Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 706
Serieanmeldelse
24. nov. 2022 | 15:18

Guru II

Anden sæson af Simon Kvamms gennemironiske DR-serie om en livsstilsguru har mistet lidt skarphed, men slutningen er lårklaskende genial.

Serieanmeldelse
12. nov. 2022 | 16:10

The Crown – sæson 5

90’erne står i fuldt flor med dristige farver og mønstre, men selv om Elizabeth Debicki ligner Diana på en prik, var virkelighedens prinsesse mere kompleks.

Serieanmeldelse
10. nov. 2022 | 11:26

Nissen flytter altid med

Uden at ødelægge julestemningen pensioneres den folkekære nisse Pyrus i TV 2-dokumentar, der viser berømmelsens pris.

Serieanmeldelse
09. nov. 2022 | 00:53

Bad Bitch

Diêm Camilles dramakomedie tegner et modigt og nuanceret portræt af en sort kvinde, der dulmer identitetskrisen med fester og seksuelle udskejelser.

Serieanmeldelse
28. okt. 2022 | 10:11

Troldspej­let Special

Jakob Stegelmanns troldspejl er stået op af graven og har fået nyt liv i et langt skarpere format, som går perfekt i spænd med redaktionens podcasts.

Serieanmeldelse
26. okt. 2022 | 05:52

This England

Michael Winterbottoms serie er en skarp diagnosticering af den britiske regerings håbløst elendige håndtering af coronavirus.

Serieanmeldelse
21. okt. 2022 | 13:35

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix-serien, der advarer mod idoldyrkelse af seriemordere, forfalder selv til kvalm fascination af en nekrofil kannibal.

Serieanmeldelse
19. okt. 2022 | 23:02

The Rising

Dansk skuespiltalent er overbevisende i rollen som en afdød teenager, der leder efter sin egen morder i spændingsfyldt britisk krimi-thriller.

Serieanmeldelse
11. okt. 2022 | 12:52

Nordland ’99

Ekko Shortlist-instruktør flytter med elegant håndelag Stranger Things og Twin Peaks ud på den jyske vestkyst i ungdomskrimi.

Serieanmeldelse
10. okt. 2022 | 10:17

Riget Exodus

Med et djævelsk glimt i øjet afslutter Lars von Trier sin kultserie i en grandios finale, der byder på sprælsk satire over krænkelseskultur, bureaukrati og ikke mindst sig selv.

Serieanmeldelse
07. okt. 2022 | 16:09

Sherwood

Politisk indigneret og intelligent serie om moderne Robin Hood-morder er engelsk krimi, når den er allerbedst.

Serieanmeldelse
29. sep. 2022 | 21:22

Carmen Curlers

Flamboyant DR-satsning med anstrøg af Matador skildrer underholdende 1960’ernes skelsættende ændringer i det danske samfund.

© Filmmagasinet Ekko