Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2108
Biografanmeldelse
29. sep. 2022 | 15:24

Smile

Skrækindjagende gyser misser chancen for at fortælle en kompleks historie om menneskelige vrangforestillinger.

Biografanmeldelse
28. sep. 2022 | 09:54

Hvor flod­kreb­s­e­ne synger

Filmatisering af populær bestseller om kærlighed og mord lokker med store følelser, men er enormt pæn og anonym.

Biografanmeldelse
27. sep. 2022 | 15:26

Hvor er Anne Frank

Rørende animationsfilm viser gennem øjnene på Anne Franks fantasiven den verdensberømte pige som mere end et stille offer.

Biografanmeldelse
20. sep. 2022 | 10:00

Held og lykke, Leo Grande

Emma Thompson er forrygende i veloplagt komedie, hvor en ældre kvinde jagter sin første orgasme med en mandlig sexarbejder.

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Biografanmeldelse
15. sep. 2022 | 16:32

Ticket to Paradise

George Clooney og Julia Roberts stjæler på godt og ondt billedet som det skilte forældrepar, der finder sammen i kampen for at stoppe datterens bryllup på Bali.

Biografanmeldelse
14. sep. 2022 | 00:08

Moonage Daydream

Brett Morgens psykedeliske trip af en dokumentar om David Bowie er lige så unik og grænsesprængende som sin hovedperson.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 11:40

Dragon Ball Super: Super Hero

Det hæsblæsende mangaunivers vender tilbage i nostalgisk og underholdende film, som er mest henvendt til indforståede fans.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 08:02

Bodies Bodies Bodies

TikTok-generationen er offeret i veloplagt mordmysterium, som er mere sjovt end uhyggeligt.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 18:19

Mellem to verdener

Suveræne Juliette Binoche bruger hele sit enorme repertoire i gribende fransk drama om underklassens barske virkelighed.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 16:42

Chiaras valg

Amatørskuespiller er blændende som mafia-datter, der forsøger at nå til bunds i sin fars forsvinden i instruktørs tredje film om lokalbefolkningen i syditaliensk havneby.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 14:30

Don’t Worry Darling

Florence Pugh stråler som 50’er-hustru i ujævnt Hollywood-drama, hvor popstjernen Harry Styles falder katastrofalt igennem.

© Filmmagasinet Ekko