Anmeldelser

1 - 12 ud af 3352
Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 18:19

Lamb

Forbrydelser mod naturen er lige så skræmmende som et hvilket som helst filmmonster i elegant og grænsesøgende islandsk thriller.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 14:11

A House Made of Splinters

Dansk dokumentar giver et råt og medfølende indblik i børnehjemsbørns hårde skæbne i Østukraine, men bevarer håbet.

Streaminganmeldelse
24. jan. 2022 | 11:54

The Princess

Med en blanding af fascination, skam og en stigende fornemmelse af at blive kvalt giver banebrydende dokumentar en helt ny forståelse for den jagede Prinsesse Diana.

Biografanmeldelse
24. jan. 2022 | 02:39

Spencer

Kristen Stewart er blændende som gådefulde Prinsesse Diana i autentisk drama, der udspiller sig mellem en feberdrøm og et mørkt eventyr.

Biografanmeldelse
23. jan. 2022 | 17:26

Nightmare Alley

Guillermo del Toros første film siden Oscar-triumfen med The Shape of Water føles sammenflikket, men bæres af en dyster stemning og excentriske karakterer.

Biografanmeldelse
23. jan. 2022 | 00:55

Speak No Evil

Christian Tafdrup spidder den danske berøringsangst og naive tiltro til menneskets godhed – selv når ondskaben skriger os i ansigtet.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2022 | 14:38

The Animation Workshop 2022

Menneskets underbevidsthed udforskes i fremragende afgangsfilm, der brillerer med eskapistiske fantasiverdener og skarpe livsbetragtninger.

Biografanmeldelse
21. jan. 2022 | 11:00

The Lost Leonardo

Andreas Koefoed afklæder kunstverdenens charlataner i vildt forførende og thriller-nervepirrende dokumentar om et forsvundet Leonardo da Vinci-maleri.

Serieanmeldelse
20. jan. 2022 | 16:10

The Gilded Age

Med visuelt flot kostumedrama om 1880’ernes New York prøver manden bag Downton Abbey forgæves at forny genren med moderne samfundskritik.

Tv-anmeldelse
20. jan. 2022 | 15:25

Ghislaine, Prince Andrew and the Pa­edop­hi­le

Næppe mange på denne planet ser ikke gerne prins Andrew dømt for seksuelle overgreb, men slap journalistik fyldt med udokumenterede påstande gavner ingen.

Biografanmeldelse
20. jan. 2022 | 08:24

Den magiske månerejse

Hvis man lukker ørerne for de forcerede replikker, er ny filmatisering af børnebogsklassiker en forrygende kosmisk rejse.

Boganmeldelse
19. jan. 2022 | 08:03

Farlige film 1

Det er det smittende signalement af geniale Bob Dylan, som løfter Lars Movins solide bog om to avantgardekunstneres forhold til film.

© Filmmagasinet Ekko