Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1744
Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 18:23

Sagen Collini

Retssalsdrama sætter fokus på, hvordan prominente nazister undslap straf efter Anden Verdenskrig, men savner finesse og originalitet.

Biografanmeldelse
05. aug. 2020 | 16:58

Luna og den magiske krystal

Tysk børnefilm om et pindsvin på en mission skraber bunden med tandløs handling og sløv animation.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 20:01

Unhinged

Ondsindet og fascinerende Russell Crowe-thriller trækker på filmiske forbilleder, men er skræmmende realistisk med tanke på tidens massemord.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 18:18

Fa­mi­lie­fe­sten

Fransk drama om en familie med lig i lasten er en delikat bagatel, der båret af stærkt skuespil undgår genrens værste klichéer.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 16:57

Peninsula

Efterfølgeren til zombie-hittet Train to Busan har lagt samfundskritikken på hylden, men byder på masser af overlevelsesdrama og hæsblæsende action.

Biografanmeldelse
28. juli 2020 | 12:01

Mæl­ke­kri­gen

Med islandsk lune og følsomhed går instruktøren bag Blandt mænd og får til kamp mod kapitalens udbytning og tyranni.

Biografanmeldelse
21. juli 2020 | 16:35

Den gode hustru

Juliette Binoche er den funklende stjerne i charmerende fransk komedie, der stikker til det stivnakkede patriarkat.

Biografanmeldelse
21. juli 2020 | 11:58

Wild Rose

Drama om prøveløsladt mor, der prøver at slå igennem som countrysanger, er bevægende med inciterende præstation af Jessie Buckley.

Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 21:53

I Still Believe

Autentisk drama med kristent budskab kan takke Gud og coronavirus for at have fundet vej til biografen.

Biografanmeldelse
15. juli 2020 | 12:23

Proxima

Hyldest til kvinder i rumfarten suger os ind i en fascinerende og sært gammeldags verden og får os til at mærke fysikken, men konflikten mellem arbejde og familieliv virker banal.

Biografanmeldelse
14. juli 2020 | 14:03

Bait

Debutinstruktør Mark Jenkin ligner Englands nye arbejderstemme, når han udfolder et formidabelt drama om en fisker fanget i den forkerte tidsalder.

Biografanmeldelse
09. juli 2020 | 08:29

Bølle på eventyr

Computeranimeret eventyr med hunde starter sjovt og originalt, men ender som en rodet og floskelfyldt børnefilm.

© Filmmagasinet Ekko