Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1390
Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 15:55

Bare Juliet

Romantisk komedie går den slagne vej, men er vittig og velspillet med referencer til genrens klassikere.

Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 13:35

Iqbal & Den Indiske Juvel

Det er svært at stå for den hjertevarme energi i tredje ombæring af børnebogsfilmatisering, der fornyr sig ved at rykke til Indien og fokusere på kultursammenstød.

Biografanmeldelse
17. sep. 2018 | 11:33

Hjer­telan­det

Dokumentar af Janus Metz om thailandske kvinder i Jylland favner komik og tragedie i skildringen af arrangerede ægteskaber, hvor kærligheden er en bonus.

Biografanmeldelse
16. sep. 2018 | 19:57

Bla­cK­k­Klans­man

Spike Lee gør stort comeback med en antiracistisk spændingskomedie, der er underholdning med holdning og noget så usædvanligt som en politifilm med en sort helt.

Biografanmeldelse
13. sep. 2018 | 12:36

The Happytime Murders

Dukkefilm for voksne forsøger at være en skarp satire og chokerende fræk, men den er kun chokerende umorsom.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 20:27

The Predator

80’erne er tilbage med en røvfuld af en drengerøvsfilm, der til trods for Boyd Holbrooks manglende karisma er seriens bedste siden originalen.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 16:11

Ditte & Louise

Ditte & Louise tager vellykket springet til det store lærred med en satirisk kønskomedie, der både rummer seksuelle overgreb, selvkritik og sympatiske mænd.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 12:31

The Seagull

Amerikansk filmatisering af Mågen er Tjekhov light, der er underholdende, men ikke gør ondt, mens man ler.

Biografanmeldelse
11. sep. 2018 | 23:00

Mod sol­ned­gan­gen

Der er lavet mange film om handicap, men få, der så sanseligt formidler følelsen af at befinde sig i grænselandet mellem de seende og de blindes verden.

Biografanmeldelse
06. sep. 2018 | 07:56

The Nun

Den femte film i gyserfranchise byder på færre chok og er i stedet en vidunderlig homage til 1960’ernes gotiske Hammer Horror og giallo-film.

Biografanmeldelse
04. sep. 2018 | 09:40

Whitney

Dokumentar om Whitney Houston graver ned i skjult traume og skaber et betagende portræt af en talentfuld og fejlbarlig kvinde.

Biografanmeldelse
03. sep. 2018 | 16:30

Den dag på stranden

En bryllupsnat ender fatalt i elegant 60’er-drama, som bliver hjertegribende serveret med stænk af bittersød britisk bagklogskab.

© Filmmagasinet Ekko