Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 326
Serieanmeldelse
26. jan. 2020 | 00:25

22. juli – Dagen der ændrede Norge

Norsk serie hjælper os med at forstå en skæbnesvanger sommerdag i 2011, der ikke bare har traumatiseret Norge, men også vil hjemsøge resten af Europa i mange år frem.

Serieanmeldelse
25. jan. 2020 | 11:40

Ba­de­ho­tel­let – sæson 7

Syvende sæson af det populære kostumedrama finder en sjælden balance mellem historiske perspektiver og festlig folkekomedie.

Serieanmeldelse
23. jan. 2020 | 10:58

Rick and Morty – sæson 4, del 1

Den banebrydende animationsserie om et supergeni og hans barnebarn gør op med aggressiv fanbase og leverer mere sublim science fiction-komik.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

Serieanmeldelse
20. jan. 2020 | 10:00

Avenue 5

Hugh Laurie brillerer som kaptajn på et overklasse-cruise i det ydre rum, men de mange punchlines fra Veep-skaber Armando Iannucci svæver i atmosfæren.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

Serieanmeldelse
09. jan. 2020 | 17:46

Formula 1: Drive to Survive

Velproduceret Netflix-serie om Formel 1 underholder, men trænger ikke dybere ned i stoffet og ender som et ukritisk resumé af 2018-sæsonen.

Serieanmeldelse
03. jan. 2020 | 10:06

Dracula

Gement charmerende Claes Bang som vampyrernes blodtørstige hersker er det bedste ved Netflix-serie af skaberne bag Sherlock.

Serieanmeldelse
02. jan. 2020 | 12:24

Deut­schland 86

Konstant spændende spionserie er et satirisk spejl af DDR’s vej til opløsning og Forbundsrepublikkens eskalerende amerikanisering.

Serieanmeldelse
25. dec. 2019 | 19:33

The Con­fes­sion Killer

Henry Lee Lucas tilstod mere end 100 mord, men effektiv Netflix-miniserie viser faren ved at lade sig fortrylle af en seriemorder.

Serieanmeldelse
21. dec. 2019 | 21:19

32

Julie og Jespers ikke altid flatterende generationsportræt er stille og roligt vokset til en af tidens bedste danske serier, der fortjener et større publikum.

Serieanmeldelse
14. dec. 2019 | 15:24

The L Word: Gen­er­a­tion Q

Den banebrydende lesbiske serie The L Word gjorde nærmest mænd overflødige, men ti år senere føles opfølgeren overraskende konfliktsky og forudsigelig.

© Filmmagasinet Ekko