Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 470
Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 18:11

Noget om Emma

Unuancerede mandefølelser og en egocentrisk hovedperson gør DR3-serie til et bud på årets mest utidssvarende oplevelse.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 15:36

Your Honor

Krimi og forældredrama forenes i miniserie, hvor Bryan Cranston fra Breaking Bad overbeviser som dommeren, der går til yderligheder for at beskytte sin søn.

Serieanmeldelse
28. nov. 2020 | 17:36

The Flight Attendant

Spænding og komik går hånd i hånd i mordmysterium, der emmer af kærlighed til 1960’ernes krimikomedier.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
19. nov. 2020 | 20:38

Marvel 616

Dokumentarserie på Disney+ om superhelte-imperiet Marvel dykker ned i den fascinerende historie, men minder rigeligt om propaganda.

Serieanmeldelse
18. nov. 2020 | 14:26

Friheden – sæson 2

Morsomt svindlerdrama om fuppende forstadspar er opfindsom underholdning med forrygende skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
14. nov. 2020 | 21:06

Truth Seekers

Nick Frost træder et skridt frem og Simon Pegg ét tilbage i en okkult detektivserie, der med lån fra Doctor Who og X-Files er mere munter end morsom.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 19:09

Hutlifusk

Dansk mockumentary leger med den geniale idé, at EM-sejren i ’92 var matchfixing, men TV 2 Zulu-serien mister undervejs grebet om virkeligheden.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 18:40

The Crown – sæson 4

Fortsættelsen af det kongelige periodedrama spinder guld på Thatcher-æraens splittede Storbritannien og Prinsesse Dianas dystre skæbne.

Serieanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:53

His Dark Materials – sæson 2

Seriefortsættelse af Philip Pullmans populære fantasy-bøger skruer op for dramaet og intensiteten i hæsblæsende anden sæson.

Serieanmeldelse
10. nov. 2020 | 19:52

A Teacher

Drama om forhold mellem kvindelig lærer og hendes elev gør os ikke klogere på magtmisbrugets komplicerede psykologi.

Serieanmeldelse
09. nov. 2020 | 18:49

Industry

Med stort fokus på sex og stoffer formår serie om unge mennesker i den engelske finansverden ikke at forløse sit potentiale som generationsportræt.

© Filmmagasinet Ekko