Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 889
Biografanmeldelse
28. aug. 2016 | 23:17

Bolshoi Babylon

Dokumentar afslører, at forholdene på verdens bedste ballet, Bolsjoj-teatret i Moskva, næsten kan måle sig med rædslerne i thrilleren Black Swan.

Biografanmeldelse
27. aug. 2016 | 22:52

Fritz Bauer: En fjende af staten

Filmen om nazi-jægeren i efterkrigstidens Tyskland er spændende, som kun en thriller kan være det. Oven i købet bliver man klogere.

Biografanmeldelse
25. aug. 2016 | 00:14

Find Dory

Den glemsomme og bedårende kirurgfisk fra Find Nemo er hovedperson i opfølgeren, hvor Pixar skruer ned for originaliteten.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 21:07

War Dogs

Jonah Hill er forrygende som bamset psykopat, men komedien om våbenhandel bliver aldrig satirisk spiddende.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 10:49

Sparrows

Stortalentet Rúnar Rúnarsson går i sine egne fodspor i blændende fotograferet drama om en drengs modning – og taber et skridt i den ellers lovende karriere.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 09:27

The Lobster

Græske Yorgos Lanthimos er totalt i kontrol i sin første internationale film, der er den mærkeligste kærlighedsfilm i mands minde.

Biografanmeldelse
22. aug. 2016 | 14:34

Florence

Stephen Frears film om ”verdens værste sangerinde” er kostelig, men trænger også ind til en kerne af god tro, som er rørende.

Biografanmeldelse
20. aug. 2016 | 00:35

Holy Hell

Historien om, hvordan en ung instruktør endte op i en sygelig skønhedskult, er både fascinerende og frustrerende.

Biografanmeldelse
18. aug. 2016 | 07:17

The Shallows

Et overflødighedshorn af effekter kan ikke skjule, at forsøget på at lave en slags Jaws til GoPro-generationen er mere komisk end uhyggeligt.

Biografanmeldelse
16. aug. 2016 | 17:34

Søstre

Japansk familiedrama om at leve i nuet og hvile i familiens skød er velspillet og rørende, men er på nippet til at blive sentimental.

Biografanmeldelse
15. aug. 2016 | 21:54

Weiner

Portrættet af den amerikanske borgmesterkandidat Anthony Weiner, der sendte nøgenbilleder af sig selv, er en morbidt fascinerende katastrofefilm.

Biografanmeldelse
11. aug. 2016 | 00:40

Love & Friend­ship

Whit Stillman har skabt den morsomste og mest amoralske Jane Austen-filmatisering, og Kate Beckinsale er ikke set bedre.

© Filmmagasinet Ekko