tænd-lyset-ellers-dør-du-gyser til en underholdende, men forudsigelig oplevelse.

Biografanmeldelse
20. juli 2016 | 08:26

Bjerget

Dragende israelsk drama bevæger sig mellem drøm og virkelighed på en kirkegård, hvor en kvinde i et kærlighedsløst ægteskab søger hen om natten.

Biografanmeldelse
19. juli 2016 | 22:33

Wien­er-​Dog

Legesyge og begsorte Todd Solondz spidder igen det miserable jordeliv, men overrasker også med sin mest hjertevarme og rørende scene til dato. 

Biografanmeldelse
14. juli 2016 | 09:31

The Legend of Tarzan

David Yates’ Tarzan-opdatering er et ganske underholdende action-eventyr, men kommer ikke fri af fortællingens racisme og sexisme.

Biografanmeldelse
14. juli 2016 | 08:35

The Dress­maker

Kate Winslet vender tilbage til sin barndoms flække i australsk film, der blander drama og romantisk komedie på en ikke altid lige overbevisende måde.

© Filmmagasinet Ekko