Anmeldelser

For tag: scarlett johansson
1 - 10 ud af 10
Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 14:14

Marriage Story

Noah Baumbach’ studie af skilsmissens natur er en rutsjetur gennem hele følelsesregistret, som det er umuligt at gå upåvirket fra.

Biografanmeldelse
24. apr. 2019 | 00:00

Avengers: Endgame

Afslutningen på Marvel Cinematic Universe er ikke bare den vildeste superhelte-rutsjebanetur nogensinde. Den har også hjerte og en moral, alle bør stræbe efter. 

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 07:53

Girls Night Out

Folkene bag den nicheprægede serie Broad City forsøger at brede morskaben ud i Hollywood-komedie, men det er svært at forene de to størrelser.

Biografanmeldelse
06. apr. 2017 | 13:47

Ghost in the Shell

Trods et gennemført stilistisk udtryk og en smuk Scarlett Johansson-cyborg lever filmatiseringen af anime-klassiker ikke op til sit forlæg.

Biografanmeldelse
18. feb. 2015 | 01:18

Under the Skin

En af sidste års mest mystificerende, roste og betagende film kom aldrig i biografen. Men nu kan Under the Skin med Scarlett Johansson som rumvæsen på mandejagt ses som månedens film i Cinemateket.

Biografanmeldelse
06. aug. 2014 | 16:23

Lucy

Legesyge Luc Besson er tilbage med en film, der ikke skal ses for plottets skyld, men for instruktørens humørfyldte, visuelle bombardementer.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 10:17

Captain America: The Winter Soldier

Med action, højpolitisk konspiration og menneskelig tyngde er Captain America: The Winter Soldier en af de bedste superheltefilm nogensinde.

Biografanmeldelse
25. feb. 2014 | 19:29

Hende

Spike Jonzes futuristiske dreng-møder-robot-fortælling handler om skrøbeligheden i menneskelige relationer. Og så er det måske hans bedste film til dato.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Don Jon

Joseph Gordon-Levitts instruktørdebut om en mand, der er afhængig af at se porno, er klichefuld og moraliserende puritansk.

Biografanmeldelse
20. feb. 2013 | 20:00

Hitchcock

Anthony Hopkins brillerer som den diabolske mesterinstruktør i en lidt gammeldags film om Hitchcocks ægteskab og kamp for at lave Psycho.

© Filmmagasinet Ekko