Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1651
Biografanmeldelse
15. nov. 2019 | 09:58

Hon­ning­land

Historien om en makedonsk biavler skrues sammen til formidabelt konfliktstof i fascinerende og poetisk dokumentar.

Biografanmeldelse
14. nov. 2019 | 09:55

Marianne & Leonard: Words of Love

Der er skønhed i dokumentaren om Leonard Cohen og hans norske kæreste, men kunstnermyten dyrkes for ukritisk.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 23:22

Last Christmas

Bag den julepyntede overflade er sukkersødt komediedrama intet andet end en tom hyldest til George Michaels musik.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 16:22

Made in Bangladesh

Slagkraftigt og rørende drama viser de barske kår for kvindelige arbejdere og det chokerende misforhold i tekstilbranchen.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 13:16

The Light­house

Robert Pattinson er bedre end nogensinde i The Witch-instruktørens gysende morsomme feberdrøm til søs, som man ikke vil vågne op fra.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 10:21

Victim of Love

Historien kan slet ikke leve op til Rudi Køhnkes forrygende præstation i spillefilmdebut af populær Ekko Shortlist-instruktør.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 00:43

Onkel

Medmenneskeligt drama om en sønderjysk, halvinvalid gårdmand og hans omsorgsfulde niece viser, at Danmarks yderområder er andet end til grin eller gys.

Biografanmeldelse
12. nov. 2019 | 23:36

I morgen danser vi

Et fintfølende talent bliver født i svensk-georgisk dansefilm, der med labre billeder fortæller en historie om forbudt kærlighed.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 16:21

Le Mans ’66

Historien om tilblivelsen af en ikonisk Ford-bil og et racerløb i 1966 er en benzinvædet storfilm for maskuline romantikere.

Biografanmeldelse
09. nov. 2019 | 18:06

Sidste bud

Finsk drama formår trods skønhedsfejl at gøre en historie om gråhårede mænd og støvet kunst vedkommende.

Biografanmeldelse
07. nov. 2019 | 09:29

Midway

Slaget ved Midway under Anden Verdenskrig er i hænderne på Roland Emmerich et stort spektakel uden substans.

© Filmmagasinet Ekko