Anmeldelser

1 - 12 ud af 2837
Biografanmeldelse
29. okt. 2020 | 10:36

The Witches

Instruktøren bag Tilbage til fremtiden har forvandlet Roald Dahls mørke børnebogsklassiker til fjoget og sjælløs film.

Biografanmeldelse
29. okt. 2020 | 06:17

The Craft: Legacy

Efterfølger til kultfilm om fire unge hekse er fattig på uhygge og kan slet ikke finde magien.

Biografanmeldelse
28. okt. 2020 | 20:32

Come Play

Rodet gyser om et iPad-monster er hverken skør nok til at være morsom eller overbevisende nok til at være skræmmende.

Biografanmeldelse
27. okt. 2020 | 10:54

Erna i krig

Henrik Ruben Genz forvandler Erling Jepsens skæmtsomme skrøne til en semitragisk skæbnefortælling, der fortjener at blive filmen om sønderjyske soldater i Første Verdenskrig.

Serieanmeldelse
24. okt. 2020 | 21:34

Fuld af Danmark

I en tid, der skriger på skarp politisk satire, er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis tilbage med en let og ufarlig parodi.

Biografanmeldelse
23. okt. 2020 | 15:28

Breeder

Der er blod, sæd og stof til eftertanke i brutal dansk gyser, hvor kvinder er fødemaskiner og kilden til evigt liv.

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 08:05

Til månen og tilbage

Animationsfilm på Netflix om en ung piges rejse til månen er en hjertevarm fortælling om at mindes dem, man har mistet. 

Streaminganmeldelse
23. okt. 2020 | 06:56

Borat Sub­sequent Moviefilm

Den kasakhiske journalist rejser tilbage til USA. Det er stadig hysterisk morsomt, og den grænseoverskridende komik viser sig faktisk at være et næstekærligt projekt.

Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Serieanmeldelse
20. okt. 2020 | 23:04

The Undoing

Susanne Bier og skaberen af Big Little Lies har begået et morderisk overklassedrama, der har bestillingsarbejdets rutinepræg og virker en kende ufarligt.

Biografanmeldelse
20. okt. 2020 | 19:25

Unfit: The Psy­cho­logy of Donald Trump

Dokumentar lægger den amerikanske præsident på lægebriksen, men mangler de større perspektiver og en elementær empati for patienten.

Biografanmeldelse
20. okt. 2020 | 14:36

Mad­klub­ben

Man bliver revet med af et hjerte af guld, når dansk komedie forfriskende tager på tur med tre veninder, der har passeret de 60.

© Filmmagasinet Ekko