Anmeldelser

1 - 12 ud af 2929
Serieanmeldelse
19. jan. 2021 | 19:29

Pretend It’s a City

Martin Scorsese giver det lesbiske ikon Fran Lebowitz frit løb til at levere begavede satiriske brokkerier i underholdende miniserie.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Streaminganmeldelse
16. jan. 2021 | 14:21

Sword of Trust

Dronningen af mumblecore – Lynn Shelton – døde alt for tidligt, men efterlader en livlig og varm komedie om snarrådige fidusmagere.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2021 | 16:54

De pårørende

Vibe Mogensens sobre og rørende dokumentar om pårørendes oplevelse af sindslidelser vinder med sin enkle tilgang.

Streaminganmeldelse
13. jan. 2021 | 13:04

One Night in Miami

En fiktiv fest for fire sorte, amerikanske pionerer efter Cassius Clays verdensmesterskab i 1964 er et fremragende politisk kammerspil med en bismag af tragedie.

Boganmeldelse
12. jan. 2021 | 21:43

Friheden til at lave hva’ fuck man vil

Bog om filmværkstederne fortæller underholdende og interessante historier, der viser, hvilken enorm betydning dette frirum har for dansk film.

Serieanmeldelse
08. jan. 2021 | 12:15

Grænser

Jonas Risvigs ungdomsdrama byder på charmerende karakterer og rammer en autentisk ungdomsånd, som vil få gymnasieelever til at slubre serien i sig.

Tv-anmeldelse
05. jan. 2021 | 22:10

Togu­lyk­ken på Storebælt

Personlige beretninger fra togulykken for to år siden vidner om menneskers håndtering af krisesituationer, men rekonstruktionerne støjer.

Serieanmeldelse
05. jan. 2021 | 10:16

John Di­l­ler­mand

Skal børn virkelig se en mand, der ikke kan styre sin pik? Ja, skriver præst og forfatter Kristian Ditlev Jensen, for John Dillermand er en opbyggelig antihelt og cirka så afseksualiseret, som han kan blive. 

Biografanmeldelse
04. jan. 2021 | 01:56

Den anden side

Svensk horrorfilm om en familie, der flytter ind i et nyt hus, er skræmmende som ind i helvede.

© Filmmagasinet Ekko