Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 521
Biografanmeldelse
04. mar. 2015 | 13:03

Chappie

Manden bag District 9 og Elysium har skabt en sjov og bjergtagende robot, der kommer i dårligt selskab i Sydafrikas gyder.

Biografanmeldelse
04. mar. 2015 | 10:01

Misfits

Dokumentar om tre homoseksuelles håb og drømme i det amerikanske bibelbælte giver aldrig indsigt i den modstand, de unge mennesker ifølge filmen lever med.

Biografanmeldelse
03. mar. 2015 | 16:32

Gett

Det kan tage årevis at blive skilt i Israel – hvis man overhovedet får lov. De sexistiske absurditeter hober sig op i kafkask retsalsdrama med empati og satirisk brod.

Biografanmeldelse
03. mar. 2015 | 13:52

Big Eyes

Fantasiens mester, Tim Burton, vover sig ud i virkelighedens verden med historien om maleren Margaret Keane. Men fantasi klæder nu engang Burton bedst.

Biografanmeldelse
03. mar. 2015 | 11:00

Jeg er stadig Alice

Oscar-vinderen Julianne Moore lader os mærke Alzheimers’ klamme hånd på egen krop i en befriende usentimental film, der lider af mild berøringsangst.

Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 23:27

Kingsman: The Secret Service

Matthew Vaughns nye tegneseriefilmatisering er en parodisk pærevælling, hvor action og satire har svært ved at forenes. Kun Colin Firth bider fra sig som hårdtslående spion med britisk klasse.

Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 10:53

The Woman in Black 2: Angel of Death

Hvor mange gange har krakelerede porcelænsdukker optrådt i gyserfilm? Anden omgang natteroderi med den sortklædte gengangerske føles som noget, der er oplevet før og bedre.

Biografanmeldelse
24. feb. 2015 | 19:15

Albert

En animeret opdatering af Ole Lund Kirkegaards hyldest til uregerlige drenge er sjovest, når den lader den politiske ukorrekthed herske.

Biografanmeldelse
24. feb. 2015 | 10:03

Mennesker bliver spist

Erik Clausens tag på demens i arbejderklassen, der stadig husker en bedre, socialdemokratisk fortid, er hans bedste film i årevis.

Biografanmeldelse
22. feb. 2015 | 23:30

Teorien om alting

Oscar-vinderen Eddie Redmayne leverer et rammende signalement af Stephen Hawking i en behageligt usentimental film om fysikerens fascinerende liv og ægteskab.

Biografanmeldelse
18. feb. 2015 | 17:41

Step­pe­ul­ven

Ole Christian Madsen har lavet en fejende flot, farve-knaldet film, men den fanger langt fra ånden fra den unge steppeulv Eik Skaløe – han havde fortjent bedre.

Biografanmeldelse
18. feb. 2015 | 01:18

Under the Skin

En af sidste års mest mystificerende, roste og betagende film kom aldrig i biografen. Men nu kan Under the Skin med Scarlett Johansson som rumvæsen på mandejagt ses som månedens film i Cinemateket.

© Filmmagasinet Ekko