Anmeldelser

1 - 12 ud af 2577
Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 07:24

The Invisible Man

Elisabeth Moss er fremragende i horrorfilm, som perfekt rammer #MeToo-tidsånden med sin kløgtige iscenesættelse af enhver kvindes mareridt om et giftigt parforhold.

Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 06:24

The Gentlemen

Der er charme og vold med glimt i øjet for alle pengene, når Matthew McConaughey forsøger at komme ud af tilværelsen som narkohandler i stjernebesat gangsterkomedie.

Serieanmeldelse
25. feb. 2020 | 15:41

Noia

Frederikke Dahl Hansen er betagende, bidsk og slet ikke humorforladt i DR-serie, der tager en spiralbevægelse ned i en undergrund af techno og stoffer.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 17:13

Enten/Eller

Dansk politik møder Shakespeares Romeo og Julie i interessant ungdomsdrama om en forelskelse på tværs af det politiske spektrum.

Serieanmeldelse
23. feb. 2020 | 12:00

Hunters

Al Pacino jager nazister i 70’ernes Amerika i både morsom og grusom satireserie, der udstiller nationens hykleri i forhold til ondskaben.

Biografanmeldelse
22. feb. 2020 | 08:47

Bombshell – Opgørets time

Kvinderne stråler, og John Lithgow er forrygende som brutalt selvfed overgrebsmand i køligt behersket drama om sexchikane på Fox News.

Biografanmeldelse
21. feb. 2020 | 15:28

Barn

Norsk drama om et barns drab er benhård realisme og spidder veloplagt det skandinaviske velfærdssamfund.

Serieanmeldelse
21. feb. 2020 | 14:47

Familien Asbæk

DR-serie om Pilou Asbæks galleriejerfamilie er respektløs over for de medvirkende, der aldrig får lov til at vise sig som andet end selvtilfredse overklasseløg.

kortfilmanmeldelse
20. feb. 2020 | 12:29

The Animation Workshop 2020

Mørke dystopier, socialrealisme og videnskabens forunderlige verden mødes i film fra animationsuddannelse, der varsler en spændende fremtid for dansk animation.

Serieanmeldelse
20. feb. 2020 | 08:51

Humoren der formede dig

Med rigelige mængder af morsomt arkivmateriale og spændende betragtninger fra hovedpersonerne får 90’ernes DR-satire nyt liv i dokumentarserie.

Biografanmeldelse
19. feb. 2020 | 18:22

The Call of the Wild

Filmatisering af Jack Londons eventyr underholder med en livagtig CGI-hund og Harrison Ford i storform, men de andre figurer er overfladiske og historien for tandløs.

Biografanmeldelse
15. feb. 2020 | 18:25

En helt al­min­de­lig familie

Mikkel Boe Følsgaard er fremragende og fuld af smittende kærlighed i dramaet om en far, der tager springet til at blive en kvinde på et tidspunkt, hvor det stadig var et tabu.

© Filmmagasinet Ekko