Anmeldelser

1 - 12 ud af 3131
Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 15:01

Ethos

Overset Netflix-perle giver et guldrandet indblik i det tyrkiske samfunds berøringsangst over for følelser.

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 12:47

Katla

Islandsk Netflix-serie forsøger at gå i fodsporene på mystisk sci-fi som Les revenants og Dark, men blandingen af hverdagsdrama og overnaturlig horror lykkes ikke.

Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Biografanmeldelse
15. juni 2021 | 22:56

Buster Oregon Mortensen

Klassisk dansk børnefortælling får en vellykket opdatering, der respekterer Bjarne Reuter-universets poesi, underspillede humor og rørende varme.

Biografanmeldelse
15. juni 2021 | 16:17

In the Heights

Det er umuligt ikke at synge med i fængende musical, der med flot koreografi og skønt skuespil lader de store følelser få frit løb.

Biografanmeldelse
14. juni 2021 | 17:31

Hunter Hunter

Brutal gyser om en families overlevelseskamp i skoven leder tankerne hen på amerikanske horrorfilm fra 1970’erne.

Biografanmeldelse
11. juni 2021 | 22:05

Om det uendelige

Den svenske mesterinstruktør Roy Andersson kører i samme rille, og det er, som om hans udtryksløse vid kommer til kort over for en forrykt verden.

Biografanmeldelse
09. juni 2021 | 19:21

Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie skaber en ægte actionhelt i samlebånds-thriller, der blot betragter en skovbrand som en filmisk guldmine.

Biografanmeldelse
09. juni 2021 | 12:05

På kanten af livet

Fransk forvekslingskomedie om venskab og terminalcancer forsøger at være en ny De urørlige, men savner fandenivoldskhed.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 21:18

Cen­ter­vagt

Status for den danske folkekomedie: Pruttelyde og dumhed er, hvad publikum skal have, og så skal de ellers bare grine.

Serieanmeldelse
08. juni 2021 | 19:25

Loki

Med Tom Hiddleston i charmerende og dramatisk topform er den nyeste Marvel-serie en veloplagt blanding af humor og eksistentielt drama.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 15:32

Peter Kanin hopper hjemmefra

Animeret kaninhelt vender tilbage i en film, der med intens nuttethed skildrer eksistentielle konflikter i børnehøjde.

© Filmmagasinet Ekko