Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 458
Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:31

Dommeren

Robert Duvall og Robert Downey Jr. spiller far og søn i et retssalsdrama, hvor følelser og hemmeligheder udbasuneres uden fornemmelse for subtilitet.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:27

Serena

Susanne Biers periodedrama er endelig kommet til verden, og resultatet af den mystisk lange fødsel er et smukt, men rodet problembarn, der ikke vækker kærlighedsfølelser.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 12:51

Force Majeure

Er man en rigtig mand, hvis man redder sig selv og efterlader kone og børn til at dø i en lavine? Det spørgsmål tager en svensk filmmester op i sin bedste – og sjoveste – film til dato.

Biografanmeldelse
25. nov. 2014 | 20:35

Dum og dummere 2

Uvorn komedie lever op til sin tyve år ældre storebror: Jim Carrey er stadig kongen af fysisk komik, og toeren er lige så herligt dum – eller dummere – end etteren.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 21:35

Short Term 12

Drama om sympatiske pædagoger på et børnehjem med sympatisk traumatiserede teenagere er gennemsympatisk – grænsende til det irriterende.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 19:45

Bryl­lup­ska­os

Romantisk fransk komedie om bryllupper på tværs af kulturer prædiker tolerance, men den underliggende tone er dybt racistisk.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 13:08

Human Capital

Italiensk Oscar-kandidat er et intelligent dobbelt-familiedrama, der viser, hvordan kærlighed erstattes af pengetransaktioner i finanskrisens grådige æra.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 09:15

The Hunger Games: Mo­ck­in­gjay – del 1

Mockingjay – del 1 stråler af talent, fortælleoverskud og æstetisk sikkerhed og gør Hunger Games-serien til en saga om undertrykkelse og frihedskamp.

Biografanmeldelse
18. nov. 2014 | 11:43

Familien Jul

Sød og sjov julefilm har mere tilfælles med de gamle film om Far til fire og Min søsters børn end de nye.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 16:54

The Captive

Der er kidnapning, pædofili, skyld, sorg og mystiske spor. Men i Atom Egoyans hænder bliver The Captive til en kedelig thriller med et skolepige-pænt budskab.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 12:21

Fury

Fury er et intenst, intimt og nådesløst blodigt soldaterportræt, der giver et hårrejsende indblik i, hvad krig kan gøre ved en mand.

Biografanmeldelse
11. nov. 2014 | 14:50

Stille hjerte

Bille August har med et livsbekræftende kammerspil om aktiv dødshjælp lavet sin mest helstøbte film i over tyve år.

© Filmmagasinet Ekko