Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 540
Serieanmeldelse
10. apr. 2021 | 23:03

Over Atlanten

Selv om Discovery har gjort et scoop og fået Lars Løkke Rasmussen med ombord, bliver man ikke det mindste søsyg, hvis man kan holde sin IKEA-kaffekop bare nogenlunde vandret.

Serieanmeldelse
10. apr. 2021 | 01:28

The Nevers

Underholdende sci-fi-serie om Victoriatiden har et potentiale, hvis den kan forenkle plottet og rive sig fri af skandaleombruste Joss Whedon.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:39

Ex­term­in­ate All the Brutes

Instruktøren bag I Am Not Your Negro har skabt sit magnum opus, der chokerer og trætter med billeder af den hvide mands folkemord.

Serieanmeldelse
09. apr. 2021 | 18:04

Min­kav­ler­ne – sæson 2

Fornyet samfundsrelevans kan ikke løfte komedieserie, der mangler noget så essentielt som en velskrevet vittighed.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 15:32

Limboland – sæson 2

Den nye generations bedste kvindelige skuespillere sprudler i glimrende dansk pendant til Girls, hvor særligt én sexscene gør indtryk.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 13:35

Snabba Cash

Med et genialt kameraarbejde af blandt andre danske Erik Molberg Hansen løfter serien om det svenske bandemiljø sig til dystert portræt af et samfund på bristepunktet.

Serieanmeldelse
31. mar. 2021 | 13:16

Pray, Obey, Kill

HBO-dokumentar om en sensationel mordsag i en religiøs kult i Sverige er en af de bedste true crime-serier til dato.

Serieanmeldelse
30. mar. 2021 | 19:59

Sneengle

Alternativ optrevling af mysteriet i krimi opvejer den enøjede skildring af klasseskel i det nye søndagsdrama på DR.

Serieanmeldelse
29. mar. 2021 | 12:28

Vaffel og Mochi

Børneserie med Michelle Obama og to tøjdukker på kulinarisk dannelsesrejse byder på læring, hjertevarme og en sympatisk morale.

Serieanmeldelse
28. mar. 2021 | 11:29

Guru

Simon Kvamms serie om jysk lifecoach er en elegant og næsten kærlig satire over selvhjælpsindustrien med en overraskende alvorlig slutning.

Serieanmeldelse
26. mar. 2021 | 09:21

The Ir­reg­u­lars

Der bliver fokuseret på ungdommen i uhyggelig og sjældent brugt indgangsvinkel til Sherlock Holmes-universet.

Serieanmeldelse
25. mar. 2021 | 09:25

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 2

Med et forfriskende fokus på mandlige ofre er anden sæson af dansk krimiserie noget af det mest nyskabende i dansk tv-dramatik meget længe.

© Filmmagasinet Ekko