Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 267
Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 13:55

The Hateful Eight – afsnit 1-4

I dagens identitetspolitiske klima føles Tarantinos western mere politisk ukorrekt end ved premieren i 2015, men hvorfor klippe den op til en tv-serie?

Serieanmeldelse
22. juni 2019 | 19:09

Euphoria

Identiteten udfolder sig i samarbejde med teenageværelsets wifi-signal i HBO-serie, der skildrer Generation Z med respekt og følsomhed.

Serieanmeldelse
21. juni 2019 | 10:03

City on a Hill

Politidrama af Boston-drengene Ben Affleck og Matt Damon er en skuffende tyndslidt The Wire-klon, hvis figurer er så nuancerede som tændstikmænd.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 21:17

Him­mels­da­len

En kvinde ender ved en fejltagelse på et sanatorium med psykopater i svensk serie, der holder spændingen oppe med julelege mellem himmel og helvede.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Serieanmeldelse
07. juni 2019 | 11:38

After Life

Der er øjeblikke af sandhed og poesi i Ricky Gervais’ serie om sorg, men enmandsforestillingen er ofte mere pladder end humanisme.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 09:12

Vida – sæson 2

Særpræget skildring af kulturen i en mexicansk ghetto i Los Angeles er fortalt med hjerteblod og sans for drama.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Serieanmeldelse
29. maj 2019 | 12:09

Good Omens

Jordens undergang er munter i selskab med karismatiske David Tennant og Michael Sheen, men satiren i britisk serie virker bedaget og tandløs.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:54

Catch-22

Sørgmuntre mænd pendler mellem paradis og helvede med ordrig forvekslingskomik i serieudgaven af den satiriske krigsklassiker.

© Filmmagasinet Ekko