Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2488
Biografanmeldelse
18. juni 2014 | 17:37

22 Jump Street

En skæg buddy cop-spoof og en lejlighedsvist begavet toer, der tager pis på alt, den kommer i nærheden af, ikke mindst sig selv.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

2 Days in New York

Fordommene om franskmændene køres helt ud, når Julie Delpy leger Woody Allen.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 23:14

2 Guns

Instruktøren Baltasar Kormákur har to filmpremierer denne uge – og med Denzel Washington og Mark Wahlberg i macho-ping-pong er 2 Guns utvivlsomt den mindst sofistikerede.

Biografanmeldelse
05. mar. 2014 | 20:00

300: Rise of an Empire

Der er blod, sved og sandaler for alle pengene, når Athens bedste mænd forsvarer demokratiet i en film, der er lige så perverst underholdende, som den er smagløs.

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

3096 dage

Filmen om Natascha Kampusch’ gruopvækkende skæbne får én til at ønske, at den var lavet af Ulrich Seidl – og at Thure Lindhardts østrigske kidnapper ikke havde talt formfuldendt britisk!

Biografanmeldelse
16. nov. 2016 | 16:18

37

Puk Grastens dystre debutfilm om en opsigtsvækkende mordsag er ikke fejlfri, men lover godt for dansk films fremtid.

Biografanmeldelse
07. maj 2014 | 11:08

3 Days to Kill

Kevin Costner kæmper sig igennem et rutinepræget agentdrama, hvor terroristerne skal uskadeliggøres og teenagedatteren skal passes, alt imens mobilen bimler under torturseancerne.

Biografanmeldelse
26. okt. 2019 | 12:16

3 kvinder

Jafar Panahi cementerer sin position i filmkunstens superliga med et vredt og vittigt drama om iransk machovælde og kønsdiskrimination.

Biografanmeldelse
16. maj 2017 | 12:54

3 ting

Jens Dahl debuterer med en stram thriller, der med små og få midler skaber en troværdig aura af skæbnens luner og menneskets koldblodighed.

Biografanmeldelse
05. okt. 2015 | 00:03

45 Years

Efter 45 år kiler en sandhed sig ned mellem et ægtepar i hjerteskærende og overvældende mesterværk, der handler om tilfældets brutalitet og tidens gang.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

5 Broken Cameras

Oscar-nomineret dokumentar er en visuel potent menneskeliggørelse af Israel-Palæstina-konflikten.

Biografanmeldelse
15. mar. 2023 | 10:42

65

Ujævn science fiction-film er bedst, når den holder sig til at være en overlevelses-thriller med masser af dinosaur-action.

© Filmmagasinet Ekko