Anmeldelser

1 - 12 ud af 2053
Biografanmeldelse
17. okt. 2018 | 19:33

Halloween

Principielt er der noget fattigt over de evindelige sequels og reboots, men David Gordon Green leverer varen med stram og subtil uhygge.

Serieanmeldelse
17. okt. 2018 | 16:48

Forever

Selv ikke i efterlivet, hvor man er blevet forenet med den eneste ene, slutter jagten på lykken, viser forfriskende original Amazon-serie.

Biografanmeldelse
17. okt. 2018 | 13:34

Kusama

Indsigtsfuld dokumentar fortæller historien om Yayoi Kusama, der trodsede hvide mænd, sexisme og egne brister for at ende som verdens bedst sælgende kvindelige kunstner.

Cph Pix 2018
15. okt. 2018 | 18:26

New Danish Directors – Upcoming (II)

Anden ombæring af Cph Pix-talentspillefilm byder på forvoksede kortfilm uden retning. Men også en skarp og ond fortælling, der sætter sig i kroppen som en kløe.

London Film Festival
15. okt. 2018 | 12:29

Fahren­heit 11/9

Michael Moore fortæller os alt det, vi vidste i forvejen med en insisterende uro og en berettiget frygt for fremtiden.

Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Serieanmeldelse
14. okt. 2018 | 22:57

Herrens veje II

I anden sæson af DR’s serie om tro og tvivl får Gud ikke engang en chance om søndagen.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Biografanmeldelse
11. okt. 2018 | 07:59

Johnny English slår til igen

Det eneste lyspunkt i den seneste undskyldning for at give Rowan Atkinson en fed check er Emma Thompsons parodi på premierminister Theresa May.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:52

Jakob og Peter Plys

Disney har hyret et drømmehold til at lave en moderne film med de elskede børnebogsfigurer, men resultatet minder om en smadret honningkrukke på køkkengulvet.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:00

Venom

Sony Pictures er ansvarlig for en uinspireret og harmløs superheltefilm, der forvalter en af Marvels bedste figurer helt håbløst.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 20:28

Vildheks

Filmatiseringen af Lene Kaaberbøls fantasy-roman er fængende med smukke billeder og et gennemført univers.

© Filmmagasinet Ekko