Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1624
Biografanmeldelse
12. okt. 2019 | 18:33

Blinded by the Light

Ungdomsfilm om en teenager splittet mellem to kulturer i Thatchers England er så charmerende, at man bare må overgive sig.

Biografanmeldelse
10. okt. 2019 | 09:41

Gemini Man

Oscar-vinderen Ang Lees eksperiment med 120 billeder i sekundet er mere irriterende end forførende, og historien ligner en klon af Bourne.

Biografanmeldelse
09. okt. 2019 | 13:43

Edmond

Stik modsat Edmond Rostands stykke Cyrano de Bergerac er filmen om tilblivelsen en usjov og gumpetung affære.

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Biografanmeldelse
07. okt. 2019 | 18:43

Fat Front

Fire modige kvinder viser deres dejlige deller frem i en smuk og ærlig dokumentar, der gør op med mange fordomme om tykke.

Biografanmeldelse
06. okt. 2019 | 20:54

Buñuel i skild­pad­der­nes labyrint

Animationsfilm skaber et fuldblods Buñuel-univers, rejser en diskussion om kunstens rolle og gør os klogere på et af filmhistoriens store genier.

Biografanmeldelse
03. okt. 2019 | 21:16

The Vanishing

Kristoffer Nyholms sene spillefilmdebut er inspireret af et autentisk mysterium, men forløser ikke sit potentiale som snigende thriller.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
28. sep. 2019 | 19:11

Joker

Med en brillant præstation af Joaquin Phoenix får vi endelig lov til at se, hvad der driver Jokeren – det er politisk undergravende popkunst og en af årets bedste film.

Biografanmeldelse
27. sep. 2019 | 14:00

Ud og stjæle heste

Takket være den danske fotograf Rasmus Videbæk er det lykkedes at gøre Per Pettersons roman til en rislende filmoplevelse i den øverste nordiske liga.

© Filmmagasinet Ekko