Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 537
Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 19:00

Hjem

Animationsfilm om integration i det ydre rum har et sympatisk budskab, men leverer det med en utåleligt belærende tone.

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 17:20

Selma

50-års-jubilæet for Martin Luther Kings berømte march markeres med en respektabel filmatisering, der er uhyre velspillet, men beholder fløjlshandskerne på.

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 14:40

F for får – filmen

Frode og de andre får hopper ubesværet fra fjernsyn til biograf. Der er ikke de store overraskelser, men til gengæld veloplagt og universel modellervokshumor.

Biografanmeldelse
25. mar. 2015 | 10:12

Skam­me­rens datter

Første del af Skammer-serien slås med et par børnesygdomme, men imponerer som dansk fantasy på internationalt niveau.

Biografanmeldelse
24. mar. 2015 | 15:18

Maps to the Stars

David Cronenberg går til angreb på det forløjede Hollywood med vanlig satire og misantropi, der er sortere end sort.

Biografanmeldelse
24. mar. 2015 | 12:03

Mod naturen

En norsk mand har lavet en film om en norsk mand, der vil finde sig selv – helt alene og i pagt med naturen. Heldigvis er det langt mindre navlepillende, end det lyder!

Biografanmeldelse
18. mar. 2015 | 23:51

Insurgent

Trods et hav af gode skuespillere og flotte effekter lider Insurgent af plotmæssige fejl og lidt for mange heldige tilfælde.

Biografanmeldelse
18. mar. 2015 | 20:14

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Efterfølgeren til John Maddens uventede hit tager os med tilbage til Indien og pensionist-resortet i et hjertevarmt, men langtrukkent gensyn.

Biografanmeldelse
18. mar. 2015 | 16:20

The Gunman

Selv med dygtige Sean Penn øverst på en ganske potent rolleliste skyder The Gunman kun med løst krudt.

Biografanmeldelse
18. mar. 2015 | 12:56

Grand Central

Månedens film i Cinemateket byder på fransk trekantsdrama, hvor det bedste samspil dog opstår mellem de to mænd og kulissen: et atomkraftværk.

Biografanmeldelse
17. mar. 2015 | 09:49

Korsvejen

En ung piges lidelseshistorie i et fanatisk kristent samfund er grusomt rørende og betagende smuk.

Biografanmeldelse
11. mar. 2015 | 14:08

Eventyret om Askepot

Ekstremt velspillende Cate Blanchett redder flot, men flad nyfortolkning af Disneys Askepot som den onde stedmor, der har dybde, charme og lækkert hår.

© Filmmagasinet Ekko