Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1701
Biografanmeldelse
19. feb. 2020 | 18:22

The Call of the Wild

Filmatisering af Jack Londons eventyr underholder med en livagtig CGI-hund og Harrison Ford i storform, men de andre figurer er overfladiske og historien for tandløs.

Biografanmeldelse
15. feb. 2020 | 18:25

En helt al­min­de­lig familie

Mikkel Boe Følsgaard er fremragende og fuld af smittende kærlighed i dramaet om en far, der tager springet til at blive en kvinde på et tidspunkt, hvor det stadig var et tabu.

Biografanmeldelse
13. feb. 2020 | 00:38

Sonic the Hedgehog

Filmversionen af spilklassiker handler om, hvad ensomheden gør ved én, men byder også på en hysterisk morsom Jim Carrey.

Biografanmeldelse
10. feb. 2020 | 22:13

A Hidden Life

Terrence Malick lykkes endelig med at give sit spirituelle filmsprog om menneskets relation til kosmos en stærk historie, som taler til vor tid.

Biografanmeldelse
06. feb. 2020 | 00:26

Birds of Prey

Margot Robbie er forrygende som Harley Quinn, der sammen med sit kvindeslæng tæver mandesvinene i eminent underholdende spinoff-actiondrama til Suicide Squad.

Biografanmeldelse
05. feb. 2020 | 18:34

Drøm­me­byg­ger­ne

Dansk animationsfilm dykker ned i drømmens fantasifulde verden og tager ungdommens svære følelser alvorligt på den originale rejse.

Biografanmeldelse
04. feb. 2020 | 10:29

Spioner på missioner

Underholdende spionfilm fortæller en overbevisende historie i børnehøjde om problemerne med vold, så alle kan forstå det.

Biografanmeldelse
01. feb. 2020 | 16:32

Monos

Portræt af en gruppe columbianske børnesoldater vipper frygtindgydende mellem barbari og civilisation, mens Fluernes herre og Dommedag nu spøger i kulissen.

Biografanmeldelse
31. jan. 2020 | 18:14

Portræt af en kvinde i flammer

Besnærende fransk drama udfolder kvindelig erotik med vidunderlig sanselighed og kunsthistorien i baggrunden.

Biografanmeldelse
30. jan. 2020 | 08:46

Ellevilde Ella

Historie til små børn om en stærk og egenrådig pige underholder, men er også båret af lidt for forudsigelige intentioner.

Biografanmeldelse
26. jan. 2020 | 10:58

Klovn The Final

Casper og Frank sætter et upassende og absolut værdigt punktum for Danmarks bedste komedieduo i nyere tid – det 21. århundredes svar på Dirch Passer og Kjeld Petersen.

Biografanmeldelse
25. jan. 2020 | 10:29

Den største lille gård

Dokumentar om et par fra den kreative klasse, der vil skabe et bæredygtigt landbrug, udvikler sig fra kønt postkort til naturens skånselsløse slagmark.

© Filmmagasinet Ekko