Anmeldelser

1 - 12 ud af 2618
Streaminganmeldelse
30. mar. 2020 | 10:23

The Platform

Spansk Netflix-film går hårdt i kødet på kapitalismens sociale hierarki, men volden er tam, og samfundskritikken kører i tomgang.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 20:31

The English Game

Fodboldfans sukker i denne coronatid efter deres elskede kampe, men britisk Netflix-miniserie om sportens spæde begyndelse er ikke svaret på bønnerne.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2020 | 15:36

Bloodshot

Imponerende computereffekter og gode øjeblikke gør Vin Diesel-actiondrama til en underholdende, men forglemmelig oplevelse.

Boganmeldelse
27. mar. 2020 | 12:50

Apropos of Nothing

Woody Allen skyder sig selv i foden med slæbende forsvarstale i en rodet erindringsbog, der bagatelliserer dramaet med Mia Farrow som en vittighed.

Cph:Dox 2020
26. mar. 2020 | 13:09

The Kingmaker

Selvbedraget har tilsyneladende kun en fysisk udløbsdato, når det gælder Filippinernes tidligere førstedame Imelda Marcos.

Serieanmeldelse
26. mar. 2020 | 02:00

Som­mer­da­hl

Der er intet nyt fra forhørslokalet i TV 2 Charlies første egenproducerede krimiserie, hvor et skrabet budget giver flere parallelparkeringer end biljagter.

Cph:Dox 2020
24. mar. 2020 | 16:23

Vin­ter­rej­se

Bruno Ganz slutter karrieren i Anders Østergaards vellavede film, hvor skuespilleren stilfærdigt viser sit format og ikke uden ironi spiller en jødisk musiker, der flygter fra Hitlers Tyskland.

Cph:Dox 2020
23. mar. 2020 | 13:04

Lever elsker savner

Sine Skibsholt skildrer hjerteskærende, hvordan en teenagepiges livstruende sygdom ændrer en familie for altid.

Cph:Dox 2020
22. mar. 2020 | 22:21

Caught in the Net

Uafrystelig dokumentar viser, hvor nem en adgang pædofile har til børn på internettets sociale platforme, der lukker øjnene for forbrydelser.

Cph:Dox 2020
22. mar. 2020 | 03:54

Dis­clos­ure

Tankevækkende dokumentar viser, hvordan Hollywoods skildring af kønsidentitet har frataget transpersoner positive rollemodeller.

Cph:Dox 2020
21. mar. 2020 | 11:25

Andrey Tarkovsky: A Cinema Prayer

Ligesom Tarkovskij styrede sine film med hård hånd, kontrollerer instruktøren post mortem sønnens portræt af ham – dog med åndehuller.

© Filmmagasinet Ekko