Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 608
Serieanmeldelse
13. jan. 2022 | 16:58

Euphoria – sæson 2

Serie-sensation om ungdommens dårskab kæmper hårdt for at bryde tabuer, men får med et hav af pikke afmystificeret fallossen.

Serieanmeldelse
13. jan. 2022 | 10:50

1883

Instruktøren bag Wind River leverer varen til enhver seer med en hungrende cowboysjæl og krydrer med et stænk moderne realisme.

Serieanmeldelse
12. jan. 2022 | 23:39

Dog­gysty­le – sæson 3

Tredje sæson af DR’s ungdomsserie om den flabede, slushice-drikkende Asta er båret af nuancerede karakterer, sjove øjeblikke og charmerende budskaber.

Serieanmeldelse
10. jan. 2022 | 16:27

Peace­maker

James Gunns serie om voldsparat antihelt har en af tv-historiens bedste åbningssekvenser og serverer blodige eskapader med et herligt glimt i øjet.

Serieanmeldelse
06. jan. 2022 | 15:11

The Mire

Overset polsk krimiserie på Netflix er med medrivende miljøskildring og gotisk uhygge en af de flotteste perler i det store streaminghav.

Serieanmeldelse
25. dec. 2021 | 11:05

Et liv som dronning

Med sin naturlige karisma og visdom gør Dronning Margrethe en lidt for ærbødigt fortalt serie om sit begivenhedsrige liv seværdig.

Serieanmeldelse
23. dec. 2021 | 07:24

The Sex Lives of College Girls

Amerikansk serie skildrer tilværelsen og sexlivet for fire kvindelige universitetsstuderende med en humor, der er konstant overraskende.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 13:20

Station Eleven

Håbet gennemsyrer stemningsfuld og velspillet miniserie, hvor civilisationen er blevet smadret af en dødbringende influenza.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 11:04

Hacks

Prisvindende HBO-komedieserie er et fremragende portræt af to kvinder fra forskellige generationer og en tid, hvor vi udnytter hinanden i en grænseløs søgen efter opmærksomhed.

Serieanmeldelse
11. dec. 2021 | 15:32

And Just Like That ...

Miniserie i Sex and the City-franchisen prøver desperat at ramme tidens ånd, men fejler eklatant.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 16:00

Panik

Morten Vogt Urup og Christian Fuhlendorffs serie om at blive far er så ringe, at vores anmelder har ledt med lys og lygte efter noget godt at fremhæve.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 09:59

The Witcher – sæson 2

Kim Bodnia er fremragende i anden sæson af Netflix’ fantasy-serie, der hæver niveauet markant og er et must see.

© Filmmagasinet Ekko