Anmeldelser / Biografanmeldelse

1801 - 1809 ud af 1809
Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

Zaytoun

En palæstinenser og en israeler bliver tvunget sammen i sentimental film fra instruktøren bag Citronlunden, der måske var et lucky punch.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 20:00

Zero Dark Thirty

Filmen om jagten på Osama bin Laden er ikke bare en intelligent krigsfilm, men også et sensationelt statement om kønnenes kamp.

Biografanmeldelse
25. feb. 2017 | 08:20

Zero Days

Månedens dokumentar i Cinemateket viser foruroligende, at cybervåben kan være lige så ødelæggende som andre våben.

Biografanmeldelse
05. juni 2020 | 20:36

Zombi Child

Mystisk fransk spændingsdrama sparker nyt liv i zombie-genren med kritik af kolonialisme og de levende døde som den hvide mands slaver.

Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 09:44

Zom­bi­eland: Double Tap

Mestrene af zombie-udryddelse er tilbage i en 2’er, der minder meget om den første film, men stadigvæk er uforskammet morsom.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 12:01

Zoolander 2

Zoolander 2 skyder med spredehagl, men rammer nok til, at vi får rørt lattermusklerne, når Ben Stiller, Owen Wilson og et hav af gæsteoptrædener hylder idiotien.

Biografanmeldelse
11. feb. 2016 | 01:57

Zoo­tro­po­lis

Disney starter året med en uhyre veloplagt, original og gennemført animationsfilm. Zootropolis er både hæsblæsende politifilm og legesyg meta-tegnefilm.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 10:48

Æske­trol­de­ne

Sjov, rørende og begavet historie kombineret med stop-motion-håndværk i absolut topklasse. Æsketroldene er årets bedste animationsfilm!

Biografanmeldelse
30. mar. 2016 | 22:47

Øjnenes hem­me­lig­hed

Argentinas Oscar-vinder har mistet sin mørke melankoli i amerikansk remake, der garnerer krimihistorien med et terrortema.

© Filmmagasinet Ekko