Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 119
Serieanmeldelse
20. nov. 2017 | 15:48

Better Things – sæson 2

Pamela Adlon fortjener at blive hyldet som serieskaber, skuespiller og instruktør, for hun leverer en forrygende skæg og rørende hyldest til moderrollen.

Serieanmeldelse
30. okt. 2017 | 00:29

The Long Road Home

National Geographics serie om en gruppe amerikanske soldater i Irak-krigen er et solidt og unødigt heroiserende drama.

Serieanmeldelse
29. okt. 2017 | 15:23

Suburra: la serie

Italiensk Netflix-serie om hårde bananer i et dystert Rom udvikler et persongalleri, som kan hamle op med selv rockerfamilien i Sons of Anarchy.

Serieanmeldelse
25. okt. 2017 | 11:56

Mind­hunter

David Finchers seriemorder-serie blegner ved siden af hans filmiske mesterværker, men finder tålmodigt det store monster i det lille menneske.

Serieanmeldelse
24. okt. 2017 | 21:38

Stranger Things – sæson 2

Sci-fi-eventyret fortsætter med flere monstre, dybere karakterer og en mageløs retrostil, som får serien til at ligne en filmklassiker fra 1984.

Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 17:46

Curb Your En­thu­si­asm – sæson 9

Larry David gør gamle fans nervøse, når han trækker i en dårlig revy-forklædning. Men han finder tilbage på sporet med Salman Rushdie, der forbinder fatwa og sex.

Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 10:19

Star Trek: Discovery

Med antihelte og tvivl er den spændende nye tilføjelse til kultserien mere dyster og nærmest U-Star Trek’sk.

Serieanmeldelse
18. okt. 2017 | 14:48

Rick and Morty – sæson 3

Tidens sjoveste animationsserie blander platheder og eksistentialisme i ny sæson, der med svimlende humor sender familien i terapi.

Serieanmeldelse
10. okt. 2017 | 16:21

Perfekte steder

TV 2 Zulus romantiske serie byder på gode øjeblikke og en glimrende Sara Hjort Ditlevsen, men mangler vildskab i brydetaget med kærligheden.

Serieanmeldelse
25. sep. 2017 | 22:39

Trans­par­ent – sæson 4

Serien om den jødiske familie fra Los Angeles fortsætter med at være banebrydende for, hvordan man kan behandle komplekse emner som angst og transkønnethed.

Serieanmeldelse
24. sep. 2017 | 20:57

Herrens veje

DR’s nye søndagsserie er fermt underholdende, men vor anmelder mener, at præster i den danske folkekirke har grund til at være stødt på præstekraven.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 09:50

Vice Prin­cipals – sæson 2

Diabolsk morsom komedieserie spidder de vrede, hvide mænd, der gjorde Donald Trump til verdens mest magtfulde mand.

© Filmmagasinet Ekko