Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1729
Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 15:20

Maryam – den perfekte kandidat

Kvindekampen er skabelonskåret i saudiarabisk drama, der finder gode øjeblikke i velmenende historie om en læges kamp med et konservativt styre.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 17:41

Brandmand Sam – Klar til action!

Børnefilm rammer helt forbi målgruppen med bragende action og alvorlige emner, som de færreste børn vil have mulighed for at forstå.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 14:48

Sang­klub­ben

Traditionelt britisk komediedrama bliver båret af et stærkt budskab, som efterlader tilskueren med et smil på læben.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 09:35

Blokhavn

Fordomme bliver veloplagt udfordret i dansk animationskomedie om livet for skoledrenge med indvandrerbaggrund, hvor humor og følsomhed går hånd i hånd.

Biografanmeldelse
22. juni 2020 | 17:58

Mit tunesiske eventyr

Hjertevarm fransk-tunesisk komedie er fyldt med underholdende karakterer og charmerende kulturmøder.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 22:55

Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant

Norsk børnefilm med den karismatiske Kaptajn Sabeltand er fyldt med action og slapstick-humor, men kunne godt have udfordret sit unge publikum.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 19:10

The Kindness of Strangers

Lone Scherfig mestrer som få andre at blande humor og drama, men i historien om en skæbner på bunden af det amerikanske samfund bliver de gode intentioner for meget.

Biografanmeldelse
13. juni 2020 | 15:55

Unge Ahmed

Dardenne-brødrene insisterer på det gode i deres gribende enkle og uhyggeligt nødvendige drama om forsøget på at afradikalisere en muslimsk teenager.

Biografanmeldelse
12. juni 2020 | 03:20

SamSam

Succesfuld fransk-belgisk tv-serie har trods et væld af sjove og kreative figurer svært ved at klare springet til det store lærred.

Biografanmeldelse
05. juni 2020 | 20:36

Zombi Child

Mystisk fransk spændingsdrama sparker nyt liv i zombie-genren med kritik af kolonialisme og de levende døde som den hvide mands slaver.

© Filmmagasinet Ekko