Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1715
Biografanmeldelse
27. maj 2020 | 17:20

QT8: The First Eight

Dokumentar om Quentin Tarantinos karriere er en energisk, men floskelfyldt hyldest til mediefænomenet QT, der snarere hører hjemme på YouTube end i biografen.

Biografanmeldelse
25. maj 2020 | 12:10

Little Women

Greta Gerwig står bag en af de mest intelligente og rørende klassikerfilmatiseringer i årevis med fremsynet historie om fire komplekse kvinder.

Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

Biografanmeldelse
08. mar. 2020 | 19:43

The Peanut Butter Falcon

Der er både humor og sydstatscharme i underholdende film om outsidere, som finder hinanden gennem løjer og eskapader på en flodtur. 

Biografanmeldelse
06. mar. 2020 | 09:40

Kød & blod

Man føler sig talt til i hårdtslående familiefilm, hvor Sidse Babett Knudsens dysfunktionelle forbrydermama har udvisket grænsen mellem kærlighed og manipulation.

Biografanmeldelse
05. mar. 2020 | 17:43

Slag for slag

Der ligger en sej kamp bag al forandring, viser fascinerende fransk drama om kvindernes oprør på en syfabrik i 1972.

Biografanmeldelse
04. mar. 2020 | 22:09

Fremad

Pixar-film om to elverbrødre, der er på en magisk færd for at få et sidste møde med deres afdøde far, trækker tårer.

Biografanmeldelse
04. mar. 2020 | 16:20

Emma

Jane Austens udødelige klassiker byder igen på humor og skønhed, men ny filmatisering fylder for mange ord i munden på skuespillerne.

Biografanmeldelse
03. mar. 2020 | 15:54

Kr­udt­tøn­den

Med Krudttønden som symbol på verdenssamfundets stadigt kortere lunte har Ole Christian Madsen skabt et fremragende nødråb om at tale sammen i stedet for at dø sammen.

Biografanmeldelse
01. mar. 2020 | 20:01

Jeanne Dielman

Hovedværk i hverdagsrealisme er en perle i det langsommes æstetik og giver et skræmmende indblik i en klaustrofobisk husmors tilværelse.

Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 07:24

The Invisible Man

Elisabeth Moss er fremragende i horrorfilm, som perfekt rammer #MeToo-tidsånden med sin kløgtige iscenesættelse af enhver kvindes mareridt om et giftigt parforhold.

Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 06:24

The Gentlemen

Der er charme og vold med glimt i øjet for alle pengene, når Matthew McConaughey forsøger at komme ud af tilværelsen som narkohandler i stjernebesat gangsterkomedie.

© Filmmagasinet Ekko