Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 190
Serieanmeldelse
19. okt. 2018 | 00:07

Making a Murderer – sæson 2

Er den nye forsvarsadvokat samaritan eller grib? Vil sæson 2 pege på mulige gerningsmænd? Hvem er det egentlig, der ”skaber en morder”? True crime-hittet tager en interessant, men farlig drejning.

Serieanmeldelse
17. okt. 2018 | 16:48

Forever

Selv ikke i efterlivet, hvor man er blevet forenet med den eneste ene, slutter jagten på lykken, viser forfriskende original Amazon-serie.

Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Serieanmeldelse
14. okt. 2018 | 22:57

Herrens veje II

I anden sæson af DR’s serie om tro og tvivl får Gud ikke engang en chance om søndagen.

Serieanmeldelse
10. okt. 2018 | 17:20

The Haunting of Hill House

Under Netflix’ store gysersatsning gemmer der sig ikke blot en klam spøgelseshistorie, men også et tragisk familiedrama.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 09:47

The Marvelous Mrs. Maisel

Den store vinder ved årets Emmy-uddeling er med sin fortælling om en husmors blomstrende standup-karriere i 50’ernes konservative USA det endegyldige bevis på, at kvinder er sjove.

Serieanmeldelse
19. sep. 2018 | 08:39

30

Anden sæson af komedieserie om grænselandet mellem ungdommen og voksenlivet er fyldt med charmerende personer og morsomme situationer.

Serieanmeldelse
17. sep. 2018 | 09:39

Maniac

True Detective-instruktøren Cary Fukunaga har med Jonah Hill og Emma Stone i spidsen skabt en syret, melankolsk og virkelig morsom komedieserie.

Serieanmeldelse
14. sep. 2018 | 09:44

Condor

Ondskabens ansigt er en smule letkøbt i eksplosiv serie, som dog skaber drøneffektiv spænding i sin opdatering af paranoia-thriller.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 12:57

Lovleg

Ny NRK-serie om det komplicerede ungdomsliv er frisk og humoristisk, men fyldt med utroværdigt mange pinlige øjeblikke.

© Filmmagasinet Ekko