Anmeldelser

1 - 12 ud af 4053
Biografanmeldelse
30. nov. 2023 | 13:03

The Old Oak

Ken Loach afslutter en af de største instruktørkarrierer i europæisk film med en gribende solidarisk fortælling, der vender sig imod fremmedfjendskheden i arbejderklassen.

Biografanmeldelse
29. nov. 2023 | 07:44

Maestro

Musikken binder Leonard Bernstein og hans kone sammen i en sjældent vellykket biopic, hvor Bradley Cooper bruger kontrasterne i komponisten som ledestjerne.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 23:45

Det magiske ti­vo­li­te­a­ter

DR’s julekalender er importeret fra Norge, men julestemningen indfinder sig trods venstreorienterede sødsuppeklichéer.

Biografanmeldelse
28. nov. 2023 | 22:49

Godzilla Minus One

Monstret og effekterne er imponerende, men det menneskelige er ikke noget at råbe hurra for.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 09:57

Valdes jul

Alt går op i en højere enhed i TV 2’s julekalender, der er både familievarm, højtidsdramatisk, nisseklog og lidt vild.

Biografanmeldelse
27. nov. 2023 | 22:54

Thanks­giv­ing

Den amerikanske højtid udsættes for et gigantisk blodbad i underholdende slasherfilm, der må blive en årlig kultfilm for gyserfans.

Biografanmeldelse
27. nov. 2023 | 19:13

Synkefri

Film om autentisk skibsulykke i Hirtshals afmonterer nærmest ethvert tilløb til drama og bliver så desto mere rørende i al sin tilbageholdte indignation.

Biografanmeldelse
24. nov. 2023 | 16:26

Georgies verden

At en film om den trøstesløse engelske arbejderklasse kan føles så opløftende, er et lille mirakel og skyldes ikke mindst debutantskuespilleren Lola Campbell.

Biografanmeldelse
24. nov. 2023 | 11:01

Uskylden

Rørende iransk drama om en børnehave, hvor det fanatiske præstestyre kontrollerer podernes leg og nysgerrige adfærd på umenneskelig vis.

Biografanmeldelse
23. nov. 2023 | 13:09

Jung­le­ban­den på nye eventyr

Sjov, farverig og actionmættet fransk animationsfilm underholder de mindste med et vigtigt budskab om at passe på vores klode.

Serieanmeldelse
23. nov. 2023 | 07:57

Kampen for til­væ­rel­sen

Munter dansk sketchserie på Instagram vender spejlet mod den moderne mand og spørger, hvad hans rolle i verden skal være.

Biografanmeldelse
22. nov. 2023 | 22:42

Napoleon

Joaquin Phoenix’ Napoleon overbeviser som provinsiel outsider, men de store slag skildret med makaber realisme er filmens absolutte seværdighed.

© Filmmagasinet Ekko