Anmeldelser

1 - 12 ud af 2377
Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
17. aug. 2019 | 22:21

The Righteous Gemstones

Der er penis-jokes ad libitum, men sorthumoristisk komedieserie om frelste og forfærdelige kristne har intet på hjerte.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 12:13

Petra

Labyrintisk kammerspil går i clinch med kunstnergeniet og vender og drejer fortiden som en græsk tragedie.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 08:55

Fisherman’s Friends

Et hjertevarmt persongalleri gør britisk feelgood-komedie om en gruppe fiskere med sangtalenter til et charmerende bekendtskab.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 12:46

Scary Stories to Tell in the Dark

Gyserfilm har mange spektakulære øjeblikke, men ens egen fantasi ender med at overgå filmens handling.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 09:49

Angry Birds 2 Filmen

Fra at være en fremmedfjendsk fortælling stiger toeren til vejrs som en rørende og børnevenlig historie om det sarte mandlige ego.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 07:59

Stilheden

Argentinsk familiedrama præsenterer et vulkanudbrud af intriger og komplicerede forhold, der ikke formår at samle sig til et fokuseret melodrama.

Biografanmeldelse
07. aug. 2019 | 23:44

Poms – Dans for livet

Diane Keaton er lyslevende som den døende Martha i fornøjelig film om en gruppe ældre kvinder, som mod alle odds beslutter at blive cheerleaders.

Dvd-anmeldelse
05. aug. 2019 | 13:57

The Complete Monterey Pop Festival

Netop afdøde D.A. Pennebaker lader kameraet fange øjeblikke af menneskelighed i dokumentar om alle rockfestivalers moder, der er et must for rockfans.

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

© Filmmagasinet Ekko