Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 571
Serieanmeldelse
09. sep. 2021 | 18:43

Scenes from a Marriage

HBO-genindspilning af Bergmans mesterlige hovedværk når ikke originalen til sokkeholderne, men det er et godt drama med sans for de små ryk i et kærlighedsforhold.

Serieanmeldelse
04. sep. 2021 | 09:41

Blå bog for evigt

TV 2-serie om gymnasie-reunion er sjovest, når den giver sig tid til guru-råd og samtaler om, hvordan man udtaler stracciatella.

Serieanmeldelse
03. sep. 2021 | 16:30

Fredløs

Trods et legende billedsprog er femten minutters afsnit ikke nok til at nuancere kulturmødet i DR’s nye dramaserie.

Serieanmeldelse
31. aug. 2021 | 15:30

Forhøret – sæson 2

En sørgende mor psykoanalyserer sig igennem Københavns korrupte underverden i Nordic Noir-serie, hvor Trine Dyrholms ekspressive skuespil ikke kommer til sin ret.

Serieanmeldelse
27. aug. 2021 | 23:47

Våde veninder

Folkene i DR er åbenbart så erotisk uoplyste, at de tror, at kærlighedslivet og intimiteten begynder ved den glinsende endetarmsåbning.

Serieanmeldelse
24. aug. 2021 | 07:42

Bok­sed­reng fra Blokken

DR-serie om drengeliv i Vollsmose går lige i hjertekulen, så længe den indfanger autentiske øjeblikke og viser boksningens socialiserende effekt.

Serieanmeldelse
19. aug. 2021 | 06:43

Rainbow

Charmerende ungdomsserie dykker med energi og visuel opfindsomhed ned i, hvordan det er at vokse op i en regnbuefamilie.

Serieanmeldelse
12. aug. 2021 | 10:34

The White Lotus

HBO’s komediedrama er fortjent en af tidens hotte serier, der fascinerer med sin satire over den forkælede overklasse i et hawaiiansk feriehelvede.

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 15:20

Klemt

Eva Jins triste og akavede tv-vært kommer på urkomiske eskapader, men karakterens kompleksitet kanaliseres ikke ud i historien.

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 01:19

Naomi Osaka

Et almindeligt, sårbart menneske træder frem i atypisk sportsdokumentar om en af de største stjerner på tennishimlen.

Serieanmeldelse
08. aug. 2021 | 14:21

Fars drenge

Drengerøvskomedie er forbløffende usjov, har et forstokket kvindesyn og sætter sig uelegant mellem to genrestole.

Serieanmeldelse
20. juli 2021 | 09:10

De dyre piger

Dybsindig DR3-serie piller pynten af Instagram-generationens overfladiske, usikre piger og rejser spørgsmålet, om vi er i stand til at bruge sociale medier uden at tage skade af det.

© Filmmagasinet Ekko