Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 48
Serieanmeldelse
18. feb. 2017 | 17:37

Crashing

For undseelig til for alvor at rykke i lattermusklerne, men komedieserie om maskinrummet bag standup-scenen er et forfriskende sympatisk bekendtskab.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 11:49

Deut­schland 83

Koldkrigsparanoia og DDR-spionage er kernen i medrivende tysk serie, der tegner et farverigt tidsbillede af 80’erne.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Serieanmeldelse
08. feb. 2017 | 10:42

Girls – sæson 6

I den sidste sæson af det skelsættende generationsportræt fortsætter Lena Dunham seriens rebelske stil og træder for alvor frem som en af tidens vigtigste stemmer.

Serieanmeldelse
03. feb. 2017 | 11:50

Santa Clarita Diet

Satiren er diffus, men humoren sprøjter veloplagt i blodig Netflix-serie, der viser en flink zombies kvaler i forstaden.

Serieanmeldelse
01. feb. 2017 | 14:54

Taboo

Tom Hardy spiller hårdkogt Afrika-fanatiker i stemningsfuld tv-serie, der fungerer bedst, når helten er mest skrøbelig.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
23. jan. 2017 | 20:10

The Crown

Serie om Dronning Elizabeth er en soap i luksusliner-klassen, men rejser også en debat om monarkiets rolle i et moderne samfund.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Serieanmeldelse
10. jan. 2017 | 13:51

Mozart in the Jungle – sæson 3

Musikalsk komedieserie byder på eskapistiske glæder og skaber fremragende øjeblikke i samspillet mellem de skæve figurer.

© Filmmagasinet Ekko