Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 138
Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

Serieanmeldelse
18. feb. 2018 | 21:50

Broen IIII

Mange tråde skulle til sidst bindes sammen, men det sluttede mere med en kællingeknude end et hårdkogt råbåndsknob.

Serieanmeldelse
11. feb. 2018 | 15:42

Here and Now

Alan Balls opfølger til tv-mesterværket Six Feet Under drukner i en pærevælling af politisk korrekthed og spirituel hokuspokus.

Serieanmeldelse
22. jan. 2018 | 22:48

Coun­ter­part

Sci-fi-serie leger med livets store spørgsmål i en historie, hvor verden blev splittet i to under Den Kolde Krig.

Serieanmeldelse
21. jan. 2018 | 08:56

High Main­ten­ance – sæson 2

En katastrofe a la Trump sætter den empatiske potdealer på overarbejde i New York-serien, der byder på sjældne karakterer i selv et stadigt mere progressivt tv-landskab.

Serieanmeldelse
13. jan. 2018 | 12:41

The Girl­friend Ex­per­i­ence – sæson 2

Midt under #MeToo nuancerer dramaserie om luksusprostitution forholdet mellem sex og magt og lader kvinder være lige så usympatiske som mænd.

Serieanmeldelse
03. jan. 2018 | 10:26

Broen IIII, afsnit 1-2

Terror er på trapperne i sidste sæson af den mest skelsættende Nordic Noir-serie, som starter spændende med stening under Øresundsbroen.

Serieanmeldelse
27. dec. 2017 | 10:18

The X-Files – sæson 11

Scully og Mulder er tilbage – desværre. Ellevte sæson skuffer og kun et afsnit ud af de første fem er værd at bruge tid på.

Serieanmeldelse
25. dec. 2017 | 14:06

Black Mirror – sæson 4

Der bliver leget med Star Trek og kærligheden som begreb i antologiserien, der ikke er så original længere, men stadigvæk vedkommende som få.

Serieanmeldelse
24. dec. 2017 | 17:07

Modus – sæson 2

Underholdningsværdien stiger i anden sæson af svensk krimiserie, der til gengæld må slække på troværdigheden og karaktertegningen.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
11. dec. 2017 | 18:56

Jim & Andy: The Great Beyond

Hemmeligholdte optagelser af Jim Carreys forvandling til komikeren Andy Kaufman i 1999 afslører et fascinerende vanvid, der sætter skuespillerens aktuelle image i relief.

© Filmmagasinet Ekko