Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1610
Biografanmeldelse
22. sep. 2019 | 22:02

Downton Abbey

Filmafslutningen på britisk successerie skruer helt op for den royale hygge, men nytilkomne vil undre sig over begejstringen for sølvpolering.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

Biografanmeldelse
19. sep. 2019 | 02:53

Rambo: Last Blood

Blandingen af sentimentalitet og sadisme kammer over, men i tråd med tiden er det lykkedes at gøre Rambo til en hvid, gammel og meget vred mand.

Biografanmeldelse
18. sep. 2019 | 18:06

Koko-di Koko-da

Peter Belli spiller den uhyggeligste David Lynch-karakter, der ikke er med i en David Lynch-film, i inderligt eksperimentelt sorgdrama.

Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 22:38

Ready or Not

Verdens værste svigerfamilie byder på et blodigt spil, så bruden ikke får den eventyrlige nat, hun havde forventet.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 22:02

Good Boys

Det er ofte mere klamt end morsomt, når folkene bag Superbad lægger grovkornede sex-vitser i munden på små børn.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 13:32

Felix på vilde eventyr

Kinesisk animationsfilm om kattenes vilde liv er underholdende og dybsindigt guf for fans af Pixars eventyrlige universer.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 17:42

Krigs­fo­to­gra­fen

Følsom dokumentar viser fotografen i skudlinjen, når Jan Grarup tager billeder af lande i krig, mens han forsøger at være til stede for sine børn i Danmark.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 13:06

I trygge hænder

Fransk adoptionsdrama skaber inderlig kammermusik i dur og mol om menneskers omgang med hinanden.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 11:32

Late Night

Stærke præstationer sikrer underholdningen i komedie, der hjertevarmt går i kødet på emner som diversitet, køn, race og sexchikane.

Biografanmeldelse
05. sep. 2019 | 09:46

It del 2

Genbrug og larm er hovedingredienserne, når taberklubben igen skal slås mod den dæmoniske klovn Pennywise.

© Filmmagasinet Ekko