Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 172
Serieanmeldelse
17. aug. 2018 | 10:41

Ozark – sæson 2

Byrde-familien kommer igen ud på det moralske overdrev i lovende start på anden sæson af Netflix’ pendant til Breaking Bad.

Serieanmeldelse
13. aug. 2018 | 21:28

Klovn – tilbage til hverdagen

Pinlighedskomik og panikalder varer for evigt, skriver Lars Bukdahl og hylder den egentlige stjerne i Klovn: Mia Lyhne!

Serieanmeldelse
10. aug. 2018 | 22:04

Insecure – sæson 3

Issas kærlighedsliv, karriere og boligsituation er gået i vasken, men det forhindrer ikke seriens nye sæson i gedigen galgenhumor.

Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

Serieanmeldelse
27. juli 2018 | 07:00

Castle Rock

Stephen King-serie kommer langsomt fra start, men den fri leg i gysermesterens univers giver forhåbninger om skrækindjagende fanfiction.

Serieanmeldelse
25. juli 2018 | 10:22

GLOW – sæson 2

Selv hvis man ikke bryder sig om wrestling, er det umuligt at modstå de underskønne kvinders charmerende favntag med livet.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 16:29

Sharp Objects

Amy Adams brillerer som skrøbelig journalist med ar på sjælen i fortættet sydstats-morddrama, der er lige så gribende som første sæson af True Detective.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Serieanmeldelse
30. juni 2018 | 13:19

Hjem­me­ba­ne

Norsk dramaserie om den første kvindelige fodboldtræner i den bedste liga er højaktuel, fyldt med fængslende karakterer og stærke skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 17:31

Swe­et­bit­ter

Dramaserie om New Yorks fancy restaurationsbranche byder på dragende personer og et fascinerende miljø, men serien slutter, før vi når hovedretten.

© Filmmagasinet Ekko