Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1821
Biografanmeldelse
13. maj 2021 | 13:33

I krig med morfar

Stjernespækket samlebåndskomedie svigter sit populære børnebogsforlæg og er en pinlig bundskraber for Robert De Niro.

Biografanmeldelse
13. maj 2021 | 08:32

Spiral: From the Legacy of Saw

Komikeren Chris Rock giver ikke noget at grine af i det nyeste indspark i tortursagaen, der skruer ned for lemlæstelserne med uhyggeligt dårlig historie.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 19:44

Tom & Jerry

På grund af krigen mellem Warner Bros. og biograferne vil kaotisk komedie med katten og musen kun blive vist få steder. Og godt det samme.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 09:22

Knudsen & Ludvigsen – og det store dyr

Norsk animationsfilm om elsket sangduo har samme improviserede originalitet som de fantasifulde lege, man fandt på som barn.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 07:32

The High Note

Tracee Ellis Ross – datter af Diana Ross – stjæler billedet i fornøjelig komedie om en krævende diva og hendes opofrende assistent i Hollywood, hvor succes har en høj pris.

Biografanmeldelse
12. maj 2021 | 00:22

Wrath of Man

Instruktøren Guy Ritchie genfinder formen med actionbøffen Jason Statham i en hyldest til 1970’ernes hårdkogte kup- og selvtægtsfilm.

Biografanmeldelse
05. maj 2021 | 16:54

Operation Nordpolen – Tjep på sne­e­ven­tyr

Væbnet med en velmenende historie om global opvarmning synker harmløs børnefilm dybt til bunds.

Biografanmeldelse
05. maj 2021 | 10:00

Chaos Walking

Mads Mikkelsen gør det som sædvanligt godt som Hollywood-skurk, men han kan ikke redde stjernespækket sci-fi-ungdomsfilm fra at være en kedsommelig affære.

Biografanmeldelse
04. maj 2021 | 19:06

Blackbird

Oscar-vinderne Susan Sarandon og Kate Winslet kan ikke redde pinagtig amerikansk genindspilning af Bille Augusts rørende Stille hjerte.

Biografanmeldelse
04. maj 2021 | 18:18

Godzilla vs. Kong

Der er monsterbøllebank for alle pengene i larmende actionfilm, der kun giver mening i biografen, hvor den ikke vil blive vist.

Biografanmeldelse
02. maj 2021 | 07:19

Da Hitler stjal den lyserøde kanin

Historien om fordrivelsen af europæiske jøder i 1930’erne udfoldes gennem en sjov og intelligent pige, der vælger at få det bedste ud af det.

Biografanmeldelse
29. apr. 2021 | 12:54

Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band

Dokumentar om The Band er et uomgængeligt, fascinerende og rørende vidnesbyrd om rockmusikkens historie.

© Filmmagasinet Ekko