Anmeldelser / Biografanmeldelse

1753 - 1764 ud af 1809
Biografanmeldelse
27. mar. 2013 | 21:59

G.I. Joe 2: Re­tali­ation

Anden omgang af G.I. Joe forsøger med store, steroidefyldte armbevægelser at holde dampen oppe – uden held.

Biografanmeldelse
27. mar. 2013 | 21:55

The Host

The Host baserer sig på en bog af Twilight-forfatter Stephenie Meyer og er endnu en omgang smålummer romantik for det hormonboblende teenagepublikum.

Biografanmeldelse
26. mar. 2013 | 20:01

Det grå guld

Shaky González' comeback om et bankrøveri i ældresegmentet har lige så meget smag som plejehjemskost for småtspisende.

Biografanmeldelse
08. mar. 2013 | 09:49

Oz: The Great and the Powerful

James Francos bøvede plattenslager er en tynd erstatning for Judy Garlands Dorothy i fantasi- og regnbueløs version af Troldmanden fra Oz.

Biografanmeldelse
06. mar. 2013 | 20:00

The Last Stand

Gammel hund, gamle tricks: Arnold Schwarzeneggers action-comeback viser, at han er en anakronisme i Hollywood anno 2013.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Parker

Den barske britiske actionhelt Jason Statham uddeler bøllebank, mens Jennifer Lopez lægger bagdel til og leverer kluntet comic relief.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Kvar­tet­ten

Dustin Hoffman debuterer som instruktør med plastisk og sukkersød gebis-underholdning om musikkonkurrence blandt pensionerede operasangere.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 19:59

Alle for to

White trash-plathederne står i kø i Alle for to, der er direkte målrettet de små boller på teenagedrenge.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 20:00

Zambezia

Fuglene mod leguanerne har politiske undertoner i en animationsfilm, der har mere pip end bid.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 11:22

Think Like a Man

Amerikansk kønskomedie lander et ubehageligt sted mellem spydig satire og flirtende fjolleri.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:47

Hope Springs

Med sit enfoldige udsagn om, at kolde scener ud af ægteskabet bare skal tøs op med lidt nostalgisk eftertanke, er Hope Springs ikke for sukkersyge sjæle.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:02

Sinister

Ethan Hawke gør, hvad han kan over for Sinisters slappe genbrug af onde børn og okkulte overtoner. Men rigtigt skræmmende bliver det aldrig.

© Filmmagasinet Ekko