Anmeldelser / Biografanmeldelse

2401 - 2412 ud af 2472
Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 09:22

Warcraft: The Beginning

Warcraft invaderer filmverdenen i en fantasykliché af en franchise-kickstarter, der i stedet for at fungere som appetitvækker får én til at længes efter the end.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 21:07

War Dogs

Jonah Hill er forrygende som bamset psykopat, men komedien om våbenhandel bliver aldrig satirisk spiddende.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Warm Bodies

En sund portion selvironi gør teenagezombierne til sjovere selskab end de selvhøjtidelige Twilight-vampyrer. Men de hjertevarme zombier har mistet deres bidske bid.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

War Witch

Børnesoldater på stoffer finder kærligheden i en usentimental, magisk-realistisk og Oscar-nomineret film fra Afrikas mørke hjerte.

Biografanmeldelse
03. sep. 2015 | 09:08

We Are Your Friends

Kan man både kysse og have mel i mund? I Hollywood ja, men amerikansk dj-drama med Zac Efron er nærmest en forbrydelse mod den elektroniske klubscene, som den angiveligt skulle skildre.

Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

Biografanmeldelse
15. aug. 2016 | 21:54

Weiner

Portrættet af den amerikanske borgmesterkandidat Anthony Weiner, der sendte nøgenbilleder af sig selv, er en morbidt fascinerende katastrofefilm.

Biografanmeldelse
27. juli 2021 | 20:05

Were­wolves Within

Sam Richardson er en superb fornøjelse i munter gyserkomedie, der underholder fra start til slut og slukker tørsten for varulvehungrende filmfans.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 07:57

West Side Story

Svorne fans af musicalen vil måske blive skuffet, men Spielberg gør den mere filmisk og tilfører en social indignation.

Biografanmeldelse
20. aug. 2014 | 18:07

What If

Romantisk komedie udforsker ”kan mænd og kvinder være venner”-tematikken med en fejlcastet Daniel Radcliffe og en kedsommelig konklusion.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

What Maisie Knew

Følsom film med fantastisk barneskuespillerpræstation er dette årtis Kramer mod Kramer.

© Filmmagasinet Ekko