Anmeldelser

For tag: danmarks radio
37 - 48 ud af 77
Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 16:34

Når støvet har lagt sig

Ambitiøs DR-serie om små skæbner i terrorens store spil er fyldt med sympatiske intentioner, men kunne lære noget af de gamle grækere.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 21:46

World on Fire

Vor tidsånds politiske korrekthed og angst for at krænke fører til et mylder af fejl og mangler i britisk melodramaserie om Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
02. apr. 2020 | 11:27

M – en by jager en morder

Serieopdatering af Fritz Langs krimi-mesterværk bibeholder den ildevarslende kendingsmelodi, men putter for meget melodramatisk fyld på historien.

Serieanmeldelse
15. mar. 2020 | 13:40

Den utrolige historie om Alexander Blomqvist

DR3-serie viser forbilledligt, hvordan et usikkert menneske, der forsøger at skyde en genvej via løgnens ulidelige lethed, bliver fanget i sit eget spind.

Serieanmeldelse
06. mar. 2020 | 08:44

Scand­inavi­an Star

Foragten for menneskeliv i skibskatastrofen er rystende i vigtig DR-dokumentarserie, der er nervepirrende som en thriller og fuld af ubærligt stærke følelser.

Tv-anmeldelse
02. mar. 2020 | 13:29

Angrebet – Omars vej til Kr­udt­tøn­den

Grundig dokumentar om terrorangrebet i København 2015 tegner et nuanceret og menneskeligt billede af en ung mand, der blev svigtet af myndighederne.

Serieanmeldelse
25. feb. 2020 | 15:41

Noia

Frederikke Dahl Hansen er betagende, bidsk og slet ikke humorforladt i DR-serie, der tager en spiralbevægelse ned i en undergrund af techno og stoffer.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

Serieanmeldelse
20. feb. 2020 | 08:51

Humoren der formede dig

Med rigelige mængder af morsomt arkivmateriale og spændende betragtninger fra hovedpersonerne får 90’ernes DR-satire nyt liv i dokumentarserie.

Serieanmeldelse
14. feb. 2020 | 09:18

Fars pige

Det mest slående ved udskældt far på DR er, at han bruger en masse tid sammen med sin datter og med serien har lavet smart reklame for sin tøjbutikskæde.

Serieanmeldelse
02. feb. 2020 | 20:27

Når støvet har lagt sig, afsnit 1-3

Med iskold skildring af terror og hjertevarme menneskeportrætter undersøger DR’s nye dramaserie danskerne i frygtens tidsalder.

Tv-anmeldelse
31. jan. 2020 | 11:11

Riskær – den dømte demokrat

Michael Graversens DR-dokumentar nuancerer billedet af Klaus Riskær Pedersen og byder på et par tåkrummende scener, der kommer bag facaden.

© Filmmagasinet Ekko