Anmeldelser

1 - 12 ud af 2179
Biografanmeldelse
21. feb. 2019 | 08:15

The Prodigy

Gyser om dæmonbesat dreng har prisværdige ambitioner, men formår ikke at forløse historiens potentiale.

Serieanmeldelse
20. feb. 2019 | 13:59

Ring til min agent!

Det er morsomt underholdende, når fransk serie åbner døren til skuespilagenternes lukkede verden og pirker til den piedestal, som stjernerne bliver anbragt på.

Serieanmeldelse
19. feb. 2019 | 11:20

Ondt i røven

Dansk webserie afmystificerer med selvironi og realisme den labyrintiske kultur af seksuelle minoriteter.

Serieanmeldelse
18. feb. 2019 | 19:29

Stieg Larsson – Manden der legede med ilden

Flot helgenkåring af forfatteren og journalisten, der skabte Millennium-trilogien og brugte sit liv på at optrevle fascisme i et Sverige, som aldrig har gjort op med nationens sorte ugler i mosen.

streamingtjeneste-anmeldelse
18. feb. 2019 | 03:54

Mubi

Enestående streamingtjeneste håndplukker hver måned 30 filmperler til connoisseurs, som sætter kvalitet højere end kvantitet.

Biografanmeldelse
17. feb. 2019 | 15:23

Green Book

Modsætninger mødes i klog dramakomedie, der udstiller racismen i USA og lader Viggo Mortensen brillere i en sjældent morsom rolle.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Biografanmeldelse
16. feb. 2019 | 14:57

Trækfugle

Med et strejf af magisk realisme viser colombiansk drama, hvordan narkohandel undergraver et traditionelt stammesamfund med kapitalismens mistro og grådighed.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2019 | 10:11

Leaving Neverland

Dan Reeds dokumentar viser overbevisende, at ”børnenes ven” Michael Jackson voldtog og hjernevaskede sine alleryngste fans bag lukkede døre i sit pædofile legeland.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 16:57

Jørn Utzon: Manden & ar­ki­tek­ten

Ubetinget hyldest til den danske stjernearkitekt Jørn Utzon er en blandet oplevelse, hvor man savner en mere filmisk formidling af hans visioner.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 10:00

Alita: Battle Angel

Robert Rodriguez sætter en ny standard for effektdreven sci-fi-underholdning, der rammer den samme følelse af nørdet eufori som Terminator 2 og Jurassic Park.

© Filmmagasinet Ekko