Anmeldelser

1 - 12 ud af 3530
Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Biografanmeldelse
30. juni 2022 | 00:59

Minions 2: Historien om Gru

De animerede figurer er tilbage i en løs samling af dårlige sketches, der efterhånden bare er enormt irriterende.

Biografanmeldelse
28. juni 2022 | 13:57

Memoria

Thailandsk mesterinstruktørs hypnotiske og sansekildrende film med Tilda Swinton får som en drømmende åbenbaring tiden til at stå stille.

Tv-anmeldelse
28. juni 2022 | 11:59

Det sidste ord – Uffe El­le­mann-​Jen­sen

Mikael Bertelsens geniale format giver den nyligt afdøde politiker mulighed for at komme afslørende, opsigtsvækkende og ubeskriveligt rørende til orde.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 21:24

The Black Phone

Ethan Hawke er frygtindgydende som børnemorder i gruopvækkende gyser fra en af genrens mestre.

kortfilmanmeldelse
22. juni 2022 | 11:33

Super16, årgang 12 – første­års­film

De fremragende nye talenter fra den alternative filmuddannelse udforsker vidt forskellige genrer, men deler sansen for minimalisme og et fængslende filmsprog.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 07:55

Elvis

Instruktøren bag Moulin Rouge har skabt et prangende portræt af rock’n’roll-kongen, men det bliver aldrig for alvor gribende.

Biografanmeldelse
21. juni 2022 | 17:31

Costa Brava, Libanon

En vigtig historie om civil ulydighed bliver båret af stærk skuespilpræstation fra en fandenivoldsk møgunge.

Biografanmeldelse
21. juni 2022 | 13:12

Play­ground

Stærk Cannes-vinder viser skolegårdens magtkampe fra barnets perspektiv, så det sætter sig i kroppen som en rystende oplevelse.

Streaminganmeldelse
17. juni 2022 | 16:28

Cha Cha Real Smooth

Et skuespillertalent sendt fra himlen debuterer i ung instruktørs hjertevarme drama om jødisk festdans, autisme og knuste hjerter.

Boganmeldelse
17. juni 2022 | 15:29

Om kedsomhed

Magien findes i mellemrummene, som bliver klippet ud i mainstreamfilm, skriver filminstruktør, der i tankevækkende essaysamling plæderer for kedsomhed.

Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

© Filmmagasinet Ekko